Váš názor na náš vzťah

Ahojte...na začiatok chcem Vám rovno povedať že ja na "mojasvadba" už som dlho ale som otvorila nový účet lebo pravdu povediac nechcela som pod mojím menom toto napísať potom pochopíte,že asi prečo. Ja už frajerom sme spolu skoro 6 rokov ale spolu nebývame. Všetko fungoval ako má. Furt sme mali menšie hádky ale vždy sa dalo do poriadku....ale dodám že väčšinou kvôli tomu lebo ja som preniesla a nejak prehltol veci. Poslednom čase najviac hádok vyvolal to,že strašne dlho je v práci a strašne veľa aj venuje práce aj cez víkend. Potom v tomtu roku kvôli zdravotných problémoch som dostala do nemocnice a som bola skoro pol roka na domácej liečbe a som nemohla chodiť tak von. A on ku mne skoro ani neprišiel a keď prišiel strašne málo bol u mňa. Furt že má veľa robotu a že veľa musí doma robiť okolo domu. Takže čoraz menej venoval/venuje mne a pravdu povediac to komu by nevadilo. Pred pol rokom ma požiadal o ruku a ja som bola nehorázne šťastná....škoda že to radosť netrvalo bohvie ako dlho. On sa zmenil,ako by otočil o 180°. Vôbec nechodíme už von ako dávnejšie, skoro spolu ani nie sme len keď ja idem za ním.A ďalšie hádky kvôli bývaní...lebo ja som povedala že po toľkých rokoch by nebol zlé....a on že ešte nie lebo ktovie či ho nepreložia do iného mesta a ďalšie blbé výhovorky.....Teraz pred mesiacom ešte viac pokazilo....mesiac mi skôr ani neozval hoci som mu písala aj volala a on ma úplne ignoroval....a kvôli tomu ešte viac pohádali....potom som išla ku neho aby sme o tom pokecali a nejak napravili...tak on robil ako by bolo všetko ok len ja by som to ja nafukol. Tak som povedala,že mám dosť....ale on že nech nerobím a že posnaží tak som dala poslednú šancu mu....on pokračoval vtom že vôbec neozval a ostatným vecami tak som mu vrátila snubní prsteň stým že som dúfala že zobudí už, že ma môže stratiť a začína dačo robiť.....čo myslíte čo robil?.....no nič.....ešte on sa nasral....som bola zas u neho týždeň čakala že somnou bude chcieť porozprávať a napraviť no nie.....ja som začala zas rozhovor a zas sme skončili pritom že povedal že on ma má rád, a že nechce o mňa prísť a chce somnou byť navždy......ale ja už neviem čo mám robiť....tu už slová nestačia a svoje správanie ku mne nie celkom to ukáže.....ja už mám dosť toho celého správania.....neviem či mám ešte počkať či skončiť.....ale ho mám strašne rada a za to čakám že umúdri....no možno zbytočne.....možno som naivná a mala by som otvoriť oči ale nebol on taký len teraz nejak......čo myslíte o tom?
Odpovedať
@lola1403 Ahoj, naše názory si prečítať môžeš, ale v konečnom dôsledku sa musíš rozhodnúť sama, na základe svojho srdca a svojho rozumu. Predstav si svoj ďalší život. Ako chceš aby vyzeral? Po čom túžiš, čo by si chcela? A potom rozmýšľaj, či budeš môcť túto svoju predstavu naplniť s ním. Nepredpokladaj, že sa priateľ po svadbe zmení. Vyhovuje Ti to, aký je? Ako sa k Tebe správa? Budeš šťastná, keď sa takto bude správať aj po svadbe? Nečakaj, že sa to po svadbe zmení. Ak áno, tak len čiastočne. Nebudem Ti písať, aby si s ním ostala alebo sa rozišla. Ty sama to vieš najlepšie. Len niekedy to chce čas, dospieť k rozhodnutiu. V každom prípade, prajem Ti všetko dobré do budúcnosti :)
Odpovedať
no, máš to ťažké, nezávidím stáť pred takým rozhodnutím, ale viem, ako by som zareagovala ja. už len keď by sa mi môj milý, snúbenec, neozval mesiac!!, by som zbystrila pozornosť... nehovorím, že pár má byť spolu 24hodín denne, 7 dní v týždni, lebo ani my sme tak sa nestretávali, ale minimálne telefonát alebo prekvapenie, že ťa príde pozrieť, by si si zaslúžila, nie? On ťa berie skôr podľa mňa tým, že ti dal prsteň, za "hotovú vec", že sa s ním nerozídeš, že má niečo isté a tým to hasne, akoby nemusel ďalej o teba bojovať, venovať sa ti, zvádzať ťa alebo prekvapovať,,, si jeho a basta ... ja osobne by som iste neostávala s takým chlapom, ktorý si ma v podstate neváži a odišla by som skôr, akoby bolo neskoro.
Odpovedať
;-( muzi sa nikdy nezmenia!!! ber nohy na plecia a utekaj, radsej po 6 rokoch, ako nikdy, aby si potom s odstupom casu nelutovala; ak nie si uz teraz stastna s nim, tak potom kedy...???
Odpovedať
pride druhy ktory si bude vazit to co ma.... a bude vdacny za kazdu minutu stebou... workoholik sa nepolepsi, aj ked si myslim ze mozno mal nejaku bokovku a schovaval to za pracu... prepac za tie krute slova ale fakt je niekedy lepsie zacat od znovu, jasom tak ukoncila 8rocny vztah ktory nikam nesmeroval akurat ze sme boli a nic viac... teraz som stastna
Odpovedať
a hlavne necakaj... neni naco cakat... v podstate sa branis pekným situaciam
Odpovedať
Neviem o com rozmyslas. Podla mna ta nema rad a zbytocne stracas cas. Nebola by som s nim ani minutu.
Odpovedať
uf, utekaj od neho cicuš, myslim že stratil o teba zaujem a ako píšu ostatné, určite sa nezmení a pochybujem že takto si predstavuješ buducnosť....teda s chlapom čo nema o teba záujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Prežila som niečo podobné, dlho som sa odhodlávala vzťah ukončiť, brala som ohľad hlavne na bývalého, nechcela som mu ublížiť, lebo aj keď nám to neklapalo a bolo veľa nedorozumenia a hádok, viem že ho to zranilo. Ak má vzťah vydržať musí tam byť hlavne komunikácia na úrovni, vzájomné pochopenie a úcta. Ako už zaznelo v predchádzajúcich komentároch, myslím že Ťa čaká lepší vzťah. Ja som teraz šťastná, v sobotu sa idem vydávať :-D a ani na okamih som rozhodnutie ukončiť dlhoročný vztah neolutovala. Držím palce, aby si si sa rozhodla správne.
Odpovedať
Na začiatku vzťahu sme sa dohodli, že hoci mne alebo jemu by bol niekto iný nech povie to na rovinu tomu druhému a nech nebudeme jeden druhého ťahať za nos....a tá dohoda dodnes platí.....že by mal bokovku no to by som nepovedal už ho dosť poznám....a on vie že nie som hlúpa a ja na všetko prídem takže toto by predomnou by nevedel utajiť a radšej by sám priznal....skôr by som povedal že sa z neho stal workoholik a nevidí už nič len prácu... @jabuducanevesta no je vtom dosť veľká pravda čo si písala....toto isté už aj mne napadlo.... babenky asi máte pravdu ale nikdy nie je jednoduché rozhodnúť a odísť nadobro.....
Odpovedať
Profilova fotka
snubenec sa ti mesiac neozve, neurobila si nic zle, a ty riesis ci s nim ostat? toto sa podla mna nerobi.....tak nerozmyslaj a konaj!
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlasim s @nefertiti,ved to je chore,on sa ti MESIAC neozve a ty si za zlu? A to kde sme?ber nohy na plecia a utekaj lebo budes cely zivot nestastna!
Odpovedať
@lolo1403 dievča prosím ťa zobuď sa z toho sna, v ktorom žiješ do reality ! Tvoj partner (ani neviem, či sa to tak dá nazvať) si ťa váži asi ako rohožku pred domom. Mesiac sa ti neozve? To už čo je za vzťah? Dá sa to vôbec za vzťah považovať? Takto sa rozhodne nesprávajú dvaja dospelí ľudia, ktorí chcú zvyšok života stráviť spolu. Je to smutné, váž si samú seba viac a porozmýšľaj, čo ti tento chlap môže v budúcnosti ponúknuť..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Nechaj ho tak, utekaj od neho a začni realizovať nový, pokojný život bez tohoto rumcajza!!! Veď to je donebavolajúce, jak sa k Tebe správa a Ty nad ním ešte dumáš. Márniš s ním len čas, ktorý je drahocenný! Fešák má možno aj nejakú Tvoju náhradníčku a asi sa nevie rozhodnúť, ktorú si vybrať, keď Ti ešte utrúsi, že Ťa má rád - to už sú jeho posledné kaleráby, nedaj sa nachytať. Ale rozhodnutie je len na Tebe
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mňa prvá vec ktorá zarazila, že sa ti mesiac neozval. Keby sa mne priateľ mesiac neozval, považovala by som tento vzťah za ukončený. Chlap sa nikdy nezmení a po svadbe sa práveže tieto veci ešte zhoršia. Neviem či si si uvedomila, že ty si vždy tá ktorá po hádke za nim príde a preto si je istý, že sa k nemu vždy vrátiš. Tak neodkladaj to, čo je podľa mňa nevyhnutné, ak nechceš byť v takomto rozpoložení celý život.
Odpovedať
Profilova fotka
v 18tich som chodila s chlapcom asi pol roka a zrazu sa mi prestal ozývať, trvalo to mesiac... horko ťažko som ho dokopala k stretku a tam vyšlo najavo, že je koniec... myslím si, že iné vysvetlenie nepotrebuješ... je mi to ľúto, určite ťa to bude ešte chvíľku trápiť, no vykroč vpred so vztýčenou hlavou, určite si zaslúžiš lepšieho!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ťažko sa na to dá niečo napísať..lebo iba ty ho poznáš a vieš aký je.... ja osobne som si na ňho spravila teraz zlú mienku ...ale nemusí to tak reálne byť.... moja rada : v manželstve by sa mal človek snažiť čo najviac lásky dávať ako prímať.... otázka : koľko lásky a trpezlivosti mu dávaš ty a koľko on ?? otázka č. 2 : mysliš že sa to spoločným bývaním zmení ? však sa sama doma zošalieš dokým on bude v robote...a budete sa hádať ešte viac... spoločný život po 6 rokoch bude dosť zložitý..keď ste obaja navyknutý na akú takú voľnosť vo vzťahu :-| osobne si myslím... že láska a vášeň vás už prešla a je to celé len o zvyku...a si s ním len preto..že si nevieš predstaviť začínať s niekym nanovo... ale ako som písala...ja ho nepoznám ... ale do manželstva by som sa nehrnula ... :-(
Odpovedať
@lolo1403 vzdy je čas odísť a rozhodnúť sa , hoci to bolí... alebo chceš donekonečna žiť vo vzťahu, kde nieje všetko OK? dokedy sa chceš trápiť? neboj sa, ja som tým prešla tiez, viem o čom hovorím a dokonca časom si sama povieš, že to bolo to najlepšie, čo si mohla /pre seba/ urobiť...
Odpovedať
ahoj lolo , stačilo mi prečítať prvé štyri vety a viem na 100% , že to medzi vami už dávno prestalo fungovať , len ti si to akosi stále nechceš pripustiť :-( . On je zbabelec a nevie ako z toho vycúvať a ty stále prehliadaš , že už to medzi vami nefunguje. Bud veľmi rada , že ste sa nevzali, on si myslel , že sa to snád zmení , ale nepresvedčil sa. Potom by to bolo 100-krát ťažšie . Musíte sa rozísť , a ty začneš od znova , uvidíš . že po čase prídeš na to , prečo sa to takto skončilo. Všetko zlé je na niečo dobré , len nazbieraj odvahu a čím skôr to ukonči - a za žiadnu cenu nenaleť na jeho reči , že ťa nechce stratiť. Už dávno si ho ti stratila....Všetko dobré a hore hlavu :-) :-) :-)
Odpovedať
@lolo1403 moja zlatá, taketo spravanie ku Tebe z jeho strany je na ranu a utekat preč, ked si doteraz neuvedomil, že Ta moze stratit, už mu asi neodcvakne. je to len moj názor, ale na Tvojom mieste bych ho poslala do kelu, viem, že láska bolí a človek ked miluje tak potom mu je lúto ako to dopadlo, ale pamataj lepšie že si to spoznala teraz než po svadbe. taky dacan si Te nezasluži. Držim pestičky aby si bola silná a našla silu ist dalej bez neho. Moc sa opatruj a myslim :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)na Teba a posielam silu!!!!! hlavu hore a drž sa. on si nezasluži ani jediny tvoju slzu :-)
Odpovedať
Uz len to, ze sa ti mesiac neozve (v dobe technologii) o niecom svedci. Ked nema na teba cas, tak nebude mat ani potom. To, ze hovori, ze ta ma rad atd. nie je az tak dolezite. Dolezite su ciny. Skus si zistit, co robi ked nie je s tebou. Ja by som nevahala. Rozhodnutie je na tebe. Je to tazke, ved ste spolu stravili vela rokov, ale radsej zist z kratsej cesty nez sa potom rozvadzat.
Odpovedať
@lolo1403 Este sa vratim k tomu, ze co ste sa dohodli, ked bude mat jeden z vas "bokovku" tak to na rovinu povie tomu druhemu. Co mate obaja 18 rokov? To sme sa dohadovali kedysi s byvalymi a nikdy to tak nebolo i ked bokovku mali. To si myslis, ze bude take jednoduche prist a povedat: pocuj, mam bokovku? Tomu never. Ani ty by si s takym niecim za nim neprisla, lebo by si nechcela zranit jeho city. Radsej to bude natahovat az dokial to nepraskne.
Odpovedať
Je to velka pravda, vo vztahu musia byt dvaja, ty sama sa mozes hocijako snazit to udrzat ale to nie je naozajstny vztah, len trapenie, ty davas vsetko a nedostavas nic. Ked sa ti mesiac neozval to je ako mesiac ked ste sa uz davno rozisli. Vlastne sa v tvojom zivote nic nezmeni z jeho strany keby ste sa rozisli - rovnako sa ti nebude ozyvat. A tebe aspon odlahne, ze zhodis tarchu z pliec a mozes ist vlastnym smerom. Vela stastia!
Odpovedať
Profilova fotka
Viem, ze teraz hladas 1000 dovoov, preco by stalo za to, zachranit to este...a aj ich najdes...ale to nie je dolezite...dolezite je to, co citis, ci si stastna tak, ako si...ak pochybujes, naber odvahu a skonci to, aj ked sa to zda nepredstavitelne...aj ja som nieco take zazila...neverila som, ze este najdem niekoho, koho budem mat tak rada...po 6tich rokoch...a dodnes verim, ze moj byvaly je druhy najlepsi chlap na svete...no DRUHY...ten uplne najlepsi je ten, ktoreho si budem po polroku vztahu o pol roka brat...ked sama citis, ze to nie je dobre a napriek tomu sa toho vztahu nevzdas,a vezmete sa, spravis nestastnou nielen seba, ale aj jeho...drzim palce...naber odvahu to poriesit...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?