Týždeň pred svadbou

nevesticky, ako si planujete tyzden pred svadbou? co chcete stihnut v jednotlive dni? alebo uz nevesticky co to maju za sebou - ako vyzeral vas posledny tyzden? :-)
Odpovedať
no ja mam v pondelok vyzdvihnut kroj, stredu stvrtok zdobenie saly, piatok rano kostol, nechty, a poobede svadobne fotenie. zatial tak nejak ;)
Odpovedať
ahojte, beriete si aj dovolenku tyzden pred svadbou?
Odpovedať
jedna rada nad zlato - vsetky posledne veci a doladovacky si stihnite poriesit do stvrtka vratane... ani neviete, ako tomu budete vdacne... v piatok zvyknu este vyskocit rozne veci - napr. hostia, ktori na poslednu chvilu stresuju, riesia kolace a dary pre vas... a snazte sa do postele dostat, co najskor :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bimba01 ja dovolenku pred svadbou tyzden budem mat... :-D pracujem v skolstve a my uz budeme mat prazdniny... :-D :-D chvala Bohu, inak by som to asi tiez riesila dovolenkou... :-D
Odpovedať
moj nevyzeral nijak vynimocne.:D..akurat som si urobila rozpis co musim v ktory den spravit...este aj casovo som si to rozvrhla...takze ziadne stresy nic..uplna pohodicka...piatok bol trosku horsi...lebo to uz trebalo aj po saty...aj veci poodnasat do hotela kde bola hostina...ale to som si tiez spravila rozvrh.:D..ja sa v tom vyzivam v planovani.:D
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, pisem vam svoj posledny predsvadobny tyzden :) pondelok - navsteva kadernicky, farbenie a skusanie ucesu.., navsteva hotelu a riesenie detailov, malickosti :) utorok - modelacia nechtov a 3D mihlanice streda- posledne doladenie detailov, pranie a zehlenie, priprava veci k mame, do hotela. vecer odchod k mame... stvrtok - nasteva matriky, posledne upravy na satach, balenie kolacov a ich roznaska....roznasali sme podla ludi skoro, ale vsetci si chvalili neuveritelnu cerstvost kolacov :) piatok - trasport torty, posledne doladenie detailov s prevadzkarkou v hoteli,nosenie veci do hotela :) umytie aut :) a o siedmej vecer sme uz s partiou sedeli pri pivku :) spat sme isli okolo pol noci :) v sobotu sme nemali ziadny stres ani casovy sklz :) este som si bola pozriet hotel ako vyzera :) a potom sup domov, kde ma cakal kompletny servis :) my sme si ulahcili svadobny den tym, ze sme nemali velke fotenie :) to nas este len caka :)
Odpovedať
no, posledny tyzden sa zariaduju taketo veci napr: ist si pre saty, /niekto v utorok napr ked sa chce fotit pred svadbou napr v piatok bez stresov a bez odidenia z hostiny/, v piatok sa balia kolace a odnasa sa vysluzka, v piatokk sa zdobi sala, robia sa pierka hostom, zehlia sa kosele napr. aj :) pripravuje sa cele "oblecenie" aj na prezlecenie mladomanzelom, ides na nechty, auto sa zdobi az v sobotu v den svadby
Odpovedať
ja sa vydavam v sobotu a dnes som bola makat na byte, ktory si prerabame...lakovala som nabytok, upratovala atd... v robote som bola... aj zajtra budem pracovat na byte... vlastne na svadbu sa zacnem chystat az vo stvrtok. Nechcem sa zbytocne stresovat dlho predtym
Odpovedať
@j_ank_a hehe ;) ja robim tiez v skolstve a volno budem mat, lebo sefka mi ho predpisala: pred svadbou cely tyzden a aj po svadbe cely tyzden, ze nech ideme niekde na svadobnu cestu aspon malicku. No, nie kazdy ma takeho sefa ;) (to vraj za tie nadcasy co tam stale kysnem...)
Odpovedať
@kazunomiya kiezby sme mali vsetky takych sefov :-)
Odpovedať
@zoldynka a nechty ti ostali v pohode az do soboty? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu245 mam ich do teraz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mam proste super nechtarku.... ak neveris, mozem poslat foto :) ale v stredu idem na dorabku uz :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zoldynka wow, super :) sestre nejake ozdobky na druhy den opadli, preto sa cudujem :) ale super :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzu245 tak potom to bolo zla robota :( ja ich mam este povodne svadobne :) stalo sa mi sice par krat, ze som nechet zabuchla do dveri na aute a podobne, ale to je moja sikovnost :)
Odpovedať
@zoldynka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@bimba01 ano urcite
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
no kamoskinej svagrinej vraj vydrzali nechtiky svadobne 2 mesiace :-) fakt to zalezi od kvalitnej roboty. a ako stihate tyzden pred svadbou terajsie nevesticky? :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?