Vrátila som mu zásnubný prsteň a neviem čo ďalej

Profilova fotka
:-( je mi úplne hrozne. už dávnejšie sme sa s priateľom dohodli na svadbe, včera sme boli zajednať termín (aj som tu o tom písala zážitok) a dnes sme boli s kamarátmi von a rozoberali sme jedných kamarátov, ktorí idú mať svadbu v septembri, že ako ďaleko sú s prípravami a ja som už nevydržala (lebo doteraz to nikto nevedel) a povedala som im, že teda aj my sa budeme brať. všetci nám gratulovali, tešili sa, iba môj chlap tam sedel ako tĺk a potom mi povedal, že či to ideme teraz každému koho stretneme hovoriť. normálne akoby ma oblial studenou vodou. keď sme prišli domov, tak som mu povedala, že teda keď sa za to hanbí, tak to nemusíme robiť vôbec a že som si myslela, že sa teší rovnako ako ja a že si pripadám ako hlupaňa, že ja všetko vybavujem, zariaďujem a jeho akoby sa to netýkalo. a s tým som si stiahla prsteň z ruky a povedala mu teda, že keď sa za to prestane hanbiť, tak že si ho od neho zoberiem späť. ja viem, že chlapi sú v tomto iní a nejako to neprežívajú, ale nemusel mi to takto povedať, dosť mi to ublížilo. on sa teraz urazil a vôbec sa nebavíme a mne je hrozne. na jednej strane viem, že som to prepískla, na druhej si myslím, že na tom nie je nič hrozné keď to povieme rodine a známym. hm?
Odpovedať
1
2
čítala som tvoj včerajší zážitok...máš pravdu...nedaj sa... on si to rozmyslí... vieš ja som tiež všetko vybavovala ako hlupaňa a teraz som sa po roku dočkala vďaky vo forme rozvodu... :-p :-p a keď sa za to hanbí, nech porozmýšľa...veď je prirodzené, že sa chceš pochváliť, no nie?
Odpovedať
Profilova fotka
viem si predstaviť, ako zle-zle-hrozne :-( sa teraz cítiš, ale už zajtra bude všetko ináš. Uvidíš!!!!!!!.. Všetko sa utrasie, chlapci sú ako malé deti musia byť prví, možno to bola chyba, že sa to nedozvedeli od neho, ale od teba. Ty si sa tešila, on bol urazený. No darmo je, chlapi sú z Marsu. Pokiaľ na ľúbite, toto malé nedorozumenie nič neznamená. Ale ty zatiaľ nerob vôbec nič, :-x čakaj, ako sa zachová tvoj budúci. Hádam si uvedomí, že to prehnal. Ja by som čakala... Daj vedieť, ako to dopadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
už sa to snažil utriasť hneď potom ako som to urobila. ale ja som mala pocit, že to urobil len preto, aby bol pokoj, aby sme sa nehádali. ešte pritom aj tým kamarátom povedal - veď dovtedy je času dosť, ešte si to môžeme rozmyslieť...jasné, že stať sa môže hocičo, ale prečo sa hneď k tomu tak stavať že sa niečo stane? to mám teraz čakať do konca roku a potom to začať riešiť? a ak o tom nie som 100%tne presvedčená, tak by som to určite nerobila. tentokrát som o tom bola dokonca presvedčená viac ako na 100%. bohužiaľ jedno manželstvo už mám tiež za sebou a vtedy mi nejaká tajná sila predtým hovorila, aby som to nerobila a tak to aj dopadlo. po roku a pol sme mali rozvodové konanie. ale teraz viem, že je to iné. po každej stránke. len ten dnešok ma nejako zaskočil.
Odpovedať
Profilova fotka
na tvojom mieste by som bola viac nez ostrazita.... "este si to mozeme rozmysliet"... to kde sme? :-o hlavne aby si si to nerozmyslela ty a on neostal zaskoceny...
Odpovedať
Profilova fotka
fakt si to nechcem rozmyslieť. máme spolu toľko plánov...chceme stavať domček a máme krásneho 4 mesačného anjelika
Odpovedať
prezivat jeden den radost a druhy smutok nie je teda nic pekne..hlavne,ked sa on k tomu takto stavia.. my sme sa tiez sice dohodli,ze to nikomu nepovieme az po nejakom case,ale nakoniec nam to prislo vhod..neviem,ci by som chcela chlapa,ktory sa o svadbu nezaujima..aj ked sa hovori,ze svadba ma byt podla nevesty,musi tiez nieco spravit..ved ide aj o jeho buducnost..
Odpovedať
Profilova fotka
:-( teraz odišiel spať, bez rozlúčky. to je prvý krát čo sme nejaký problém nevyriešili bez toho, aby sme si ľahli. ja dnes ani nezaspím
Odpovedať
Profilova fotka
arieska, ono sa velmi tazko posudzuje.. mimochodom, ja som sa tiez prekecla :-D ... nepovedala som to sice pred skupinou kamaratou, ale tiez sme chceli aby sa to dozvedeli az z oznameni, kedze sme v zahranici, tak nie sme v dennodennom kontakte s nimi... no a stretli sme jednu kolegynu, ktora sa nedavno vydavala, pozerala som jej na obrucku a ona mi hovorila ze kolko sa nabehali aby take zohnali... no a ja prirodzene ze hej, to poznam :-D .... az potom som si to vlastne uvedomila... ale drahy to zobral v pohode :-) on to inak tiez nikomu nehovoril, nebolo to preto ze by sa za mna hanbil, skor nechcel aby sa o nom klebetilo... mozno tvoj drahy mal podobny pocit, ze teraz bude pretrasany medzi kamaratmi... ja by som ti asi poradila, aby si sa s nim o tom porozpravala spytala sa ho preco mu to tak velmi vadilo,... s chladnou hlavou, to urcite pomaha a je to lepsie ako ked ste plny emocii a konate impulzivne. drzim palce.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to vysvetluje mnohe... ma ta "istu", preto sa nemusi snazit.... uz chapem
Odpovedať
Profilova fotka
arieska, ako dlho ste spolu?
Odpovedať
..ahoj arieska, no konala si asi trosku impulzivne :-( ale po vojne je kadzy general..mozno o tom len nechcel hovorit..a ty si sa chcela pochvalit, v dobrom :-D aj u nas to bolo tak, ze ja som to mala chut hned vsetkym povedat a drahy bol zdrzanlivy, tiez nechcel, aby sa o tom klebetilo..ale nakoniec sme sa dohodli, ze to tajomstvo prezdradime ..nepoznam o ani vas, ale ked ste sa uz rozhodli vziat, urcite sa za teba nehambi, alebo nieco podobne...len si potrebuje na ten pocit zvyknut a mozno tiez nechce byt bombardovany tisickami otazok :-D ..neboj sa a zajtra sa v klude o tom porozpravajte, ze ako myslel to..ze sa moze dovtedy vselico stat, ale tiez priznaj, ze si konala emotivne a unahlene..ved za to sa nemusis hambit, predsa ho lubis x-) ..ale tuto noc ti veru nezavidim :-| GOOD LUCK zajtra a napis ako si dopadla ;-) ale verim, ze to bude fajn
Odpovedať
ahoj, arieska...je mi luto co sa ti stalo a nechapem tu jeho reakciu...ale podla mna si spravila dobre, ja by som reagovala takisto, urcite by sa ma dotkla ta jeho reakcia...v kazdom pripade si z toho dnes nerob zbytocne stresy a pockaj do rana...ved predsa rano mudrejsie vecera... ;-) drzim ti palceky!
Odpovedať
Článok sa načítava...
arieska.. ja mat doma krasneho stvormesacneho anjelika - jeho dieta a on mi povie nieco taketo, tak nieze mu ten prsten vratim, ja by som mu ho hodila do hlavy :-|
Odpovedať
drzim palce, nech sa to vyriesi.. chlapi su fakt niekedy ako male deti ;-)
Odpovedať
arieska, neprepiskla si to. reagovala si s hrdostou a spravne! ibaze teraz musis cakat, kym sa tvoj drahy "odrazi" ked uz sa uz urazil... a to sa niekedy ani nemusi stat. takze bud trpezliva, bav sa s nim normalne, bud dokonca mila, ved my ich pozname, tych nasich :) ...a az ked prejde zopar dni a on si neuvedomi, ze ti ten prsten ma znova dat s nejkymi peknymi chlapskymi recami, tak az potom zakroc. a je na rade vysvetlovanie. ze si si ho vzala zas sama, lebo ti je bez neho (prstena) smutno, a ze drahy sa nerozhybal a teraz nevies co si mas mysliet. tym chcem povedat, ze si treba vsimat vsetky chlapove reakcie, aj takuto. musi ta znova presvedcit. ale necakaj, ze to urobi sam, len tak, z vlastneho pocitu alebo vycitiek svedomia. musis mu pomoct. to je moj nazor... ;-) (lebo chlapi namiesto toho, aby NIECO urobili, radsej sa tvaria, ze oni nevedia, co prezivas... aby nemuseli zas nieco riesit :))))))
Odpovedať
arieska,nechajte si vychladnut hlavy a potom sa to vyriesi. Moj snubenec mi tiez vravi,ze len sa oholi a pride kde mu poviem aby prisiel. Uz sa na tom smejem, mam ho rada, co s nim spravim. Chlapi su taki. Nezmenime ich.
Odpovedať
no, arieska, vrátenie prsteňa sa mi zdá ako dosť hysterická reakcia, také si nechaj na na situácie, keď naozaj niečo vyvedie, inak to stratí efekt ;-) chlapi to berú inak, obvykle to neprežívajú tak ako ženy, to ešte nemusí znamenať, že sa za to hanbia. Môj drahý sa tým tiež nechcel chváliť, lebo akonáhle sa to rozkríklo, začali si ho kolegovia doberať (tento typ mužského humoru mi nič nehovorí, ale žiaľ si nepomôžem), ženy v jeho okolí sa ho vypytovali na všetky detaily, skrátka kamkoľvek sme prišli, všade bola svadba hlavná téma a už aj mne to išlo na nervy. Nakoniec si však ten deň užil viac ako ja... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
stojim na strane arieska, kym sme chodili len tak, studentska laska tak pri hadke sme si vyhodili na oci veci ako "nesklapinas misu" a "neumyvas riad" ale odkedy som sa zasnubila akosi ma to viac laka hodit pri hadke po nom ten prsten..ale zatial som ho smarila o stenu, len ked som bola sama v izbe. Ja mam pocit, ze niekedy privela rozmyslame, a nevedie to nikam, len do zahuby vztahu....
Odpovedať
Profilova fotka
no... citajuc to... zase sa len potvrdzuje, ze dnes mladi ludia pri prvych hladaniach kompromisov alebo konfliktoch hadzu po sebe prstene, t.j. v manzelstve sa vyhrazaju rozvodom... resp. uz aj utekaju podat ziadost.... mam taky pocit, ze sme niekedy ako male deti... ked nemozem mat tu hracku, tak ju od zlosti hodim o zem... vazne...( ale nikoho nesudim, aj ja som raz v hadke priatelovi prsten chcela vratit,vtedy sa mi to zdalo neprekonatelne vazne... teraz si ani nespomeniem preco a som rada, ze ho mam.... )
Odpovedať
Arieska, chlapi naozaj uvazuju inak ako my. Aj mne sa stalo, ze ten moj to nikomu nechcel povedat, ale my sme mali svadbu v auguste, tak som sa s nim pohadala, ci najprv pockame, kym si kazdy zarezervuje dovolenky. Jemu sa to v januari zdalo prilis skoro, rozpravat o tom. Tiez ma to mrzelo, ale on to urcite nemyslel tak zle. On to najprv musi predychat a potom sa bude tesit, uvidis. Ja som celu svadbu ponala tak viac-menej prakticky, ze nech uz mame pokoj od blbych reci, ze kedy bude svadba...a ten moj bol celu svadbu vysmiaty jak leco a strasne sa tesil. Dodnes mu hovorim, ze bodaj by sa netesil, ked ja s mamou sme vybavili celu svadbu do posledneho spuntiku. Asponze ten oblek a topanky si prisiel vyskusat.
Odpovedať
Profilova fotka
no mne by sa taka reakcia tiez nepacila...neviem ako by som zareagovala ale dotklo by sa ma to...mozno to naozaj este nechce vytrubit do sveta ale to sa nedozvies kym sa neporozpravate..v klude si treba sadnut a povedat mu,ze ho milujes ale toto sa ta dotklo a rada by si vedela jeho nazor a preco to povedal..mozno len treba najst rozumny kompromis...povieme to najblizsej rodine a najblizsej rodine a znamym ked im dame oznamko...uvidis..drzim palce moja polovicka sa tiez moc o svadbu nezaujima, jeho postoj je - mne je jedno ako, hlavne ze to bude. Obcas ho to ale chyti..to su ale chlapi...
Odpovedať
Kočky, ja tu mám iný problém. Nevrátila som mu prsten, ale chcem to urobiť.... Sme spolu už štyri roky, chystáme si svadbu už asi 3 mesiace a ja mám pochybnosti. či s ním chcem zostať skutočne až do konca svojho života. a či ho ešte vôbec ľúbim. už som aj navrhla aby sme odložili svadbu do jari, ale on trvá na tom, že nechce nič prekladať. Plány sú, robíme si bývanie, ale už necítim to, čo som predtým.....
Odpovedať
lucy, potom by ste tu svadbu ozaj mali radsej odlozit, resp. zrusit...musite to chciet obaja a ak sa na to necitis, ta svadba ta stastnejsou neurobi...
Odpovedať
Profilova fotka
lucy, tak ako predtym to urcite nebude ale ak mas pocit,ze ho nemilujes tak to odlozte...treba si sadnut a porozpravat sa mojou podmienkou bolo aby sme pred svadbou spolu byvali aby sme zistili, ci dokazeme existovat spolu a akceptovat toho druheho aj s jeho chybami..mozno mu skus navrhnut, aby ste spolu chvilu byvali a potom uvidis...mozno to bude horsie,mozno lepsie...prsten by som zatial nevracala
Odpovedať
Profilova fotka
ak mam pravdu povedat, tak väcsina nasich znamych, ktori neidu na svadbu sa dozvedeli o svadbe az ked nam isli prve ohlasky... a teraz sa ma kazdy pyta ze ako pripravy na svadbu a to dost otravuje. ale myslim, ze ti najblizsi by to mali vediet. a pre katrin 21: v mojom vztahu mam kompromisov az az, aj ked som mozno mlada (relativny pojem!) dokazem si svoj vztah uhrat aby sme boli obaja spokojni. Ale niekedy si aj ty zahresis, prosim, nehraj sa na dokonalu, lebo to nikto nie je ani ja...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte baby, ďakujem za povzbudenie (aj priateľské IP, ktoré ste mi niektoré poslali). "problém" sme už vyriešili, vysvetlili sme si to. aj sama som si uvedomila, že bude lepšie, ak to necháme ako prekvapko. jasné, pár ľudí to bude musieť vedieť - rodina, ktorá je pozvaná, aby si mohli zabezpečiť róby, aj keď si myslím, že by bolo celkom fajn urobiť to tak, že ich akože pozveme na oslavu prvých narodenín nášho syna - tie bude mať 15.02.09 a keď už budú u nás, tak ich jednoducho pousádzať do áut a ide sa na sobáš :-D čo poviete? nebola by to prča?
Odpovedať
Profilova fotka
to arieska: chlapi to beru inac ako my... co uz s nimi:-) aj ten moj takto reagoval, rodicia to vedeli, ja som to kamoskam povedala a rodina sa to dozvedela neskor, aspon prestali otazky typu: "kedy bude svadba" varianta s narodeninami a k tomu hned svadba:-) to by bola skutocne dobra "prca", ale skusit to mozete:-)
Odpovedať
arieska, takto podobne sa zenil aj Kalinak, pozval ludi na oslavu narodenin a bola z toho svadba :-D super napad, aj ked vypalit to moze vselijako
Odpovedať
Profilova fotka
len nech tých rodicov neklepne pepka.....viete, ze si to niektorí rodicia vysvetlujú po svojom, ze: " my im asi nie sme az takí dölezití, aby nám oznámili, kedy sa berú...." bola by to velká skoda, keby ich radost bola polovicný, no nie? ak nepatríte k prominentom, co sa skrívajú pred paparazzmi, tak volte normálne formu a nech bud. manzelícek ´si pekne "odtrpi" to vypytovanie, ved to je také zlaté, co si tí nasi muzi povymýslajú, len aby dostalo to, co tak velmi chcú :-D s.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?