Názor rodičov na moju váhu

Profilova fotka
Ahojte, dievčatá, neviem ani či to sem patrí, ale dnešný deň som prepadla zúfalstvu... Moji rodičia neuveriteľne riešia moju váhu a majú komentáre typu, že by som mala schudnúť a pripomínajú mi kde a ako som vyzerala... Je síce pravda, že som pribrala cca 10-15 kg- celé to vzniklo po rozchode s bývalým, s ktorým som bola 7,5 roka. Riešila som po rozchode s ním vysporiadanie nášho bytu, na ktorý sme mali hypotéku, prepisy na katastri a pod... Moji rodičia dokonca ani nevedeli, že som tri mesiace bývala mimo, a to sme byt s bývalým mali o 3 poschodia nižšie od nich...Jedinou mojou záchranou bol môj terajší už snúbenec, ktorý ma k sebe prichýlil a trpezlivo počúval a pomáhal, ako vedel... Prosto psychicky som to nedávala, trhávalo ma zo spánku a pribudli aj kilá... čo je teraz hlavnou témou rodičov. V minulosti som chodievala cvičiť pravidelne, ale pre rodičov som zase bola príliš chudá... Teraz sa to snažím dať pred svadbou nejako dokopy a chodievam cvičiť, chystám sa poriadne nastaviť si aj stravu, ale po psychickej stránke ma názory rodičov ubíjajú... Neviem, prečo tu vlastne píšem tento psychický výlev, asi som sa len potrebovala zveriť a dostať to zo seba von... :-(
Odpovedať
netráp sa kvôli. oni to podľa mňa vôbec nemyslia tak zle ako sa ti zdá. len im možno treba vysvetliť, že sa snažíš trošku schudnúť pred svadbou ale zase nedá sa to lusknutím prsta
Odpovedať
@ajinkaknm ahoj nevsimaj si rodicov, ja som za cca 4 roky tiez pribrala 10-15kg, a ked pridem k rodicom pocuvam len dookola ci nesom tehotna a podobne, je to niekedy unavne ale neries ich, podstatne je ako sa citis, viem ze ti to nepride prijemne ked maju taketo reci ale predsa snazis sa pre to nieco robit, asi by som im narovinu povedala ze nech to uz neriesia a staraju sa o seba...hlavu hore :) do svadby ako pozeram mas cca dobry polrok za tu dobu sa da toho stihnut vela urobit s postavou :) navyse nezijes uz s rodicmi tak sa nad tym zbytocne netrap :)
Odpovedať
Profilova fotka
Asi si sa potrebovala len vyrozpravat, noniekedy pomoze aj to ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, ja som sa od začiatku roka taktiež pustila do chudnutia. Chodím cvičiť a mám upravený jedálniček. Úplne ťa chápem, pretože moja mama by na mňa asi rovnako pôsobila, keby som s ňou bola častejšie. Som rada, že robí v zahraničí. Nepovedala by mi nič na rovinu, ale nepriamo a určite by ma to demotivovalo. Poradím ti len jednu vec, ak sa dá, stretávaj sa čo najmenej s ľuďmi, ktorí na teba zle vplývajú, mysli pozitívne :) to, čo robíš pre svoje telo, je super a všímaj si len to, ako sa ty cítiš a nepočúvaj iných názory! :) Keď práve oni v ťažkých chvíľach neboli pri tebe, tak si tieto pekné chvíle chystania svadby užívaj na plno so snúbencom a s tými správnymi ľuďmi okolo seba! :) Určite ťa ešte vytočia, ale jedným uchom dnu a druhým von.. Predsa ide o deň VÁS DVOCH :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nic si z toho nerob, nestresuj sa kvoli tomu. Rodicia su proste niekedy taky, vsetko by chceli riadit, aj taketo veci. Vypustaj to druhym uchom von, ty vies, ze sa snazis trosku schudnut pred svadbou a aj keby nie tak je to jedno. Tvoj snubenec ta miluje taku aka si aj teraz inak by si ta nebral ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj drahy si tiez od svojej mamy zakazdym vypocul, ako pribral. Potom som mu poradila, ked uz normalne vysvetlovanie nepomohlo, nech jej na to odpovie len: "Aj Ty". Odvtedy je klud. Pri vsetkej ucte, no a co. Nie kazdy muz ma rad postavu a la Kate Moss, a nie kazda zena moze byt dlhodobo super stihla. No a co? Ja som tiez pribrala, lebo toho riesime sialene vela, a jednoducho nemame cas mat na stole kazdy vecer cerstvy salat. A? Robi to z nas horsich ludi? Nie! Takze hlavu hore, si krasna, a si milovana. Na nicom inom nezalezi :)
Odpovedať
Nuz ja mozno budem zla ale ja som rada ked mi rodicia povedia ze som pribrala. Pretoze viem ze to nemyslia v zlom ale ide v prvom rade o to, ze s vyssou vahou prichadzaju aj zdravotne komplikacie. Pribrat za kratku dobu 15 kil nie je sranda a clovek to na sebe az tak nevidi ako to vidi prave okolie. Preto je treba to priberanie zastavit, ked uz neschudne clovek tak nech aspon nepribera dalej. Takze niekedy nebudme na seba take haklive, nelutujme sa a radsej robme nieco preto aby to nepokracovalo. A nie pre to ci to vyzera horsie ale pre zdravie, to mame kazdy len jedno!
Odpovedať
Si dospelá osoba, sama vieš ako sa cítiš. Ak ti je teraz fajn, že sa cítiš dobre vo vlastnom tele tak nechudni a takéto reči nemusíš vôbec vnímať aj keď tvoji rodičia ti pravdepodobne chcú len dobre. Ak nie, cítiš, že potrebuješ aspoň pár kilo zhodiť tak do toho, všetko je to o tom ako sa ty cítiš, nie o tom čo ti hovorí niekto cudzí :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?