Všetko, čo má svadba zahŕňať. Poradíte?

Ahojte, vie mi niekto povedať alebo poradiť, čo všetko má zahŕňať svadba? Úplne od začiatku po koniec. Robíme si svadbu sami, tak si potrebujem skompletizovať zoznam. Ďakujem za Vaše názory.
Odpovedať
Ahoj ,mne velmi pomohol taky svadobny manual z internetu..12 mesiacov do svadby /) ale aj tu na mojej svadbe mas rocny planovac, kde mas zoznam co potrebujes :) a mozes si ukladat informacie
Odpovedať
Povinna cast je len samotny sobas s oddavajucimi a svedkami. Ostatne zalezi ze ci kostol ci urad. Ci cepcenie holuby zurka. Ide o to co vy chcete
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som mala k dispozícii svadobné knihy a tiež vypracovanú tabuľku v Exceli.
Odpovedať
Profilova fotka
tu na mojasvadba mas planovac ale aj na internete najdies. Inak potrebujes len uradnika a dvoch svedkov na sobas. Ostatne co len chces.
Odpovedať
@mrsthompson @monika_momi Tuto na stránke som si ho už obkukala, skôr som chcela niečo také ako názor, čo nezabudnúť, alebo vypichnúť nejaké vychytávky alebo podobné veci :-)
Odpovedať
@snubenka75 aké knihy napr.?
Odpovedať
Profilova fotka
to co chcete mat na svadbe zalezi iba na vas, kludne tam mozete mat aj nieco co doteraz tu ziadna nevesta nemala, staci trosku fantazie alebo pridat nieco typicke pre styl vasej svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mishel18 podla mna najdolezitejsie je hudba a jedlo. To je to co si vsetci pamataju. Viem ze vela ludi sa zmota v tych podbradnikoch, poharoch, darcekoch pre hosti a kamienkoch na stoloch ktore si aj tak nikto nevsimne. Ludia sa chcu dobre najest a zabavit sa. Na tom my nesetrime, ostatne ma moc nezaujima :D
Odpovedať
Profilova fotka
Svadobný plánovač Ela, Svadby podľa Ely, Príručka na sobáš, 12 mesiacov do svadby a Svadobný bedeker. sú tam skvelé rady, aj miesto na poznámky. Určite si ich zaobstaraj, lepšie sa tak robia prípravy a hlavne, bez stresu. Tiež som si urobila tabuľky mojich príprav, teda, čo som potrebovala na našej svadbe a čo som chcela mať. Ak chceš, pošlem Ti ju. do IP. Prajem krásny deň.
Odpovedať
Suhlasim s @mrsthompson , najdolezitejsie pre hosti je jedlo, zakusky a hudba, takisto pre vas aby sa citili dobre, prostredie kde bude hostina, samozrejme fotograf aby ste mali krasne spomienky aj po svadbe pripadne kameraman, vsetko ostatne je uz o prioritach co chces a nechces na svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
@mrsthompson aj každý hodnotí len jedlo a hudbu :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mirimari presne, my sme boli na sesternicinej svadbe a vsetci len hundrali ze jedlo a hudba zle :D tak sme si povedali ze to poriesime poriadne. Babka ze dama ma mat poriadne luxusne topanky, (nie slapky za 4 eura) a som jej povedala ze ked mi povie ake topanky mala ta sesternica na svadbe obute tak si a poriadne kupim. No ostavam pri slapkach lebo very nikto z rodiny nevedel ze ake topanky a polovica nevedela ani ze ci mala zavoj :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ja si tiež pamatám zo svadby- miesto, kde bola hostina, aké bolo jedlo a koláče a aká bola hudba-či sme sa zabavili...A možno by som si zapamatala aj ako vyzerala nevesta, keby mala nejaké netradičné šaty. Ľudia si zapamatajú najviac to negatívne- kto sa opil a pobil... :D Obrady sa mi po čase zliali dokopy, takźe si už nepamatám ani kto mal svadbu v kotole a kto na úrade... Nejaké ozdobné poháre, podbradníky, ŠPZ a iné haraburdy by som ani neriešila, potom to doma akurát zavadzia..
Odpovedať
Dievčatá, ďakujem pekne za Vaše rady :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?