Nervy a hádky pred svadbou - máte aj Vy ?

Profilova fotka
Och, kočky ... ja uz neviem co sa to deje. So snubencom sme spolu skoro 3 roky a ked sme zili samy, nehadali sme sa skoro vobec. Teraz sme u mojich rodicov a hadky su na dennom poriadku. Uz mam niekedy pocit, ze ak to takto bude pokracovat, tak sa rozvedieme po mesiaci :-( som podrazdena z prace, doma je to nanic a do toho riesime kupu nehnutelnosti. Máte aj Vy take stavy ? Tiez sa casto hadate so svojimi muzmi ? Som z toho nestastna ...
Odpovedať
nie si sama ver mi , ja som riesila s nasimi par veci, ale s mojim priatelom pred svadbou sme sa hadali hlavne preto, ze sa do nas starala jeho slavna mamicka, aj teraz sa stara byvame sice s mojou mamou vo velkom dome, ale ver mi mam co robit aby som jeho mame niekedy svoje nepovedala, rada rozkazuje, vezmi si, ze prve vianoce chcela, aby sme boli u nich, ze aj prespat a tak, ze mame byt u nich, potom teraz som si nasla pracu zase chce, aby som u nich spala ze po nocnej a ja rozmyslam, ci jej trochu nesibe, lebo nato nech hned zabudne, lebo ja mam vlastny domov s manzelom. stale sa do nas stara hlavne jeho mama, ked sme sa vzali denodenne 3 krat doobeda a potom este aj poobede vyvolavala a to sme tam chodili ju navstivit casto, a vezmi si to, ze moj manzel jazdi na kamione prisel na vikend domov a ona nam dotrepala jeho najmladsieho brata a my sme sa onho museli starat, potom jej syn vazne ochorel moj manzel a hadaj keby ho bola pozriet bol 2 mesiace PN vies kedy ho prisla pozriet???? vecer v nedelu o 20.30 a to dva razy sa dva mesiace, a ostatok sa nevyjadrujem, lebbo by som sa nezastavila a mam problem sa ovladat, aby som jej nevycistila zaludok
Odpovedať
@hnedoocko0909 @julichen ked je mozne tak treba byvat samostatne lebo rodicia sa vam budu do zivota starat stale ked budete s nimi byvat aj ked to nemyslia v zlom. najlepsie ako sa hovori ako si rano ustelies tak si vecer lahnes
Odpovedať
a v com je to doma nanic-myslis byvanie s rodicmi? tak aspon ked vyriesite to byvanie...tak vsetko bude okej,neboj...konecne klud :) pred dolezitymi rozhodnutiami sme sa casto hadali,pred kupou bytu,pred zariadovanim a teraz tesne pred svadbou...ked zostava len mesiac :D ale vzdy sa udobríme.treba to napatie vypustit,alebo si chod zabehat vecer ;)
Odpovedať
Profilova fotka
to je bezne ked sa blizi termin ze su vsetci pod tlakom a stresom... ;-)
Odpovedať
vtip je v tom, ze nasi sa nam do zivota nestaraju, ale jeho mama ta sa stara a to ti poviem poriadne, vezmi si jednu vec jazdi na kamione pride domov zajtra rano no samozrejme, ze ho hned bude volat jeho mamicka , aby prisiel grilovat, a vezmi si tu vec , ze v nedelu ma jeho babka 90 rokov no samozrejme, ze tam chce byt co je logicke, ale ked mal jeho bracho birmovku tak jeho mama mne revala, ze ako musi mu byt luto, ze jej milovany synacik nie je doma, ze je v aute zavrety ona ho doslova vydiera volala som mu napsat a povedal, ze on je rad, ze si moze oddychnut, ale nie ona reve, ze jej synacikovi je do placu, ze nie je s nou a keby si vedela co a ako bolo v minulosti keby ze mne to matka urobi co ona jemu tak jej naplujem do xichtu
Odpovedať
Profilova fotka
noo my sme spolu 5 rokov, za 2 tyzdne svadba... a vcera sme sa tak strasne pohadali ze ju mam chut odvolat! ale vygooglila som ze je to normalne... btw pokial su nablizku rodicia, hadat sa budete vzdy!
Odpovedať
Tak aj my sme sa poriadne sekli hadali sa v aute a moj ma vyvazal kade tade:-)..a dospeli sme k zaveru ze svadba nebude..to je stres lebo nestihame uz je vsetko ok:-)..
Odpovedať
U nas to nebolo az take zle, ale cim blizsie ku svadbe, tym viac :) naposledy 2 dni pred svadbou o jednej v noci :D ale je to normalne, ja som si vsimla, ze aj po svadbe sme sa sem-tam pochytili pre uplnu blbost, co by nas predtym nenapadlo - je to tym tlakom a aj tym, ze 'toto uz bude takto navzdy?' Tak ma clovek pocit, ze to musi riesit hned, lebo potom bude neskoro. Kupte nehnutelnost co najskor a veci sa urci ukludnia ;)
Odpovedať
my sa nejak nehádame, len sme nervózni, raz jeden, raz druhý a potom to prenášame na seba .... tiež riešime stavbu a zároveň svadbu, keby osm vedela, že je to také náročné, nikdy by som tieto dve veci nespojila, ale mala na všetko kľud .. aj keď je pravda, že pred svadbou je všade kopa stresu .. my bývame sami, dva roky a teraz si robíme podkrovie ..... ale viem, že sa k svadbe (už o mesiac) nejak dopracujeme a keď budeme mať PO a aj podkrovie na komplet zariadené, snáď už bude všetko v poriadku :-)
Odpovedať
hádali sme sa dosť, boli sme obidvaja podráždení, pritom prípravy prebiehali úplne v pohode, až som chvíľami rozmýšľala, či si ho zobrať... :-D a deň pred svadbou, ako keby uťal, stres a hnev skončili a už sme to zas boli len my dvaja :-) a po svadbe sme prežívali (a stále prežívame) najkrajšie obdobie nášho vzťahu ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?