Osamelá a smutná pred svadbou. Čo s tým?

Profilova fotka
Tak a je to tu... blbá nálada, nechuť vôbec niečo riešiť... Prípravy na svadbu v plnom prúde, ale ide to akosi mimo mňa. Mám pocit, že si beriem samú seba. Dostala som sa do iného mesta, mám tu v podstate len kolegyne a frajerových kamarátov (čo až na výnimky nie je žiadna výhra). Celý môj život sa točí okolo práce, doučovaní a starania sa o domácnosť. Proste nemám tu žiadne kamošky. Začínajú sa "depky" a nočné mory a už mám toho dosť... poradí niekto niečo?? :((
Odpovedať
@cattleya22 Ahoj :) v prvom rade by si si mala uvedomit, ze Ta caka nieco krasne a zacat sa na to tesit :) Ja mam svadbu skor ako Ty a v teseni a pripravach na svadbu mi uz dlhodobejsie brania zdravotne problemy... :-( Takze odporucam si uvedomit, ze Ty si uplne fit, zacat mysliet pozitivne, ist sa usmiat na seba do zrkadla a povedat si.... hmmm, aka som kocka :) a pojde to :) Drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sireen Ahoj :) Ďakujem za pekné slová, snažím sa brať to tak, že ma fakt čaká niečo krásne a aj sa teším. Už aj drahý sa teší a zapája sa... Mrzia ma tvoje zdravotné problémy, ja som si tiež preskákala svoje a ešte nie som úplne ok (aj keď lekári si myslia, že som ok a na vine je psychika...)... myslieť pozitívne musím, dokonca som trošinku začala chudnúť (nediétujem, ale mne keď je fajn, tak zhodím nejaké kilo)... len mi chýba sebavedomie... si veľmi milá, tiež držím palce, nech tie problémy so zdravím zmiznú a môžeš si to vychutnať tak, ako sa patrí :-)
Odpovedať
@cattleya22 ale co by TI chybalo sebavedomie.... Obuj si vysoke topanky, leginy, suknicku kratku a nejaky topik, nasad slnecne okuliare, draheho chyt za ruku a vyberte sa do mesta na kavicku :-) bude super, uvidis ;-)
Odpovedať
@cattleya22 a dakujem za drzanie palcov :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sireen tak si ma pobavila :D ja na to postavu žiaľ nemám :(
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ano vypni vypni vypni vypni,, moj oco sa zdekoval na dovolenku my chystame svadbu a kasli na to nech to dopadne akokolvek dolezite , aby si ty bola stastna a zavoalj kamoskam, bud s nimi trochu, ved ty zijes pre pracu pre domacnost nie ona pre teba
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?