Snubenec a jeho velmi dobra kolegyna :-)

Ahojte dievcata, potrebujem sa s vami poradit… S priatelom mame mat o dva mesiace svadbu. Vsetko by bolo fajn, az na to, ze on ma super kamaratku-kolegynu, s ktorou si velmi dobre rozumie, az tak dobre, ze si ju posadil k sebe (je jej sef, ona je jeho podriadena), zacal s nou po praci chodit na kavu, na co som zareagovala, ze si to nezelam, no neviem ci v tom pokracuju alebo nie, lebo chodieva domov neskoro, ale tvrdi, ze ma vela prace. Co vsak viem, tak chodievaju spolu na kavu kazdy den niekolkokrat v ramci pracovnej doby, vypisuju si po veceroch aj cez vikendy, napriek tomu ze vie, ze mi to vadi, raz ho volala na turu, no ked som mala ist s nimi, tak z tury zrazu nic nebolo.. Chodievaju spolu na pracovne vecierky, hoci my sme vecer spolu nikdy nikde neboli, vraj nie je spolocensky typ:-). V poslednej dobe mam pocit, ze ma podcenuje, ale ked rozprava o nej, akoby sa vznasal v oblakoch.. Co si o tom myslite? Nechcem mu nic zakazovat, ved ma 35 rokov a tvrdi ze sa len chce stretavat aj s inymi ludmi… Verili by ste tomu? Trapi ma to, on o tom vie a je mu to jedno.. Co by ste na mojom mieste urobili vy?
Odpovedať
@puertomuerto Poslala ho za kolegyňou. Nič v zlom. Akoby som čítala o mojom tatkovi.
Odpovedať
@katikaq máme rovnakých otcov :-N @puertomuerto mrzí ma to, ale.. toto je úplne najvačšia klasika |-|
Odpovedať
vymeň ženícha, nájdi si iného, tento nie je pre teba
Odpovedať
@puertomuerto mozno by si zasluzil taku istu priucku... Mozno ma pocit, ze si jeho a on si moze lietat kade tade. Osobne by som: umrela od ziarlivosti, rozmlatila mu mobil o hlavu a poslala ho do riti :D ale mam pocit, ze ty viac tolerantna :) Co keby si aj ty mala super kolegu/kamosa/znameho? A ked ti povie, ze ostava dlhsie v praci, ty mu povies, ze fajn, lebo mas aj tak uz stretko? Aj ked fiktivne... Ale to by on nevedel. Ak by si to vedela spravne a nenasilne podat, mozno si uvedomi, ze aj ty si clovek, ktory si zasluzi pozornost a tvoj snubenec stale ma dovod "bojovat" o teba... Nech ta neberie ako samozrejmost. Aj ked tym mozno nemysli nic zle, asi nevidi ako ti to ublizuje.
Odpovedať
Ultimátum - buď ty alebo ona !! Chodiť na kávu a potom po večeroch si vypisovať? Si si istá že nechodíte spolu už len formálne?
Odpovedať
môj otec kedysi...celé zle....ak sa dá, uteč z kratšej cesty...
Odpovedať
Profilova fotka
urcite sa nevydavaj za takeho chlapa, ked uz teraz je viac nez okate, ze mu zalezi viac na "kolegyni" ako na tebe.. prepac nechcem byt kruta ale podla toho ako si to opisala to ani inak nevyzera.... nie je to lahka situacia ale nemozes sa nechat tahat za nos... drzim ti palce
Odpovedať
....si az moc tolerantna...a aby si nato nedoplatila, ze ta skor neskor opusti pre nu...tak ho posli hned a zaraz kade-lahsie...tam niekde "vonku", caka na teba niekto, kto si bude tvoju lasku vazit a nezneuzivat...
Odpovedať
@puertomuerto ako vlastne pokracujete?
Odpovedať
Pozeraj na jeho skutky, nie slová. Keď už teraz pred svadbou nie si pre neho prvoradá, tak to nemá zmysel. Ako Ti píšu dievčatá - buď ty alebo ona. Minimálne prelož svadbu, nech vidí, že s Tebou nemôže mávať... (teraz by mal mať hlavu v oblakoch z Teba a svadby, nie z nejakej kolegyne). Želám Ti veľa sily a šťastia :-)
Odpovedať
Profilova fotka
plne suhlasim s Karolinagabika. Nema vyznam vydavat sa za takychto okolnosti. To po svadbe lepsie nebude. Bude si este istejsi a bude si este viac dovolovat.
Odpovedať
Podla mna s nou spava... Ja uz by som ziadne na vyber bud ja alebo ona nedavala... Podla mna je to jasne.... A aj keby si teraz vybral teba podla mna na 99% doteraz spraval s nou a mozno by v tom aj pokracoval.... Rychlo poslat kade lahsie a najst si niekoho normalneho.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
kopni ho do zadku lebo s nou spava :) to je nazor mojej muzskej polovicky... A ja sama by som si ho tiez nezobrala... toto sa proste nerobi...
Odpovedať
Toto neveští nič dobré, vypisuje SMSky? ved sa vidia kazdy den v robote! naco sms aj poobede..?! Ved teba má neskutočne milovať a ty máš byť jeho prvá, stále a navždy...svadbu by som zrušila, pri najmenšom určite stopla a odložila kým sa chlapec neuvedomí..určite si to s nim vydiskutuj!
Odpovedať
Profilova fotka
hm zaujímavé, pred niekoľkými dňami bolo pri tejto diskusii príspevkov až až ... aj ja som komentovala a zrazu je 80% vymazaných (aj môj) a slečna už ani nereaguje na tie príspevky čo tu sú
Odpovedať
@zuzu571 Niesu vymazane . pozri dole nizsie ,lebo boli zadane dve rovnake temy a ty si pisala do tej druhej :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@macka00 aha no tak potom pardon, tak potom nechápem na čo zakladala 2 úplne rovnaké diskusie :-)
Odpovedať
@zuzu571 to nevie asi ani ona :-D :-D , mozno omylom
Odpovedať
Profilova fotka
najdolezitejsia na vztahu je dovera, ak tam nie je na com sa ten vztah zaklada?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?