Tipy na romantiku

Ahojte dievčence :)) Môjmu priateľovi rada ukazujem že ho mám rada a to hlavne lístočkami s romantickým odkazom, ktorý nechám niekde v dome...Viete mi dať nejaký tip, ako mu aj inak ukázať že ho mám rada? Hovorím mu, že ho milujem, ale chcem mu to ukázať aj trochu inak. Občas urobím večeru pri sviečkach ale chcem aj niečo trochu iné. Viete mi niečo poradiť? Romantický výlet, večera pri sviečkach, masáž,... čo ešte Vás napadne? :) Ďakujem :)
Odpovedať
no mne ako prve napadlo... "preboha prestan s tym" :-)))) ale nie, nic v zlom, obcas to nie je od veci, neviem ako ten tvoj chlap na to reaguje, ale ten moj na taketo veci moc nie je... akoze z casu na cas "romanticka vecera" pri svieckach, ktora skonci rehotom lebo nase pokusy brat to vazne zlyhavaju :-)))) ale nejaka prechadzka vecernym mestom so zmrzlinou v ruke, alebo ist sa niekde kupat...alebo napriklad aj navstivit cintorin a hroby vasich pra pra starych predkov (a rozpravat o nich jeden druhemu)...to ma tiez cosi do seba podla mna so slovickami milujem ta a lubim ta, treba narabat opatrne,,,su velmi vzacne...podla mna by sa nimi nemusel koncit kazdy jeden telefonat...ten clovek ak to citi, tak mu to netreba stale opakovat, potom vam to zovsednie. Ked si vystrielas teraz vsetky zbrane, co budes robit po svadbe? A o 10 rokov? :-) dufam ze sa nenahnevas...moj nazor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@suzi33 Ja si tiež myslím, že by sa takéto veci nemali robiť často...Chlap si bude tebou veľmi istý a bude všetko zrazu brať ako samozrejmosť...A prečo nechceš radšej aby prekvapil aj on teba, nie iba ty jeho? Takéto vyznania sú krásne aj ja ich rada robím, ale ešte radšej som keď ich môj chlap pripravý mne ale nie každý druhý deň...Asi by mi to liezlo na nervy...A hlavne keď si z niekym x-rokov tak ťa poteší aj to keď ti donesie na výročie kvety, že ideme spolu iba tak do kina alebo že vôbec nezabudne na to že mám narodeniny... pre mňa je to najkrajší prejav lásky... Po x-rokoch už nebudeš riešiť takéto veci.......Všetkého veľa škodí, preto ako povedala @ckatka narábaj s citmi opatrne... môj názor
Odpovedať
Baby, viem, že s tým treba narábať opatrne. Aj on mi občas nechá nejaký odkaz, donesie kvety alebo ma zoberie niekam preč. Lístočky mu ale nenechávam každý deň-max raz za 2-3 týždne. No chcela som občas aj niečo trochu iné.
Odpovedať
@suzi33 ja si myslím, že to tiež dávaš dosť najavo, všetkého veľa škodí ako sa hovorí :-) Keď si robíte navzájom takéto prekvapenia, nechápem načo chceš k tomu ešte pridávať...mňa už nič iné nenapadá, veď si všetko napísala :-) Ja keď chcem urobiť partnerovi radosť, kúpim mu napr. tričko, ktoré viem, že sa mu páčilo, alebo nejaké vtipné ponožky, či boxerky :-) :-) :-) Takisto on mňa niekedy prekvapí, že si nájdem doma niečo, čo som predtým v obchode obdivovala :-) @ckatka súhlasím s tebou, že to netreba prehánať, ale nehnevaj sa návšteva cintorína ako romantika? To je trošku mimo :-S
Odpovedať
@hello_kitty87 nahodou - je to podla mna pekne, teda aspon u nas je stary zabudnuty cintorin, kde sa uz roky nepochovava, ale lezia tam stare generacie - a ja sa tam rada idem prejst a iba tak rozpravat a rozmyslat o tom aki boli, co sme po nich podedili (myslim to nematerialne) a kto s kym je aky pribuzny, a navyse rozpravat si s partnerom rodinne "historicke" historky dost zblizuje... na novom cintorine mi lezi otec, stari rodicia, prastari rodicia...chodime tam k nim "na navstevu"...a nemyslim si ze je to od veci...a potom rozpravame o tom, co by asi povedali na toto alebo na tamto, co sa odohrava v nasom zivote... :-) smrt je sucast zivota, treba to brat tak... a ono romantika nie je len bozkavanie, sex, alebo vodenie sa za rucicky a chodenie do kina...ale podla mna je to vsetko co v pare vytvara nejake pocity, ktore ich zblizuju....tazko sa to popisuje, vlastne ani neviem kao by som definovala romantiku...hadam by som mala vytvorit diskusiu :-) @suzi33 asi chcela skor "standardny" romanticky tip...ale mne to nedalo :-) nic v zlom, len dalsia tema do debaty
Odpovedať
a teda - nech nie som za zlu - tip na romanticky vylet...my sme minule nabalili prenosny gril, masko, zeleninku a nejake pitie, zbalili obrovsky piknikovy kos co sme dostali ako svadobny dar a isli na Pajstun piknikovat (predtym si ale treba vyslapat asi hodinu do strmeho kopca, za vzajomneho povzbudzovania vsetkych zucastnenych...lebo s tym nakladom sa nam teda tazko kracalo :-) )... vylihovali sme na deke, grilovali, pili radlera zo sklenenych poharov na stopke a bavili sa :-) no...to bol podla mna tiez kus romantiky :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ja prave googlim romantiku a dostala som sa nejak do tejto diskusie :D ja sa velmi snazim, niekde v sebe tu romantiku aj mam, moj partner ma romantiku velmi rad a tak nejak mi naznacil, aby som tu romanticku stranku ukazala.
Odpovedať
tie listocky funguju aj u nas, dokonca je prilepene na notebooku alebo len tak v bunde vo vrecku :-). Co tak spolocny wellness, kino...proste len tak niekde vypadnut. Vecera pri svieckach je fajn, ale niekedy bodne aj taka vecera, obed, pizza mimo domu po blizku s dobrym vinkom, pivkom....
Odpovedať
ja osobne si myslim, ze vo vztahu je prave velmi dolezite davat tomu druhemu najavo, ze mi na nom zalezi...a je to jedno, ci to su romanticke listocky, oblubene jedlo, vtipne trenky alebo wellness vikend... Vzajomne prejavy naklonnosti su zivou vodou lasky, ktora vdaka tomu nemusi zovsedniet a zo zalubencov sa nemusia stat "spolubyvajuci" ani po rokoch manzelstva. A ze to netreba prehanat s pozornostami voci chlapovi lebo si tebou bude prilis isty? Mozno prave tvoja laska je jedina istota, o ktoru sa v zivote moze opriet. Prave preto si ta vybral za manzelku a matku svojich deti. Muz potrebuje pozornost, ak ju nedostane doma, bude ju hladat inde. Plati to aj naopak.
Odpovedať
@zuzhe veľmi pekne si to napísala :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja si tiež myslím, že je dôležité si prejavovať náklonosť :) môj muž sa napríklad strašne vždy teší, keď mu na pripravený obed do práce prilepím lístoček s menom, alebo nejakým oslovením a srdiečkom. Dokonca si ich aj odkladá :) Náhodou je to pekné..teda samozrejme všetko s mierou.
Odpovedať
na takéto prekvapenia je šikovný práve moj milý :) Jednu dobu sme sa v byte strašne míňali, má prácu, kedy býva preč hlavne večer a občas i v noci a doma býva dopoludnia, kedy som v práci zase ja. tak sme si telefonovali a sťažovala som sa mu, že mi strašne chýba, že mám pocit, že tu v tom byte žijem sama, že už ani nemám po kom upratovať.. . A na druhý deň prídem domov a všade po byte boli naaranžované ponožky - na lustri, na kuchynskom stole, cez monitor počítača - tak som ich s láskou upratala s vedomím, že moj najdrahší tu stále je, i keď sa občas celé dni nevidíme :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Okrem toho si ešte kreslíme srdiečka na zaprášené zadné sklá na našich autách :) Podľa toho, kto vyjde prvý z domu do práce :) Tých možností je x, sú to také malé nevinnosti, ale vo finále to hrozne poteší :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?