Mladší partner

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa spýtať ako ste oznámili, že máte mladšieho partnera doma?ďakujem
Odpovedať
?? to treba nejako zvláštne oznamovať? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nalla mozno je este pod zakonom :-D
Odpovedať
@pea87 tiež mi to napadlo :-D že ak si narazila Ferka z 8.B , tak potom asi začínam rozumieť jej obavám z oznámenia domácim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
o kolko starsi??? baby ale no :) ved sa nesmejte...:)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam osobne o rok mladsieho a vobec nikto to v nasom okoli neriesi.... Ono zalezi aky vekovy rozdiel tam je...
Odpovedať
ja mam o 7 rokov starsiu :) a klape nam to :)
Odpovedať
@veri23 mas pocit, ze by s tym doma mohli mat problem? Inak mam tiez mladsieho, dokonca je mladsi od mojej mladsej sestry hihi ;) Ale nevadi to, zalezi ako sa zladite a ako si rozumiete.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak bratrancov kamoš má o 17 rokov staršiu manželku....on mal 19 a ona 36 keď sa brali....tak pokiaľ to nie je takýto "extrém tak načo to riešiť? :-D
Odpovedať
@4stanka4 to si "děláš kozy, né" ? :-D rodičia toho 19 ročného sa museli sakra tešiť :-D
Odpovedať
@nalla to je fakt ako s tým spomínaným Ferkom z 8.B
Odpovedať
Profilova fotka
To rieši túto dilemu kamoška, že ako to oznámiť. Ona má 24 a on má 20 bude mať 21 v septembri. Myslí si, že rodičia to budú musieť dlho predýchavať.
Odpovedať
@veri23 je nejaký zásadný rozdiel medzi 21 ročným chalanom a 24 ročnou ženou ? :-D ako, keby mala ona 24 a on 15, tak fakt by som chápala obavám, ale koho rodičia by mali predýchavať to, že on bude mať 21 a ona má 24?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@veri23 nemyslim si ze nejako specialne treba rodicom oznamovat vek partnera..ved ked sa budu pytat tak odpovie.. Podla mna ziadna katastrofa.. Ved nie je 21 ako 21.. Kazdy speje inak a kazdy ma ine spravanie a hodnoty v inom veku.. Moja sesternica ma 31 a jej manzel 23/24rokov a keby som nevedela tak by som nepovedala ze je medzi nimi nejaky vyrazny vekovy rozdiel lebo spravanie maju rovnake..
Odpovedať
Profilova fotka
@nalla a najlepšie že v sobotu sa ženil a v pondelok maturoval :-D
Odpovedať
@veri23 tak, mam dva navrhy: prvy je, ze mozno si ani nevsimnu, ze je tak mlady (nie na kazdom muzovi je to poznat).. a ked ho spoznaju tak im bude mozno sympaticky a nebudu tuto stranku riesit. druhy navrh je, mam kamaratku, brali sa s manzelom 22 rocni na VŠ a on proste prisiel domov, povedal ze sa zeni, navyse ze cakaju babo, a ze nech dojde kto chce. Proste ich postavil pred hotovu vec (neviem, ci toto kazda rodina rozdycha ;)) Inaksie ale mne sa zda ze najvacsie obavy ohladom chlapov byvaju z toho, ci uzivi rodinu, u nas sa to furt niekto pyta ("a kde budete byvat" je dalsia moja oblubena otazka). Takze ak pracuje, tak to ma lahsie po tejto stranke, ale ak su studenti, tak sa niekto moze najst, kto s tym bude mat problem.
Odpovedať
@veri23 P.S. my sme uz o cosi vyssia vekova kategoria, len aby nedoslo k nedorozumeniu.
Odpovedať
@kazunomiya presne takyto sok zazili moji stary rodicia..:D oco prisiel prvykrat na navstevu k buducim svokrovcom s tym ze ich 16 rocna dcera je tehotna a idu sa brat.. Samozrejme o 10min utekal aj s mamkou prec..:D ale ocovi rodicia to zobrali velmi dobre.. ze ok bude svadba..:) ale oni to mali tiez pestre lebo sa brali po 2 tyzdnoch co sa stretli a so svokrovcami sa videli az v den svadby..:)
Odpovedať
@puffu Fuha, a zostali potom spolu?
Odpovedať
@matarka ano aj babka s dedkom a aj nasi..ale uz sa vydavala ako cerstva 17tka..:D, v 18tke uz mala mna..cize som so sestrou do roka..ale teraz to beru nasi ako vyhodu ze mali deti takto skoro ..
Odpovedať
taky vekovy rozdiel, aky pises, nieje ziadna katastrofa.. ked ten dotycny uz je dospely, s normalnymi nazormi, vie co chce a vie byt zodpovedny, verny, lubia sa navzajom mladi, tak aky problem? ja poznam par, kde je manzel 8rokov ml. od manzelky a ziju stastne :) a klape im to normalne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
skor by brali horsie keby ona ma 24 a on 50 :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme sa spoznali s priatelom ked mal 22 a ja 26, cize 4r rozdiel, co som predychavala skor ja pol roka tazko a nie rodicia :D priatelovi rodicia to vobec neriesili, moja mama povedala ze je to super, lepsie mladeho chlapa ako stareho capa a otec sice mal sproste reci ze ma necha a najde si mladsiu, ale inak sme spolu 3,5 roka a ideme sa brat. :-p
Odpovedať
@veri23 :) :) :) nijako, ked sa niekto spytal na to kolko ma rokov, tak on alebo ja sme odpovedali :)
Odpovedať
Profilova fotka
moj snubenec je tiež o 2 roky mladsi, nikdy nas vekovy rozdiel neriešil (ja mam 29 a on bude mat 27), skor ja som zo zaciatku pochybovala, ci nam to vydrzi...sme spolu velmi stastni, mame rovnake nazory na zivot a ani vekovy rozdiel nie je vidieť ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?