Stretávanie pred svadbou

Profilova fotka
Tie baby čo ste spolu pred svadbou nebývali, ako často ste sa stretávali ešte pred svadbou? Ja som nejako myslela, že po zásnubách sa budeme častejšie stretávať a vídať, ale nejako to neprišlo, aj kvôli práci a povinnostiam. Neviem či to boli len moje predstavy.. Ako to bolo u vás? Vďaka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@riema ahoj, tak my sme spolu 5 rokov /v marci bolo vyrocie/ a poziadal ma o ruku v decembri 2014, kedze ja byvam mimo hlavneho mesta a od neho cca 20km ta sme sa stretavali cca 2-3krat do tyzdna a po zasnubach tu bol skoro kazdy den :D ale skor preto ze sme riesili ci ist do stavby domu alebo nie
Odpovedať
Profilova fotka
my tiež spolu nebývame, ale ak môžeme tak sme spolu 3-4 krát do týždňa, tiež kvôli povinnostiam sa nedá viac... teraz som môjho drahého nevidela skoro 2 týždne, lebo robí na zmeny... ale vynahrádzame si to aspoň telefonátmi, tých je aj 5 za deň :) a už sa nevieme dočkať po svadbe, kedy sa už budeme zobúdzať vedľa seba a vídať sa každý deň :)
Odpovedať
Profilova fotka
My spolu byvame pomaly 2,5 roka a svadba je az o rok...treba si to vyskusat ;) pred tym sme sa stretavali iba cez vikendy :(
Odpovedať
My sme spolu nebývali... Dlhšie pred svadbou sme každý študovali na výške, bývali na intráku. Ja som potom skončila školu a odišla domov a manžel ešte študoval ďalej. Ale snažili sme sa spolu byť aspoň každý druhý deň...
Odpovedať
my sme spolu od zaciatku vysky (co je skoro 9 rokov)..a az na urcite kratke obdobie, ked sme sa vidali 1 -2x za tyzden sme spolu fakt kazdy den...a neviem si ani predstavit, ze by to tak nebolo...ked sa teraz vynimocne stane ze sme spolu den - dva neni sa citim ani bez ruk..uplne odladena...a ako vravi @bridalicious pokial je moznost, treba si vyskusat spolocne byvanie...lebo az potom na povrch vyplavaju niektore veci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@amelly_e ved toto. A btw podla mna keby sme spolu nebyvali pred svadbou tak sa do mesiaca rozvediem :D
Odpovedať
@bridalicious :-D :-D ono sa fakt vela veci az potom ukaze..ked su dvaja mladi odkazani jeden na druhého a o vsetko sa musia postarat, hospodarit na vlastnom..ked pride prva ponorka...hadka....potom si clovek uz zvykne...pruide manzelstvo a je zabehnuty tak povediac :-D
Odpovedať
my sme spolu 3 a pol roka a 3 roky spolu bývame.. pracujeme vedľa seba ... 24 hodín vkuse..... :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@riema no predtym ako sme zacali spolu byvat sme boli spolu iba od piatku do nedele a potom šup 200 km do roboty zas a takto dokolečka 2 roky.
Odpovedať
Tomuto nerozumiem. A naco vlastne sa chcete brat? Prepac, ale ak odpovies aby ste boli spolu tak to je sprostost. Ak che byt s tebou tak si najde cas uz teraz. Alebo ti ukazuje ako to bude potom? Takto to chces? Evidentne nie si spokojna so situaciou ked sa pytas na nazor ostatnych. Porozpravaj sa so snubencom o tom. A ak Vam v tom nebrani viera, alebo presvedcenie tak chodte spolu byvat. Dovolenka sa nerata za byvanie. A robota sa da zmenit. Viem, ze je to tazke na Slovensku, ale da sa to.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa stretávali denno denne, a keď sme boli v práci písali sme si :) potom sme začali spolu bývať (ono je to naozaj teraz tak, že pokiaľ nebudete spolu a sami bývať ešte predtým, všeličo sa môže ukázať, aj dobré aj zlé, tobôž keď ani nie ste spolu každý deň) príde mi to divné že sa málo stretávate, mali by ste byť zaľúbení a stále spolu ako sa dá samozrejme...a po svadbe čo bude? tiež takto? a čo vlastná domácnosť? deti? stále to bude takto? byť s niekým neznamená len s niekým ,,byť,, :)
Odpovedať
Tak my sme spolu kazdy den..sice prespava u nas, ale veci este prestahovane nema :-D takze byvat spolu nebyvame..a ani po svadbe nebudeme sami..pokym nepostavime dom..s byvalym som bola sest rokov a byvali sme spolu (nie od zaciatku, casom) a nejak sa spolocnym byvanim nic nezmenilo..poznala som ho, takze som vedela, do coho idem..ved aj kedysi, za cias mojich rodicov, po svadbe hned nesli do vlastneho..ono je to vsetko o ludoch..ci chcu byt spolu, ci nie..o kompromisoch..a dovolim si tvrdit, ze rozvodovost u starsich parov je mensia ako u mladsich..lebo mladi sa nejak nesnazia vztahy zachranovat..boli vychovani asi, ze ked sa nieco pokazi, tak to vyhodim..neopravim..nebojuju..a hlavne nekomunikuju..vsetko je to o vas dvoch..ako si zariadite, tak budete mat
Odpovedať
Článok sa načítava...
Neboj sa...ak sa zosobasite,potom budete spolu byvat a budete kazdy den spolu...ale az potom...tie dni, ked sa nestretnete, obetuj za pozehnanie spolocneho casu po svadbe..uvidis ze to "zaberie"... ;-) a nedaj si radit, ze mate si vyskusat spolocne byvat...kym som nemala v ruke diplom z vysky, nemohla som vykonavat svoju pracu az teraz, ked ho mam, mozem pracovat, neskusas si pracovat predtym nez zacnes pracovat.....prirovnaj si to k manzelstvu...kym nemam uzavretu sviatost, co si mam skusat???
Odpovedať
Profilova fotka
@ileska dakujem :-) pekný nápad, neboj nenecham si to vyhovoriť ;-) pre mna je manzelstvo iné ako len kus papiera :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ophelia22 tiež plánujeme ostat u nasich, ja som uz posledna a nasi maju aj svoj vek. pomoc sa im zide a my si mozeme zatial setrit :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?