Mám si dať vybrať zuby múdrosti 2mesiace pred svadbou?

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som sa poradiť či je vhodné dať si vybrať osmičky 2 mesiace do svadby. Bojím sa prípadných komplikácii. Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
Ahoj. Co s nimi mas? Ja som bola tak 2 mesiace pred svadbou na pohotovosti lebo som mala opuchnute dasno. Zubar hned,ze ci mam stresy. Zub som nemala pokazeny iba ho mam blbo vyrasteny a ked mam oslabenu imunitu,tak moze opuchnut. Odporucil mi ho vytrhnut. Nedala som si ho. Menej som sa stresovala a jedla vitaminy. Uz je tomu skoro rok a nic sa mi nevratilo. Asi som ti moc nepomohla. Iba som si spomenula na moj problem. :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mne ťahali všetky osmičky, vyzerala som strašne, modriny po celej tvári ale do dvoch týždňoch všetko vyzeralo ako predtým, no mala som takú stuhnutú sánku, že som nemohla poriadne otvoriť ústa a najesť sa, preto mi ju postupne rozťahovali, určite to trvalo kratšie ako dva mesiace, ale byť tebou, nechám si to na neskôr :)
Odpovedať
Profilova fotka
mne idú trhať v júli a svadbu mám v októbri, tiez mi vsetci hovorili ze max 2 týzden budem vyzerat ako zmodrený škrečok ale inak to bude ok.
Odpovedať
ak mas osmicky pokazene urcite si ich daj vybrat....ja som sa tojo neskutocne bala a stale som to odkladala..potrebovala som dat prec obe vrchne ...a teraz je jedna fuc dva mesiace a druha mesiac a som spokojna....kym som s nimi isla rozpadli sa ako mohli....vonku som z kazdej mala len stvrtinu zubu,ale zubarka fantasticka,dala injekciu a ked zacala robit,do minuty boli vonku a mne nic....jedine prve hodiny mi to krvacalo,takze som si vzdy zobrala dovolenku na ten den a davala som sa objednavat vzdy na piatok keby nieco....pri twj druhej som mala trosku modrinu na spodnej pere,ale nebolo ju skoro vidno....ak mas dva mesiace do svadby to mas kopec casu aj keby si pripadne mala opuch ci modrinu.....otazne je ci ti ju budu klasicky trhat alebo chirurgicky vyberat..,,kolegyni to robili chirurgicky a ta mala modrinuaj opuch asi tyzden
Odpovedať
Profilova fotka
No ja cih este nemam vobec vyjdene... cize chirurgicky vyrezat :(
Odpovedať
Profilova fotka
mesiace je dostatocne dlha doba aby sa vsetko zahoilo aj keby si napr chytila suche lozko , tak by to nemal byt problem Suche lozko- ak si po zakroku budes vyplachovat to miesto alebo vycucavat odtial tu zrazeninu tak sa ti to spravne nezhoji a sakramensky to boli a pokial ti nerobia zasadne problemy tak ich nechaj tak a daj si to urobit neskor :-) ja mam tak isto vsetky osmicky ukryte obcas ma dasno zacne boliet ale ak si to preplachnem chlorhexidinom ... parodontax :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?