Pomaha vas snoubenec s pripravami?

ahoj, divala sem se ruzne po ostatnich temach a pripada mi ze si vsude mozne nevesty postesknou jak jim snoubenec s pripravami nepomaha. Je to opravdu tak? Jste na vsechno samy? Davate zenichovi dost prostoru na to aby se vyjadril nebo proste nema zajem?
Ahoj gaudi: mne snubenec nepomaha a som rada, teda urcite dostane na starosti par veci - svoj oblek si pojde skusat sam ked bude usity, tiez obrucky vyberieme spolu, ale organizaciu mam zasadne na starosti ja a celkom som rada ze sa mi to doho nepletie lebo by mohlo prist k nejakym nedorozumeniam a nedajboh nebude nieco vybavene. Co sa tyka rozhodovania na to sme ale vzdy dvaja - nerobim nic za jeho chrbtom a vzdy sa o vsetkom porozpravame a odsuhlasime si.
Ja vesmes vse zarizuji sama, ale je to proto, ze jsem doma na materske a mam na to cas mezitim co budouci manzel od rana do vecera pracuje ;-) vzdycky jen vecer ukazu, co jsem pokoupila, co chci pokoupit (bud mi to schvali nebo ne) a co chci jeste zaridit. Celkem mi to vyhovuje, kvuli nicemu nemame zadne sahodlouhe diskuze, cele pripravy probihaji v pohode a rekla bych i v klidku. Ale je to asi i tom, ze svatbu neberem po te dlouhe spolecne dobe (uz 11 let) uz nejak dramaticky, proste jen jako dalsi z peknych (snad :-N ) spolecnych dni a den, ktery si uzijem. x-)
Profilova fotka
ahoj, moj sa myslim vzdy vyjadri co ano a co sa mu nepaci. riesime spolu ako tak rozmyslam uplne vsetko, nenechava to len na mna a zapaja sa. doma vsetko spolu prejdeme a aj ked sme sa boli informovat na mieste hostiny ohladom priebehu a pod.,tak sa aktivne zapajal, pytal sa,zistoval. Mailovo si s prevadzkarom tiez vydiskutoval par veci. ako tak rozmyslam, riesime vsetko spolu,nielen ja som aktivna. 8-)
balli súhlasím s tým že ja som drahému dala na starosti ešte jednu vec - svadobné auto, ale keď som mu to pred mesiacom pripomenula tak sa chytil za hlavu s výrokom: ja som zabudol :-D si predstav že by mal vybaviť ešte niečo iné :-D
Jo tak auta a pivo navečer to taky zařizuje můj drahý :-p to dopadne, snad budem mít co pít a čím jet :-D
viz např. toto téma http://www.beremese.cz/forum/show.php...
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?