Súúrne hladam priestor na hostinu apríl TN

Prosííím o pomoc..súrne hladam priestor na svadobnu hostinu pre cca 70-80 ludi v TN..Svadba bude uz v apríli,ale zrušili sme nakoniec čo sme mali rezervovane.dakujem za pomoc..
Odpovedať
Co ste mali rezervovane? Ak smiem vedieť :-) Pozri oliwa v trencianskej teplej alebo jilemak...
Odpovedať
@daniela.ho dakujem,skusala som pisat mail na ten jilemak...ja len dufam, ze takto na rýchlo nieco zozenieme....vieš čo nechcem pisat konkretne kde,este ,ale ked ti niekto navýsi ceny o 30-40% tak ma to vytočilo do vývrtky.a to nehovorím o tom , že by sme to mali zajednane v nejakom hoteli ,alebo nóbl priestore..
Odpovedať
@carloscarlosko oliwa resort majú určite plné tuším až do novembra tohto roka :D
Odpovedať
@carloscarlosko Gazdovský dvor, Kultúrny dom Trenčianske Stankovce, Kultúrny dom Trenčianska Turná
Odpovedať
@fiorela1988 stankovce obsadene...a do turnej neviem vygooglit ziadny kontakt na kulturak...:-( pls ak.viete kontakt budem vdacnaa
Odpovedať
Profilova fotka
@carloscarlosko Skusila si penzion Zakovic?
Odpovedať
@dadada8388 to ma nenapadlo..aka tam he pls kapacita?
Odpovedať
Profilova fotka
@dadada8388 @carloscarlosko ten máme na 16. apríla obsadený my :-) :-) :-) ale inak kapacita je tam do 80 ľudí
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzjoj Tak to ste si vybrali perfektne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadada8388 aj vy ste tam mali, že? ja už sa tam moc moc moooooc teším, v marci ideme na ochutnávku meníčka a dohodnúť si detaily, verím, že tiež budeme spokojní :D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzjoj ano mali sme.. vy idete aj ochutnavat menicko? A uz mate aj vybrate? My sme ochutnavat neboli, ale napriek tomu vsetko bolo uzasne, aj celkovy pristup, prostredie, vyzdoba..naozaj kazdemu odporucam.
Odpovedať
@carloscarlosko skús gazdovský dvor v trenčianskej turnej, kontakty nájdeš na www.gazdovskydvor.eu, myslím že kapacita bude vyhovovať, bola som tam na svadbe, jedlo bolo chutné, jedna miestnosť kde sa sedí aj tancuje, takže všetci sa vidia, výzdoba veľmi pekná.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@romanesca dakujem už aj tam som pisala mail , tak cakam na odpoved :)
Odpovedať
Profilova fotka
@dadada8388 však už sa tešíme, nevieme sa dočkať... no my tu ochutnávku ideme spojiť s predsvadobným stretnutím oboch rodičov, dohodnutním detailov, výzdoby a celkového programu, meníčko máme nejaké vybraté, už len čakám na odpoveď a nacenenie, ale už predtým sme mali so Žákovicom len dobré skúsenosti, takže pre nás je TOP už od začiatku :D :D :D
Odpovedať
@carloscarlosko v kultúrnom dome v Trenčianskej Turnej nemám kontakt na pána. My sme tam boli osobne na základe osobných odporúčaní. Prešli sme priamo za kuchárom, ktorý tam rieši svadby. Kľudne v čase pracovných dní sa tam zastavte. Pán je veľmi milý a ochotný :)
Odpovedať
@fiorela1988 dakujem uz mame rezervovany gazdovsky dvor :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?