Vekový rozdiel a snúbenec v ceste

Tak vsetkych by som chcel najprv pozdravit...iba teraz som tuto stranku nasiel.....a momentalne som dost nahovno situacii.......teda...Neni tak nahovno ale nieje prijemna a neviem ako ju mam riesit a co si o tom mysliet...Tak pokusim sa to co najstrucnejsie opisat....Takze mal som dlhodoby vztah. Potom som odisiel prec daleko a vztah sa pomaly rozpadol.na konci toho vztahu som stretol jedno dievca...s ktorm som si hned padol do oka....proste...bolo to nieco unikatne a hned ked sme s ana seba pozreli proste nieco tam bolo......Tak to vsetko zacalo....samozrejme sme si neskutocne rozumeli...Nakoniec vyslo najavo ze to dieca ma chalana....A uz su spolu nejakych 5-6 rokov na dialku....Ale z jej spravania mi to vobec neprislo zeby mala chalana.....Plus dalsia vec co trochu stazuje situaciu...Dievca je o 7 rokov starsie....teda skoro 7 rokov... Ale v tom neni problem...rozumieme si perfektne lenze....tato vec ktoru opisujem uz trva nieco vyse roka....to dievca sa chcelo rozist s tym chalanom...lenze nespravila to lebo ju nejako prehovoril....a my sme si mysleli ze je to len chvilkove ocarenie....tak sme pockali cez leto bez kontaktu....ale potom ked som znovu prisiel boli sme tam kde sme skoncili....lenze ona stale s nim bola....a kedze je starsia strasne moc sa chce uz vydavat....uz davno sa chcela vydavat....lenze on nechcel....no a teraz cez zimu ju poziadal o ruku =-) ....takze teraz je zasnubena ale oni spolu su tak max raz do mesiaca....a medzi nami je to tak ze sme nieco ako milenci....lenze nespali sme este spolu....aj ked by som strasne chcel...a aj ona...len ja by som to chcel ked uz budeme stale spolu..nielen takto ....vzdy ked s abozkavame alebo prekrocime hranice....tak jej je na druhy den nato fakt ze fyzicky zle...lebo strasne to preziva......pritom ked sme spolu..strasne si rozumieme...prost enielen tak ze mame stale o com hovorit po anglicky co ja osm mal problem po slovensky hovorit s holkami...no a plus neskutocne na sto aj fyzicky tiahne k sebe.......Ja neviem co s tym spravit...ja nechapem preco si ho chce zobrat .. :-S ..sak..neni to hlupost ???len preto lebo s achce vydavat???a rodina ju tlaci....ach.omg....co is o tom myslite ?
Odpovedať
Ja si myslím, keď to poviem veľmi stručne, že sa musí rozhodnúť, lebo takto je to nefér voči tebe aj tomu druhému. Viem si predstaviť, že jej to môže byť tiež ťažké, ale je psycho žiť takto a skôr či neskôr sa rozhodnúť určite musí. Mal by si to od nej aj jemne, ale rozhodne vyžadovať. Inak si nie som istá, či by som vedela dôverovať niekomu, kto takto má vzťah s dvomi ľuďmi naraz. Nevedela by som, na čom som.
Odpovedať
Mam pocit z tvojho stylu pisania, ze si dost mlady :-) Otazka je, ci by si jej ty vedel dat to, co chce. Teda vazny a perspektivny vztah a coskoro mozno aj babatko. Lebo ak si si tym nie isty, pritlacis na nu, ona sa rozide a ty potom zistis, ze ta do veci tlaci skor, ako si pripraveny, vyjdes z toho ako najvacsi hajzel este ty... Ale popravde, viem pochopit vela veci, ale dlhodobe vodenie za nos dvoch ludi (a je jedno, ci ide o dvoch chlapov alebo dve zeny) ani nie... Asi by som do vztahu s takym clovekom nesla s doverou :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?