Spoločné Vianoce

Profilova fotka
V prvom rade prajem všetkým snúbeniciam a novomanželkám radostné prežitie vianočných sviatkov. Chcem sa spýtať Vás, milé snúbenice, či strávite sviatky spolu so svojimi snúbencami a ako ich budete prežívať?
Odpovedať
@snubenka75 my ešte posledný rok každý so svojimi rodičmi ale večer sa samozrejme stretneme a na druhý den obeháme rodinu :)
Odpovedať
Profilova fotka
My takisto posledny rok kposledkazdy zvlast. A podobne krasne sviatky 2016 tky ;-)
Odpovedať
Aj my sme poslednykrat kazdy so svojou rodinou. Drahy pride az zajtra a stravi u nas par dni.
Odpovedať
Profilova fotka
mi tiež každy zvlášť ved je to už naposledy, nabuduci rok to už bude iné a zajtra budeme spolu tak si to vynahradíme
Odpovedať
Profilova fotka
My tak isto zvlášť, posledné Vianoce a budúci rok už ako manželia. :) Zajtra budeme spolu.
Odpovedať
Profilova fotka
ja zo snúbenicou trávime už 5 Vianoce u mňa doma s rodičmi :),tohoročne s prívlastkom posledné ako slobodný ľudia :)
Odpovedať
uz sieste vianoce osve. o rok uz budeme spolu, ale uz teraz sa nevieme dohodnut, kde ich stravime...
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tieto vianoce boli este kazdy so svojou rodinou a potom po veceri prisiel snubenec k nam a boli sme spolu na polnocnej omsi, taka klasika buduce vianoce uz budeme spolu ako manzelia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nie sme zasnubeni a rozhodli sme sa ze prve vianoce stravime spolu, lubime sa a nepotrebujeme zatial nejaky zvazok k tomu aby sme mohli byt spolu ked sa rozhodneme...som uz trosku stara na to aby som darceky rozbalovala s rodicmi :-)
Odpovedať
@lenka12321 my sme minule vianoce este ako snubenci boli zvlast každý s rodicmi a mali sme taky plan, ze kym budeme sami bez dietata, tak pojdeme jeden rok k nasim a druhy rok k jeho...no akosi sa zadarilo hned, ze by sme si museli vybrat u koho budeme len s bruchom a u koho uz s malou, tak sme ich pozvali k nam a bolo to dobre rozhodnutie...samozrejme, ze to zavisi aj od vzajomnych vztahov a akceptovania vzajomnych zvykov alebo toho, ze nie su, taky kompromis (a to sme z jedneho regionu, dokonca mesta :D) tak to len taky tip :)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme spolu cez 6 rokov a jediný krát sme trávili Vianoce oddelene (to boli tie prvé keď sme boli "oficiálne spolu" len 11 dni :-) . Neviem si predstaviť, že by som netrávila sviatky s mojim budúcim manželom, veď sme spolu celý rok. Ale bolo to o veľkom kompromise - jeden rok sme s jeho rodičmi a druhý rok s mojimi (rozdiel vyše 300km). A neplánujeme to meniť až kým nebudeme mať deti ( a možno ani vtedy nie). Bez veľkej rodiny to proste nie je to pravé orechové ( pri vianočnom stole nás ani u jedných rodičov nie je menej ako 8 ľudí). Je to veľmi príjemné riešenie, žiadne stresy, žiadne ofučané tváre (obe rodiny to prijali veľmi dobre a bez reptania). Jediný rozdiel bol, že tento rok to boli prvé zasnúbené Vianoce a posledné slobodné ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwi28 mas pekny nazor :-) Takze tento rok svadba? :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@nella44 Tak, tak od dnes za 249 dní si beriem toho svojho úžasného muža :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?