Slovensko-talianska svadba

Profilova fotka
Baby, nie je tu niektora co si brala taliana? My sa berieme na Slovensku, cela svadba bude v slovenskom style, s tradiciami. Chcem pripravit nieco ako letak na ktorom by boli vysvetlene slovenske tradicie po taliansky. Moja taliancina je stale slaba, kedze s muzom kecame stale anglicky, tak sa chcem spytat ci tu nie je niektora, ktora bola v rovnakej situacii a mala pripravene nieco podobne.Dakujem moc moc moc :)
Odpovedať
Profilova fotka
@sima222p ahoj ja si beriem taliana ale v nemecku. Ak ti to ale neponahla tak ti s tym pomozem. Myslim s prekladom. Zeby som to napisala mojmu a nech to prelozi.
Odpovedať
Profilova fotka
@sima222p ale ak sa mozem spytat a to ze odkial z talianska je, a pride cela rodina z talianska na Slovensko? My zijeme vo Svajciaraku a moj mi tvrdi ze na Slovensko ich nedostanem ze to je daleko a tak.
Odpovedať
Profilova fotka
My zijeme v Benatkach :) a z jeho strany dojde okolo 25-30 ludi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@cawes sa tu trošku zamiešam do konverzácie... :-D len to som chcela, že ver mi, kto bude chcieť prísť, príde.. :) ja si beriem Íra a príde ich 38 odtiaľto.. každý jeden, ktorý ide, chce zažiť inú kultúru na svadbe a vidieť niektoré tradície - a spravia si z toho dovolenku. :) takže aby tvoj drahý nebol prekvapený, koľko hostí vám príde. :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolobezka jasne to chapem len jeho rodina nie su zrovna najmladsi😂
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ja si beriem tiez taliana. mame svadbu 12.10.2019 ..na svadbu sa strasne tesim len si to tak celkom neviem predstavit. my komunikujeme s priatelom taliansky ale neviem ako bude fungovat komunikacia medzi rodinami, pripadne ako to bude na obrade,programe a podbne
Odpovedať
@slabejovam no uplne v pohode vsetci si nejako porozumeju:) obrad musis mat prekladany zo zakona ak priatel nerozumieme slovensky, nam bude prekladat kamoska :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?