Svadobný klip za rozumnú cenu (Trnava, Pezinok)

Ahojte baby, viete mi odporučiť dobrého kameramana z okolia Trnavy alebo Pezinka (fotografa už máme) na vytvorenie svadobného klipu za normálnu cenu? Všetci, ktorých som kontaktovala, majú buď obsadené alebo si za to pýtajú nekresťanskú sumu :-| Svadbu máme 22.6.2019.
Odpovedať
Profilova fotka
@sonulienka22 Pekný deň, rád Vám ponúknem svoje služby za ,,normálnu cenu,, . I pre kratší klip však treba kamerovať buď celú svadbu,alebo jej podstatnú časť - podľa Vášho výberu . Váš termín ešte momentálne voľný,posielam Vám i správu do IP. Pozdravujem, Milan
Odpovedať
z vlastnej skusenosti odporucam https://www.5minutes.sk/
Odpovedať
Z vlastnej skúsenosti viem akurát poradiť, že je lepšie mať fotografa/kameramana spolu. My sme si zajednali fotografku - 200€ a keď ma potom napadlo, že by som chcela aj video (aspoň obrad - cca 2 hodiny natáčania), tak si každý kameraman pýtal cca 200€. Jeden pán mi písal, že by mi nafotil aj spravil video za cca 450€, na začiatku som bola lakomá, lebo mi 450€ prišlo veľa, ale potom som zistila, že za takú cenu som mohla mať aj fotky aj video z celého dňa. Takže ja by som možno upravila voľbu fotografa (ak nemáte už zaplatenú zálohu).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?