Snívam skoro o svadbe?

Ahoj baby, mozno taka smiesna otazocka , ale myslite si ze je normalne ze v mojich 23 rokoch tuzim velmi po svadbe, po babatku, spolocnej domacnosti s muzom atd... ? nie je to skoro...? moje rovesnicky kamosky maju uplne ine zivotne priority ( najprv kariera, a rodina a dieta počka aj po 30ke)... a vzdy sa tam zo mna pousmeju... fakt uplne ma to taha tymto rodinnym smerom uz teraz. dakujem za vase odpovede :) krasny den vam vsetkym :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mam 22, o rok končím výšku a vydávam sa teraz v septembri. :D moja zlata nie neje to skoro. :)
Odpovedať
@basica jeeeejjjj tak to ti z celeho srdca gratulujem :) mna tieto stastne chvile príprav na svadbu len cakaju :) vies ja zazivam nepochopenia zo strany kamaratok :D ze preco to chcem...atd...tak niekedy radsej ani vela nehovorim o sebe lebo uz vidim ako sa na mna vzdy krivo pozru :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj,vôbec sa netráp kamarátkami a okolím. Ak to tak cítiš, tak to tak je a si evidentne pripravená. Niekto je pripravený v 18ke, niekto až v 30ke. Každí sme iní ;-) Ja mám 23 rokov, 4 ročnú dcérku a minulú sobotu som sa vydávala za môjho dlhoročného partnera (7 rokov spolu) a tatinka malej :-)
Odpovedať
@pa3ciaaa jejoooo gratulujem :) ano mas pravdu.. niekto je pripraveny uz skor , niekto neskor, a niekto mozno aj nikdy :D
Odpovedať
Neboj, aj ja mam 23 a vydavam sa uz tento november, kludne by som aj hned teraz brala babatko, neviem sa dockat az si zalozime rodinu... A tiez ma vacsina kamaratok nechape :) Praju nam to, ale nechapu nas :D
Odpovedať
@eruwen gratulujem ti velmi :-) :-) :-) ano ano aj ja by som si to vsetko uz vedela predstavit a mne len kamosky vravia ze kde sa ponahlam :D
Odpovedať
Profilova fotka
Netráp sa tým :-) Ja mám 23, vydávam sa v októbri. Moja naj kamoška sa so mnou veľmi teší, bude moja svedkyňa. Niekomu sa to môže zdať "skoro" ale ja sa na to teším, aj na všetko, čo príde po svadbe. Záleží od človeka. Niekto je ešte aj v 30tke nezrelý. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Snivat je krasne a je to v poriadku a este ked mas cloveka ktory tuzi po tom istom tak je to najlepsie. Netreba nikoho do nicoho nutit. A nemysliet len na seba na svoje tuzby ale na tuzby vase spolocne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@princeznicka7 Vôbec nesnívaš skoro :D ja mám 22 a o 2 roky sa vydávam :D Najradšej by sme sa s priateľom vzali hned ale ešte to nejde :) ale zbehne to rýchlo a samozrejme hned po svadbe si plánujeme založiť rodinku :) Je úplne prirodzené, že chceš svadbu, dieťa a že cítiš takéto povinnosti. Tie tvoje kamošky sú asi nezrele a nepripravené na založenie rodiny :) Tie tvoje kamošky presne ako píšeš rozmýšľajú tak ako ide doba ... škola, kariera, byt, auto, a napokon rodina ale tvoje kamošky už budú mať 33 a už budú mať rizikové tehotenstvo :) a ty už môžeš mať minimálne krásne 2 detičky :) takže smelo do toho :) Držím pršteky :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mám 20, o rok sa vydávam a snívam o tom (rovnako ako o rodine) už dva roky :D A príde mi to normálne. Každá sme iná ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@iam24 Ja mám 25...s priateľom sme spolu 7 rokov a svadba bude budúci rok. Z môjho pohľadu je to také ani ani...vieš ja som tiež chcela všetko a najlepšie hneď....ale nemyslím si že je to o pripravenosti ale skôr o zodpovednosti...napr. mňa desí predstava že nebudem bývať vo svojom, nebudem sa vedieť o seba postarať a pod. nie to ešte o rodinu.Momentálne sa venujem práci ako najviac viem, lebo viem že tie 2-3 roky ma nezabijú a viem že ak raz pôjdem na materskú tak už budem mať vybudované vo firme nejaké zázemie....takže v tomto rozmýšľam racionálne...možno pre niekoho nepochopiteľné ale je to tak...
Odpovedať
Profilova fotka
@princeznicka7 jasné že to nie je skoro a to že tvoje kamošky to nechápu, znamená to len toľko , že oni nie sú ešte pripravené, ale ty zrejme áno :-) ...napríklad ja mám teraz 22, s priateľom sme od 17 a brať sa ideme budúci rok ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Mam byvalu spoluziacku co sa vydala hned po strednej skole tusim v 19,hned po tom mali syna.po 4rokoch neskor mali dalsieho.ona uz je roky doma,jediny prijem ma manzel,vzali hypoteku kupili byt.a teraz im kazdu zimu platia jeho rodicia hypoteku lebo on v zime nema pracu. Takze je to individualne kto chce mat kedy rodinu,svadbu.len si treba uvedomit co vsetko to bude obnasat ked sa do toho vsetkeho clovek vrhne.
Odpovedať
Profilova fotka
Mam 20 a o rok mame svadbu :-) berieme sa, lebo to tak citime...priatelia su radi, tešia sa s nami, no moja rodina to berie inak. Mrzi ma to, ale pre nas je to uplne prirodzené, že chceme nás vzťah niekam posunúť. Preto nedávam na rady nikoho a ich názory vypočujem, ale riadim sa podľa seba. Ja sama viem najlepšie, prečo to tak chcem a cítim. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@laurus86 Presne o tomto som písala....myslím že nie každá si berie milionára čo ich v pohode uživí "se vším všudy" aj počas materskej a pod...síce je super že ľúbime sa berieme sa ok...ale len z lásky sa žiť nedá....
Odpovedať
Profilova fotka
@princeznicka7 Ak to tak cítiš, tak to skoro určite nie je. Keď som mala 18 tiež som si predstavovala svoju budúcnosť tak, že si urobím vysokú potom kariéra a až po 30-tke rodina. A keď som mala 20, stretla som toho pravého a priority sa zmenili. Teraz mám 24 a v októbri minulého roka sme sa civilne zobrali a tento rok v októbri plánujeme veľkú svadbu. A už sa neviem dočkať, kedy otehotniem a budem sa starať o rodinu. Tiež mi každý hovorí, že na dieťa máme ešte čas. Nepočúvaj na iných, rob to čo chceš ty, veď si dospelá a rozhoduješ sama za seba. Takže si nemyslím, že to je nenormálne. Poznám veľa ľudí, ktorí majú úžasnú kariéru, ale rodinu nemajú a dali by všetko za to, aby ju mali.
Odpovedať
Profilova fotka
Samozrejme, treba si vybudovať nejaké to zázemie.
Odpovedať
Ja mam 23 a svadbu buduci rok, ale teda zijeme spolu uz vyse dvoch rokov. Mimco by som tiez brala, ale s tym musim pockat po skole, takze tiez asi az buduci rok. Myslim si ze to je uplne v pohode vek, poznam kopu bab co sa vydavali aj ovela skor, ja som si stihla uzit aj dost slobody atd :D a neviem ci si o tom niekto nieco mysli, uprimne je mi to uplne jedno, oni s nami zit nebudu. Takze ked sa kamaratky na to este necitia, tak nech, ved ich nikto nenuti :)
Odpovedať
Ahoj , mám 20 , za dva týždne budem mať 21 a o necelé 4 mesiace svadbu :) snubenec ma 27 (vyzera na 19 ) :D nikdy ma nelakalo diskotéky , chaty kde sa všetci opijú atď ... Kámošky tiež na mňa kukaju že prečo to robím , že veď sa musím vyblázniť .. Ale mne je najlepšie aj tak s nim ... A teším sa na našu svadbu a potom babatko a všetko okolo toho :)
Odpovedať
@princeznicka7 ja som sa vydávala (chcela som sa, našla som toho pravého :-) ;-) ) keď som mala 22, svadba bola v máji 2009 a v septembri som mala 23.... Prvú dcérku som mala v 24 rokoch, tiež som po nej túžila ako asi každá žena :-) teraz budem mať 30, skoro 6 ročnú a 2 a pol ročnú dcérku, kúpili sme si byt (začínali sme u mojich rodičov, nevadilo nám to, pomáhali sme si navzájom, a časom sme sa dopracovali k vlastnému bývaniu), s manželom zvažujeme vydať sa po cestičke podnikania... Nemám pocit žeby mi niečo utieklo, že nejaká kariéra alebo niečo..... Nikdy som nebola kariéristka, prednejšie pre mňa vždy bolo mať zdravé detičky a šťastnú rodinku :-)
Odpovedať
Nič si z toho nerob, ja mám 23, vydatá som už skoro 3,5 roka. Každý si myslel, že sa berieme, lebo som tehotná. :-D Ale mysleli sme si svoje a spravili sme tak, ako sme chceli my. ;-) Držím prsty, nech všetko klape ako má. Kašli na to, čo si kto myslí ;)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?