Svadobna priprava

Profilova fotka
Ahojte, v akom najkratsom case sa da zorganizovat svadba? Prosim, napiste mi svoje skusenosti - popripade co vsetko ste museli ozeliet... Dakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dumbik ahoj ja si myslim ze do mesiaca by si to mohla zvladnut , ak nechces mat nejaku mega svadbu....a staci ti posedenie nejaky obed v restike s rodinou ;-) to zavisi od teba co vsetko chces mat, ak nie si velmi narocna
Odpovedať
@dumbik pokial chces "len" papier z matriky a svadbu takpovediac "o dvoch svedkoch", tak sa chod informovat na matriku, tam je potrebne vypisat nejake papiere a neviem, odhadujem za tyzden mozete byt svoji? Vacsinou,ked sa svadba organizune "narychlo", nevyhnes sa narazkam,ci musite,ci babo na ceste a castokrat to tak i je, pricom v poho zorganizuju i nieco vacsie za nejake 3-5mesiacov. Tak standardne zvyknu planovat 6-12 mesiacov vopred - hlavne to zavisi od saly,ak chces specificku, potom niekedy byva problem najst hudbu,kameramana,fotografa,ci saty - to su veci,kt ako prve "bookujes". A zvysok je hlavne o tom, kolko mas volna pred svadbou -ci chodis do prace al mas prazdniny resp planujes svadbu na dialku.... Mozno by si mohla specifikejsie uviest, co konkretne Ta zaujima :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, tyzden ti staci ak sa zmieris s tym, ze hotel ktory chces uz asi tazko bude volny, budes musiet zobrat hociaky termin v najpriatelnejsom moznom hotely, ktory bude k dispozicii (menu a podobne veci dohodnes tiez v priebehu hodiny s manazerom hotela), hudba- skupina/dj, vsetko dobre je rozobrane, tak ako hotely aj dva roky dopredu, stale je vsetko o stasti, mozno budu mat nejaku dieru v diary a Vas termin volny, inak beries co ma cas. kadernik, make up, 1 telefonat (ak tiez si nechces rezervovat konkretnu osobu, ktora uz moze byt rezervovana). kolace, vyzdoba od profesionala to iste, kostol tiez. ked si spises zoznam tak potom v priebehu hodiny vies obvolat desiatky ludi, zacnes rano a vecer mozes mat 70% svadby zajednane. ide naozaj iba o vasu narocnost. salony vies obehat tiez v jeden den - pozor ja osobne som cakala takmer 2 tyzdne, kym sa mi usiel termin do salonu, kazdy salon je iny, povies tam termin a oni ti ukazu saty, ktore sa v tedy daju pozicat, vyskusas das zalohu alebo ides do ineho salonu. svojpomocna vyzdoba, na to treba vela casu, ak ho nemas nechaj to na hotel pripadne agenturu. defakto ak mas dostatok penazi, tak na kluc ti urobi agentura svadbu snad aj za tyzden (ak nebudu mat inu svadbu/y v ten den). v pripade ze iba na urade s 2 svedkami a obedom s rodinou ti na to staci 1 den na zarezervovanie matriky a restiky. vela stastia.
Odpovedať
Profilova fotka
@skylarr @maria117 jej baby, vdaka :) ziadne babo na ceste nie je, ja som len nedockava a moj predrahy priatel si mysli, ze sa taketo veci daju sfuknut za 2-3 dni :) viem, ze to chce vela casu, ak chces mat vela detailov.... preto som dufala, ze mi niektora napise, co si zorganizovala svadbu za par mesiacov :) ale chapem v podstate to, co pisete, ze ked chces tiptop foto, make up atd tak treba v predstihu, alebo brat to, kedy ma kto aku dieru :)
Odpovedať
@dumbik ahoj, ja som svadbu zorganizovala za par mesiacov - tusim 4 to boli :). Ani nemam pocit, ze by som musela nieco ozeliet :) Pokial nechces vyslovene konkretnych dodavatelov, tak sa vsetko da najst - aj pekna sala, aj volny DJ a fotograf a nemusi to byt tak, ze beries hocico, co je volne. Tiez zalezi, aky chces termin, ked chces sobotu v top sezone, tak tam toho obsadeneho bude urcite viac. Ja som si stanovila priority - vybrala veci, ktore su pre mna dolezite a tie sa daju vybavit pomerne rychlo. Najdlhsie nam trvalo sa rozhodnut, aku svadbu vlastne chceme :D Potom som si dala na kazdu vec jeden vecer - googlila, napisala som par mailov vybranym dodavatelom a potom to doladenie je pomerne rychle. Takze keby si velmi chcela, vsetko sa da zorganizovat tip-top aj za dva tyzdne :). Jedine, s cim som ja mala "problem" boli saty - chcela som si ich dat usit, ale kym som sa rozhodla, ake vlastne chcem, uz by sa to nestihlo, takze som si vybrala nakoniec hotove. Dalsia vec, ked chces vsetko vybavit rychlo, je vacsia sanca, ze to bude drahsie (lebo lacnejsie moznosti mozu byt obsadene, alebo nebudes mat cas ich hladat). Kazdopadne by som sa velmi neponahlala, ak nemusis, predsa sa vydavas len raz (snad), tak si uzi aj tie pripravy :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?