Priatelovi sa nechce do svadby

ahojte zienky na stedry den sme sa zasnubili po skoro 7 rokoch byvame spolu mame aj dietatko 2 rocne ale k pointe ked sme sa zasnubili svadbu som nechcela hned ako sa hovori ze musi byt do 1 roka no povedal ze by to mohlo byt uz v lete kedze som na materskej este cca este rok a tak sme sa dohodli na datueme ze by to mohlo byt mala by som viac casu na pripravy.Uz som zacala zbierat inspiracie no pred 3 dnami nenapadne naznacil ze rok 2017 je krajsi (co sa datumu tyka) no kedze uz ho poznam do svadby sa on tlacit nebude kedze aj poziadanie o ruku mu trvalo dost viem ze ked ho do toho tak trochu nepotlacim bude to trvat dalsich 7 rokov ..... Mam mu ustupit a cakat kedy pride ´´spravny cas ´´ mate s tym skusenoct ako dalej lubieme sa velmi a nechcem robit dusno koli tomu dakujem za kazdu odpoved
Odpovedať
Sama si si odpovedala, ked sa velmi lubite, naco robit dusno ? :-)
Odpovedať
ja by som sla na neho jeho vlastnymi slovami.teraz si na materskej mas relativne cas na pripravu.v 2017 uz mozes byt v praci. a to ti povie kazda ze sklbit pracu,dieta a pripravy na svadbu je desive.niektore moje zname ledva stihaju pracu a dieta, a vsetko ostatne aj s manzelom je na druhej kolaji, kamarat toho mojho si myslel ze ked ma firmu,ma s nou dieta,ona je zabezpecena tak si ju brat nemusi. a aha ho pred 4ma mesiacmi aj s dietatom po 10tich rokoch od neho odisla a zije s druhym a on si stale mysli ze sa k nemu vrati, po tom co sa ju tamten omrzi.vidno na nej ze teraz je spokojnejsia aj ked nema take vymozenosti ako predtym. po zasnubach s tym mojim sme tiez nevedeli nejaky termin, on mal vybrate ze kde sa to bude konat,zratali sme pocet ludi,zistili sme volne terminy,nahlasili sa a uz to ide jedno za druhym. a ked sa lubite tak naco cakat? aby sa objavil niekto iny?
Odpovedať
@marienka4444 Normalne mu povedz, ze 2016 je krajsi datum podla teba (a podla mna naozaj je) a ze to aspon budete mat skor za sebou a nebude sa musiet stresovat o rok dlhsie. Pripadne pridaj nieoc v tom zmysle, ze ceny za saly, hostinu a saty su kazdym rokom vyssie (co naozaj su), takze keby ste svadbu urobili teraz v lete, asi aj usetrite oproti roku 2017. To by na praktickych chlapov malo zabrat. A rovno si nieco aj rezervujte a zaplatte zalohu, aby ste sa uz pohli a urobili prvy realny krok Drzim palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
ha ha moja segra tak svagra taha do svadby su spolu 12 rokov ale segra povdala že do 40 ky chce byť vydata=) takže do 5 rokou sa musí svager spametat=)
Odpovedať
Ziienky dakujem za rady vceta po dlhej debate sme sa dohodli ze to bude tento rok kedze aj o rok bude treba riesit to iste neni dovod odkladat to a kedze o rok uz budem zase v praci tolko casu uz mat nebudem.Som stastna dufam ze to bola 1 a posledna nezhoda ohladom svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no vidis tak nakoniec to dobre dopadlo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka4444 super ze ste sa dohodli :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marienka4444 pocuj, ja som s partnerom 11 rokov a nedoprialo sa mi poriadneho poziadania o ruku len sme si sadli na gauc a zacali to rozoberat - ked zena vie rozpravat s muzom tak mu do hlavy aj do srdca vstepi ze na tento den uz netreba cakat dlhe roky, ak sa nic nezmenilo pocitovo medzi vami tak r 2016 alebo 2017 v tom nehra rolu. ak je zo stranky financnej tak to dokazem pochopit. ak chce aj on dosiahnut organizaciu svadby aby sa to dalo aj popri praci utiahnut tak je to super kedze si to dokazete obidvaja casovo prediskutovat - urcite to nie je ze sa mu do toho nechce urcite to je z inych pricin, drzim palce
Odpovedať
ja som tiez dlho vravievala ze naco svadba lubime sa rozumieme si a ze najaky papier nam ku tomu netreba ze predsa vieme ze chceme byt spolu .... Ale aj ja si chcem uzit ten den ked budeme obaja( traja aj s nasim drobcom) krasny a vyzname si LASKU pred vsetkymy ktory su nam blizky a dostaneme pozehanie. A po financnej stranke jasne ze keby idem do prace bolo by to lepsie aj som chcela skor vsak predsa aby som aj prispela do rozpoctu ale po druhej strane milionovu svadbu nam netreba a vystacime si :-)
Odpovedať
@marienka4444 mala sompodobnu situaciu vecer ti napiswm ip, hlavne netlac neboj dockas sa.. Ked chlapi sa akoby boja.. Nie vsetciale po niektory..
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?