Svadba. Vydávajúce sa maminy.

Profilova fotka
Jeden téma tu už bola..ale z roku 2005, takže- je tu ešte nejaká "podobne postihnutá" materstvom a pred sobášom?? :-) Máme 10mes. Kristínku. Čakám a verím, že nebudem len sama. pápá
Odpovedať
ahoj.. my si planujeme svadbu na buduci rok na august..ale popritom "skusame" mimi 8-) tiez som rozmyslala nad tym, ci pockat az sa narodi,ak by sa podarilo,alebo urobit svadbu skor a ako tehu.. co povies? ale premyslala som aj nad tou alternativou ako si napisala ty..pockat,kym mala/y vyrastie trosku a potom svadbu..neviem.. porad..
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky prvá lastovička, aj keď bez mimi zatiaľ. Záleží akú chceš svadbu. Ak chceš zažiať všetko to "svadobné", čo k tomu patrí, tak to urobte ešte pred mimi, pretože my ju nemáme kam - odložiť- kým povybavujeme, navyše malá je stále kojená niekoľkokrát za deň a tak musíme uvažovať nad skrátenou verziou oslavy, alebo vyriešiť, ako a kde by sme ju dali spať a pritom sa nerušene baviť dlhšie, čo je obrovský problém, lebo ona celú noc neprespí v kuse, budieva sa a myslím, že ruchy v ten deň budú pôsobiť aj na ňu a veruže kľudná nebude! Dieťa si už poznám, hihi- ona je veľmi živé striebro! Neobsedí chvíľočku. Takže urobte to pred tým, alebo až bude dieťa o dosť väčšie- napr. 3-4roky. Nikdy nevieš, či akukrát ten deň neochorie a nebude v teplotách, soplíkoch, kašľajúce..čo potom?? :-| Poviem Ti, mám z toho nervy. Ale čakať ešte dva roky teda nemienim!! Už sme s nastávajúcim v spol. domácnosti 6rokov a je najvyšší čas to úradne spečatiť. Tak ako si sa rozhodla?? x-) x-) x-)
Odpovedať
praveze my chceme uplne malu svadbu.. dokopy asi 7ludi..to je vsetko..a len take male posedenie.. to bude cela svadba.. ale aj tak stale neviem.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
My budeme mať max. 20- 30 ľudí, z toho je polovica detí a ostatok od 30r. vyššie- tiež len najbližšia rodina. A chceli by sme to na chate zaklincovať, vlastný chľast a jedlo po oficiálnom obede v reštike. Kvôli deckám a spaní na tej chate. Asi tak..Ale možno nakoniec skončíme tiež len do 10 ľudí, hihi. Segra sa tak vydávala tiež. Ale bolo to dosť o ničom- to bolo rped 10 rokmi. Teraz by som tomu chcela vychytať muchy a spraviť zlatý stred medzi vyhadzovaním peňazí za blbiny (pre nás matky sú to vyhodené prachy, pokiaľ nemáš muža pracháča:-) ) a krátkym "programom" po sobáši. Čo si chceš obliecť na takú mini svadbu?
Odpovedať
ja mam zajednane normalne svadobne saty,ale nasla som za super cenu.. jedny sa mi moc pacili, v Nicol, ale chce ich kazda a okrem toho pozicovne stoji 20000,- co ja teda nie som ochotna dat.. aj keby som mala neviem aku velku svadbu..aj tak by som za saty,ktore budem mat jeden den na sebe,nedala tolke peniaze.. a drahy oblek ma aj s koselou,takze to problem nieje..
Odpovedať
Profilova fotka
no a za koľko si teda zohnala šatičky? Sú to niektoré z tvojho albumu? Ja som ochotná tak maximálne okolo 6tis., pretože ak viac, tak to si rovno radšej kúpim niečo smotanové, čo budem môcť nosiť aj bežné dni. Zatiaľ máme len obrúčky. Polovička má tiež oblek, ale vraj košela by nemala byť v bielej farbe, tak ak, tak sa dokúpi niečo na ten francúzky štýl a topánky.
Odpovedať
no my sme mali mat povodne svadbu uz tento rok,ale potom sme to prelozili..takze obrucky tiez uz mame.. ;-) saty mam za 8000,-sk, z toho je 350,-zavoj,ale ten si tusim rozmyslim.. lebo je zvrchu a je malo ucesov,ktore by som mohla mat..aj ked.. dnes som sa prave ostrihala :-D ale aj tak mi ostali vlasy dlhe a za rok dorastu.mne rastu vlasy jak dive.. mojmu drahemu som koselu kupila minuly rok na vianoce..kremovu z Delonu..bola draha,ale povedal,ze ju bue nosit aj potom..lebo je to velmi prijemny material a neskriabe ho..vsetky ostatne lacnejsie ho nejak "drhli".. yo a je taka smotanova..a topanky mame...
Odpovedať
Profilova fotka
no, tak to máš najväčšie oblečkové položky už zajednané. SUPER! Tiež chcem drahému košelu od Delona. V lete z ýpredaja sme kúpili dve super letné j s kravatami za bombastickú cenu. To sa mi už asi nepošťastí.-) ja mám vlasy len po plecia, bo mi padajú, ako sa i hormóny bláznia.-) závoj máš za super cenu!
Odpovedať
ked pojdes do mojho albumu,dala som tam tie saty co som ti spominala.. tie Octubre.. co stola tolke nehorazne peniaze a vsetky baby po nich saleju :-D su posledne..posledna fotka.. a inak tie tvoje,co mas v albume..ta prva fotka..to su tiez z Nicol.. a stoja tusim tiez tak podobne ako tie Octubre..
Odpovedať
my sme kupovali vsetko v Delon-e.. aj oblek.. mame tam karticku na zlavu,akoze verny zakaznici :-D takze v podsate oblek co stal skoro 20tis,tak nas vysiel "len" na nejakych 17500,- a kosela co stala 2500,-,tak vysla na 2000,-.. dost velke polozky,ale my,resp. moj drahy ma taky problem..ze on je strasne vysoky a velky a vsetko mu je male.. a tie velke veci maju vsade take ceny,ze ma ide vykotit.. asi rpeto,ze pouziju o pol metra viac latky.. ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Aha! Sú fakt krásne tie Octubre! Tie v mojom albume sú zo salónu Kristína v Žiline. Vraj tam majú veci aj z Nikol. takže ak stoja toľko, ako tie "tvoje", tak to nehrozí, hihi. Dík za info! Hej, obleky sú v Delonovi za takéto ceny, viem. Aj o tej karte zliav nám vraveli. Môj nastávajúci je klasických 182cm a tiež je "väčší" :-))) Ale hádam zoženie.
Odpovedať
tak to su rovnako..skoro :-D moj je este o kusok vyssi..ale len o kusok.. ;-) a tie saty - no ak su z ineho salonu,tak myslim,ze nemusia byt take drahe..to len nicol vsetko predrazuje.. moj nazor.. maju krasne saty,ale ja by som si od nich saty nezobrala...a ked sa pozries,tak fakt kazda druha ich chce,ma alebo mala.. hlavne tie Octubre.. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
a inak aj kamoska ma Kristinku a tiez ma 10 mesiacov ;-) 9-teho bude mat 11mesiacov
Odpovedať
Profilova fotka
Hej, baby tu písali, že majú lacnejšie ako v Nikol, ale ak tam stoja 20tis, môžu znížiť max. o pár tisíc, čo je aj tak pre mňa veľa. To vieš, vreckové, ktoré volajú materská..heh. budete sa aj fotiť oficiálne? p.s. už sa teším, ako mi bude malá "trhať" z vlasov ozdoby, príp závoj a čipku na šatách:-)
Odpovedať
prave som si pozrela ich stranku.. 3/4 siat maju aj v nicol.. a su tam aj jedny,co sa ponasaju na moje ;-) ja asi z toho zavoja spustim..myslim tak,ze si ho nezoberiem..radsej si dam nejak pekne urobit vlasy ked ich uz mam dlhe :-) hej,chceli by sme nejake fotky..len mam dilemu ci pred alebo po obrade..ale asi skor pred obradom..je to praktickejsie...keby to bolo po obrade,tak musia hostia na vas cakat a to sa mi teda fakt nechce,aby to nebolo take blbe..
Odpovedať
Profilova fotka
áno, my tiež chceme rozhodne pred obradom. Ešte stále zháňam fotografa.. keďže to chceme v zimnom období, bude to zložitejšie, lebo nechceme fotky z ateliéra, ale možno sa tomu ani nevyhneme.:-( Kamoška ti rodila tuším o mesiac skôr ako ja,hih..na Antolskej. Písala som do salónu k. na ceny, len neviem, či mi to povedia aj takto, či nebudem musieť predsa len pricestovať z BA do ZA to len okuknúť.
Odpovedať
hmm.. to s tym fotografom ti fakt neporadim.. mozno ide ale len o to, aby ti nebola zima,ked sa budete fotit..prto v atelieri..lebo podla mna pre fotografa by nemal byt problem ani vo februari fotit vonku..neviem..treba sa skusit popytat.. a vy chcete mat svadbu v ziline?? s tou malou - to fakt? ale ona rodila na Kramaroch.. salon - mne v pohode mailom poslali ceny...tak si myslim,ze by to nemal byt problem..
Odpovedať
Profilova fotka
Aha, to je super, to ti poslali z Nikol mailom? Skúsim aj ja. tak tú zimu nejako vydržím, zatnem zuby, o to sa nebo, skôr o počasie- dážď, sneh a tak, aby nebol. Áno chceme v ZA, obidvaja sme odtiaľ pôvodne, a rodina by to mala dosť od veci sem chodiť. Moja Krisínka je vrtuľa, ona neobsedí dlho na jednom mieste, teraz ma napdlo, že musím uvažovať aj nad šatami, ktoré sa budú dať nejako odopnúť, aby som mohla kojiť....to bude zložité.
Odpovedať
ano.. poslali mi to mailom.. hmm.. s tymi satami to bude ozaj dost zlozite,lebo este som take saty nevidela.. a vsetko co su,tak su bud korzetove (co asi korzet dole davat nebudes :-D :-N ) alebo potom cele saty.. a to uz vobec sa neda.. neviem v tomto pripade,akoby si to mohla poriesit.. fakt netusim.. jedine mat saty normalne a malu ist kojit niekde pomimo..s tym,ze si budes musiet dat ramienko dole a popustit saty.. inak to asi nevidim... :-.
Odpovedať
Profilova fotka
tak to ráno ju nakojím a potom si pýta tak o 11hod.- 11:30, no a potom normálne obeduje, tuhú stravu. no a ak by to vyšlo, ďalšie kojenie chce okolo 16:00-17:00 a zase pred spaním a v noci. za 24hod tak 5-6x. ty si si už bola nejaké šatky aj skúšať? Ako sa upína ten korzet? myslím, že ak by sme to mali niekde na chate/penzión, tak polovica alebo segra by mi ich mohla odopnúť na papkanie a potom zase zapnúť? nemám predstavu o zložitosti obliekania, :-D :-D Uf- Uf! Ešte uvážim aj "bežné" svetlé šaty na zapožičanie.
Odpovedať
takto..my sme mali naplanovanu svadbu na tento rok ako som ti pisala..takze saty ja mam uz zajednane,len si ich prehodim na iny termin (niekedy na buduci rok)...takze ano, skusala.. ten korzet nieje nic moc.. :-| je bud taky,ze na zips,co by som tebe neodporucala,kedze predpokladam ze m as vacsie prsia,ked kojis, lebo baby co nekoja a maju mensie didy s tym mali problemy sa do toho zapnut,alebo potom je korzet taky,ze je na gombicky alebo pol na gombicky a pol normalne na stahovanie,alebo potom iba stahovaci... no neviem.. neviem si dobre predstavit,ako by si si cely korzet rozopla a kojila malu.. to by si musela dat cele dole.. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aháá, no tak ten zips určite nie:-) Didy sú bohaté, nezmestím sa ešte do pôvodných svojich vecí kvôli nim. To bude teda vážne problém. nevieš po čom idú spol. šaty požičanie? je to lacnejšie?
Odpovedať
no skús sa tiež opýtať..ale podľa mňa by sa ti skôr oplatilo kúpiť.. nemáš ich kde využiť potom??
Odpovedať
yo a mali by byť určite lacnejsie..
Odpovedať
Profilova fotka
Áno katmi aj nad tým som vzápätí uvažovala..Nie je to zlé riešenie, pre nás, ktoré nečakajú od svadby pompéznosť ;-) Akú by si si zvolila farbu? Ja by som to riskla úplne kľudne aj extravagantne:-) červená ako krv:-) Ale asi ostanem pri niečom klasickejšom. Dúfam, že to upínanie nebýva na korzetoch u spol. šiat také zložité!! Mám kamarátku krajčírku, jeden korzet mi šila, no bohužiaľ je v čiernej farbe a je mi teraz aj tak malý..ale možno ak by som sa uskromnila, by mohla niečo spichnúť,aj keď to nebude žiadna sláva.ty- tušímsa vyberiem do obchodov- chytá má nákupná horúčka:-)
Odpovedať
no moja sesternica,ked sa chystala na stuzkovu,tak sme tuto v BA v Dunaji kupili bordove saty,ale boli tak,ze sukna zvlast a korzet..korzet bol na stahovanie..takze zase nijaka vyhra.. a stali 2300,-sk.. neviem,ci to bola nejaka akcia lebo co,ale normalne som nestihala z tej ceny..uplne super.. ostatne boli spatne ako noc tie saty a stali aj raz,dva krat tolko.. mozno by ti isli take uplne jednoduche saty..bez korzetu.. take len na ramienka...ramienko zhodis dole a kojis.. :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vieš čo, ten korzetík, čo mám doma, nie je zložitý, zapnem sa do neho aj sama úplne v poho, je na zips a špagetky. Ale cez to by som teda chela niečo také širšie ako mám v albume. Aby zakrylo plecia. Nie klasicky štólu, ale také ramienka. možno to budeme mať na chate, či v penzióne , ako som písala a tam si to kľudne na izbe dám dole. Vieš, u nás bude kopec malých detí, aby mali kde spať, tak preto. Musím skôr popracovať na strihu, nie som zrovna štíhlunká, také jednoduché by ma úplne znemožnili, hihi..Asi to potrebujem oddelene. Problém vidím skôr v materiály.. V Dunaji som nebola už poriadne dlho, oplatí sa tam asi skočiť- bývali tam také zašité obchodíky s neurčitým tovarom, ale možno motyka vystrelí.. Ako dlho už skúšate mimčo? x-)
Odpovedať
určite sa oplatí ist tam pozriet,uz len kvoli tomu, ze uz nieje sezona..ako to oni volaju :-D tak by snad mohli mat nieco lacnejsie.. nie dlho.. asi 2,5mesiaca.. :-) ale napr.tento mesiac cakam na MS a nejak nechodi.. uz som aj holkam na pisala,ze ma sklbe ist si kupit tehu test :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no aha jasné, plesová sezóna je out teraz:-) či ako? no poviem ti, ja by som teda nadšená nebola už na druhé dieťa tak skoro, ale tiež mi mešká 4 dni. Ale to je na iný pokec nie o svadobných problémoch:-) Nemáš napr. azet?
Odpovedať
ano ano.. ;-) a nechodis na MK? poslem ti IP.. ;-) a mam aj azet.. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?