Nechcem sa vydávať

Mame pred svadbou, priatel pracuje v zahranici a vidime sa uz aj tak malo, lenze on proste cele sviatky sa ozve uplne striedmo, je s kamaratmi, prespava u nich a taktiez sexualny zivot ak to ja neozivim tak on nie je schopny nic vymysliet, ja na neho nemam chut uz vôbec.... Musim sa vyrozpravat, mam pocit ze v tomto vztahu som ja a jeho kamarati ako on a ja, mam toho plne zuby a mam chut zrusit cele zasnuby a celu svadbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 ak mas taky pocit, tak to urob... je lepsie zist z kratsej cesty a ukoncit to teraz, ako sa pol roka po svadbe rozvadzat... ale predtym si este so svojim priatelom pohovor... ak nepride k naprave, tak to naozaj ukonc... je to mozno radikalne riesenie, ale je zbytocne stracat cas s niekym, kto ti venuje tak malo casu uz teraz. Drzim palce ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikolka1986 ahojky..moj snubenec je tiez vonku a pride mi az o tri mesiace, tesne pred svadbou..ale zato mi vola a pise kazdu chvilku a viem ze to tak bude cele tri mesiace..cize ked to porovnam s tebou tak by si fakt mala porozmyslat, ci to je cesta akou chces ist..velmi do vazho vztahu nevidim, len fakt vela porozmyslaj a porozpravaj sa s nim, ze co a ako, lebo presne ako pise @kaktusik aby si sa po svadbe hned nerozvadzala..
Odpovedať
Profilova fotka
@jelsulka jeeej vy budete mat svadbu na moje narodeniny :)
Odpovedať
@nikolka1986 chod s babami, kamaratkami niekam na hory alebo sa zabavit, urob si program bez neho. ked ti bude chybat tak s nim zostan, ak nie, tak ti cele zasnuby a svadba bude aj tak jedno. alebo ak ti je to jedno uz teraz, je to jasne a ak nie... podla mna my baby (aj chlapi) vzdy vedia co chcu, len je otazne, ci si to dokazu priznat sami pred sebou (nie pred okolim). A vedia aj odhadnut, ci ten druhy ma zaujem byt s nami alebo nie..... (aj to si treba vediet priznat). Je mi jasne, ze nikto ti neporadi, ale ty to uz aj tak vies..... a mozno si len chcela sa trosku vyzalovat..... a veci pojdu normalne dalej.....
Odpovedať
@nikolka1986 nemyslím si, že takto sa má správať muž, ktorý o teba stojí, určite by som s ním svadbu neplánovala
Odpovedať
Profilova fotka
neni nič horšie ako ked si zena berie nespravneho muža ....
Odpovedať
@nikolka1986 a načo by ti bol chlap, ktorý nie je poriadne doma a ak áno, tak šup šup za kamaratmi? Si takto nešťastná, tak zruš zásnuby, nerieš svadbu a hľadaj si niekoho kto za to stojí. ;-)
Odpovedať
@nikolka1986 skus mu toto vsetko povedat; skus viac casu travit s kamoskami; urcite si vsetko dobre premysli.... Nechcem ho obhajovat,ale ja som tiez taka,ze mam viac kamosiek ako manzel,takze im venujem i viac casu.toto boli nase prve sviatky a travili sme ich u svokrovcov,co ale znamena ze sme sa postretavali i s viacerymi jeho znamymi,kamosmi,bratrancami,surodencami.dnes ideme ku mojim rodicom a uz mam naplanovane triedne stretko zo ss,stretko z vs,...ale snazime sa bud chodit vsade spolu al aspo vymysliet nahradny program pre druheho....a pre kompletny obraz este dodam,ze inak sa vidime len cez vikendy. Podla mna je najdolezitejsie vo vztahu komunikovat,nie pre kazdu blbost ho chciet ukoncit.pridu este vacsie problemy,kt budete musiet riesit a nie pred nimi utekat. Rozmysli si,co by si chcela. Aby sa s kamosmi nestretaval vobec? Al aby venoval viac casu tebe? Aby aspon castejsie zavolal/napisal? Povedz mu,ze ti chyba,ake myslienky ti chodia porozume,a ze nevies co s tym. Rozchodom by som sa hned nevyhrazala,ale mozes povedat,ze i to ti napadlo...drzim palce
Odpovedať
Spravanie tvojho priatela je v case, ked planujete svadbu, rozhodne nestandardne. Ak citis, ze to nie je ono, tak to cim skor ukonci a usetris si trapenie. Ak vsak myslis, ze sa o tom da s nim porozpravat, tak si o tom pohovorte, stoji to za vyskusanie. Urcite sa nezen do svadby ked citis, ze veci nie su take, ake by mali byt.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj mala som vzťah bol v zahraničí a plánovali sme svadbu ako prišiel zo zahraničia úplne sa zmenil, vôbec som ho nepoznala. Ukončila som tento vzťah plný trápenia. Teraz sme obaja šťastní keď sme sa rozišli. Sem tam sme si prehodili pár slov a viem, že mu je takto dobre a keby sme sa vzali obaja by sme sa trápili. Síce v očiach iných som ja tá zlá ale som rada, že som to urobila a rozišla som sa s ním takto. Každý má svoj život. Začal sa stretávať so svojou kamarátkov som zistila po pár mesiacoch po rozchode. Ja som si myslela, že sa z toho bude dlho spamätávať po 6 rokoch chodenia, ale mýlila som sa.Obávala som sa nového vzťahu, ale keď vidím, že on s tým nemá problém prečo by som sa mala oberať ja o šťastie. Nehľadám vzťah, ale rozumiem si s jedným kamarátom, neriešime vzťah, ale sme spolu šťastní a čas ukáže. Ale určite to neodkladaj ak to nie je také ako by si chcela. Nepozeraj na to čo vravia ostatní, pozeraj na to ako sa cítiš ty, pretože oni s ním žiť nebudú iba ty. Držím palčeky snáď sa rozhodneš správne.
Odpovedať
Profilova fotka
@veri23 vzdy je v ociach tych druhych zly ten, kto sa rozide... cez to sa treba preniest - vlastna skusenost ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?