Tipy na predĺžený víkend

Čaute, baby, som tu nová. S Drahým budeme mať v septembri výročie chodenia a chcela by som sa spýtať, či neméte nejaké dobré tipy na hotely prípadne penzióny na Slovensku alebo v Čechách. Niečo romantické, s wellnesom, dobrou stravou, príjemným prostredím a prípadne aj možnosťou výletou.. Alebo aj niečo na samote.
Odpovedať
@majk_a veľmi dobrú ponuku s podrobným opisom nájdeš na www.zlavomat.sk v záložke Cestovanie ... mám to overené, už dlhu tu nakupujem a tiež sme si takto vybrali pobyt tu na Slovensku :-)
Odpovedať
Ahoj. My budeme mat svadbu v oktobri a svadobnu cestu tento rok uz asi nestihame. Tiez by sme chceli aspon predlzeny vikend. Chcela by som ist na Strbske Pleso do hotela Kempinsky. Uz sme tam par krat boli a je tam uzasne, od personalu, cez wellness, stravu a o prostredi ani nehovorim. Dokonca maju aj mladomanzelske baliky. Skus pozriet, mozno si vyberies ;-)
Odpovedať
avena.sk je tam krasne, bola som tam uz asi 5x :D
Odpovedať
Profilova fotka
Sice neskoro, ale do buducnosti :-) http://www.partizan.sk/sk/content/rom...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tiez sa neskoro ozyvam ale odporucam hotel remata krasne prostredie wellnes , blizko je kupalisko v zime stredisko , my sme boli nadseny
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
Môžem odporučiť skvelé miesto v Bratislave - https://sushi-m.sk/. Je určite vhodné na víkendový odpočinok. Je tam dobrá atmosféra, chutné jedlo, príjemné prostredie. Všetko, čo je potrebné na relaxáciu.
Odpovedať
@domosedka stránka nefunguje 😀
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?