Svadba v reštaurácii Rubín v Ke

Ahojte dievčatá, chcela by som sa opýtať či mala niektorá z Vás svadbu v reštaurácii Rubín v Košiciach v Krásnej. Objavila som totižto priestor, ktorý (je po mojom vysnívanej svadbe v stane) absolútne top. Chcela by som vedieť Vaše skúsenosti, zážitky a rady čo sa týka personálu, jedla, služieb a pod. Budem Vám vďačná za každý názor :) Vďaka
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse tam mala teraz nedavno svadbu, opytaj sa :-)
Odpovedať
@sunnyke to je milé, že si také pamätáš 😚 @nika2727 my sme boli som všetkým spokojný :-) s Jedinákom sme sa na všetkom pekne dohodli a tak to bolo :-) Čašníčky som videla v piatok keď sme pripravovali veci a boli milé, ochotné, v sobotu kmitali ale pravdupovediac som si ich veľmi nevšímala :-D viem, že sme hovorili, že im to ide :-) Jedlo bolo super :-) to sme vedeli, že tam dobre varia :-) Kľudne sa pýtaj, mne toho viac nenapadá :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@stentelse pamatam, lebo aj my sme tam chceli mat svadbu, ale zdalo sa nam to dost velke pre nas a hlavne mali volne uz len posledne dva terminy, ktore nam nevyhovovali :-)
Odpovedať
@stentelse super tak to ma teší :) určite budeš vedieť - dá sa tam aj ubytovať? lebo sa ktomu na nete neviem dopracovať. A tiež by ma zaujímalo koľko ľudí si mala na svadbe a či sa ti to nezdal priestor príliš malý alebo naopak veľký. Zatiaľ ma žiadna iná otázka, uvidím čo mi odpíšu na moj mail a keď tak sa obrátim určite na teba ak môžem ;-)
Odpovedať
@nika2727 pokojne sa pýtaj :-) Ubytovať sa tam nedá. Ale je tam jedna taká izba s manželskou posteľou, tam som sa prezliekala a mali sme taký skaldík vecí (iný ako na koláče a vodu) no a tam som povedala, že keď budú chcieť, si môžu ísť deti ľahnúť :-) Mali sme 100 ľudí a priestor bol super ani veľký ani malý :-) Zmestí sa tam aj viac, my sme mali mať 120 ľudí a na taký počet sme vyberali miestnosť, preto som sa bála, či nebude vyzerať prázdno parket, ale nie :-) Všetci sa mohli vyblázniť :-) (zas to je z pohľadu nevesty, ktorá bola skoro celý čas na parkete, takže neviem, možno na kamere to bude inak vyzerať ale ako tancujúca s veľkými šatami som bola v pohode :-) ) Aj 120 by sa tam zmestilo. Zas, ak máš menej ľudí, povedzme 80, dajú stoly viac do stredu, a tým zmenšia trošku parket, takže zas to nevyzerá prázdno :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?