Mám problémy so srdcom a nechcem, aby sa partner trápil

Ahojte baby, potrebujem sa niekomu vyzalovat...som tu pod inym nickom nakolko nechcem, aby ste vedeli o koho ide...mam 27, s priatelom na dalsi rok chystame svadbu, no ja mam strach, ze sa bude so mnou trapit cely zivot...ide o to, ze mam vazne problemy so srdieckom, prekonany infarkt a nejako je to cim dalej tym horsie...nevladzem veci, ktore bezne zvladaju iny ludia, nevydrzim dlho chodit ani stat a o beznych cinnostiach ani nehovorim...to ze sa kvoli tomu citim menejcenna je jedna vec, ale mna najviac trapi on...trapi ma, ze ma vzdy musti ratovat, ze niekam ideme na prechadzku a ja hladam nejaku lavicku, kde si oddychnem, ze nevydrzim s nim ist na nakup, lebo v teplych priestoroch odpadavam...no najviac zo vsetkeho ma boli ked ma vidi na dne a v bolestiach, ked sa trasiem po veceroch, alebo mam velke bolesti a on nado mnou sedi so slzami v ociach...rano o stvrtej vstava do prace a on chudak celu noc nespi, lebo kontroluje ci dycham...ja ho milujem celym srdieckom, ale nechcem aby trpel cely zivot a uz vobec nie, ked nahodou pojdem do nebicka...on o rozchode nechce ani pocut, lebo ze to spolu zvladneme...mne je lepsie ked je pri mne, lebo aspon este takto bojujem, ale nejde o mna, ide mi o to, aby bol stastny a netrapil sa s takou troskou ako som ja...neviem ci mu dam vobec niekedy dieta, kedze neviem ako zvladnem porod...baby co mam robit, vsak mu bude lepsie samemu alebo s nejakou inou, ktora ho bude tiez lubit?
Odpovedať
@hviezdicka321 mila hviezdicka, podla mna nie si ziadna troska, ale velmi silna zena.vobec nemyslis na seba, ale na tych, ktorych milujes. Tvoj snubenec by urcite nebol stastnejsi bez teba, prave naopak . bol by velmi smutny a nemusel by dokazat opat zacat zit. ak by on mal co i len namensiu pochybu o tom, aky zivot ho po tvojom boku caka, tak by ste sa isto o svadbe nerozpravali. prave to, ze sa chcete vziat, znaci to, ze zivot po tvojom boku je to, co chce..ci to bude iba den, rok alebo ci oslavite diamantovu svadbu.Netrap sa. ty si prnho isto vsetkym. bojis sa, ze by bol zraneny, ak by si ,nedajboze,zomrela. rovnako moze jeho zajtra zrazit auto.. vzdy je nieco, co nam hrozi. ja a dokonca aj.moj praitel mame problemy so srdieckom,nie tak vazne ako ty, ale viem, co je to bat sa o druheho. no najlepsie je sa o ten strach podelit..ale dolezitejsie je byt apolu..zdielat dobre aj zle.. a myslim to prave tvoj priatel chce, v dobrom aj v zlom, v zdravi a chorobe..a rovnako aj s dietatom, ziadna zena nevie, ci da svojmu muzovi dieta..a rovnako moze mat aj muz problem s plodnostou. co potom? opustis ho..neverim tomu,levo ho milujes a chces a nim vsetko zdielat.
Odpovedať
moje zlaté vtáčatko :) neboj sa ničoho , bud šťastná - pretože máš pri sebe niekoho , na koho sa môžeš spoľahnúť na 1000% , ktorý ti je oporou v dobrom aj v zlom..... On vie do čoho ide , koho si chce zobrať a stráviť s ním zvyšok života :) Preňho si jediná , nevníma ťa ako chorého človeka , on v tebe našiel všetko čo hľadal , miluje tvoju povahu - preto je s tebou. Ničo ho sa neboj , nezaoberaj sa stále tvojím zdavím - to ta len umára , pozeraj na život s tej lepšej stránky , máš úžastného partnera , máš pred svatbou a ešte vás čaká veľa krásnych spoločných chvíľ , tak si ich nekaz. Nikdo nevieme , do kedy tu budeme - preto každý deň prežívaj , ako by bol posledný . Musíš sa naučiť myslieť pozitívne - je to pre teba veľmi dôležité. Ked to zvládneš , uvidíš všetko pôjde omnoho ľahšie - držím všetky palčeky , aby si to zvládla. Buď šťastná a veselá - to je cesta k zdraviu :) :)
Odpovedať
podľa mňa by ste mali ísť od seba...je to len dvojnásobné trápenie, on sa bude trápiť kvôli Tebe a Ty kvôli nemu... ak pôjdete od seba, bude to bolieť, ale vždy menej akoby ste boli spolu! toť môj názor z vlastnej skúsenosti....
Odpovedať
ja súhlasím s @joy23 a s @mravcek69 krajšie by som to nenapísala, len by som chcela dodať, pozri sa na to naopak, keby mal on taký zdravotný problém a ty by si sa o neho mala starať, odišla by si od neho? Keď sa skutočne ľúbite, myslím, že nie :) Držím ti palce :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, neviem sa vzit do toho, co prezivas, ale myslim si toto. V zvieracej risi ostatni vyclenia najslabsieho, nechaju ho mimo svorky, umriet, je pre nich pritazou. Ale my sme ludia a aj chory clovek moze druhych o nieco obohatit. A asi to robis aj ty, ked si ta tvoj snubenec chce vziat. ;-) Drzim palce, aby vam to dobre dopadlo, nech uz bude vas rozhodnutie akekolvek!
Odpovedať
Milá hviezdička, môj priateľ leží na onko a má podobné pocity ako ty ....denne mi o nich rozpráva. A ja ti môžem povedať, že ak ťa ľúbi tvoj partner ako ja svojho muža, tak by ťa nikdy neopustil, ani keby si mu to sama nakázala !!!!! vždy tu bude pre teba a vždy sa o teba rád postará, lebo vie, že ty by si urobila to isté. Veď predsa v dobrom aj v zlom, v zdraví aj chorobe =o) Keby s tebou nechcel byť, nájde si cestu ako vycúvať, ale láska je mocný čarodej ..... buď šťastná a užívaj si všetky spoločné chvíle.... dopraj aj jemu aby bol s tebou šťastný, koľko to len bude možné ....... a aj srdiečku sa bude lepšie dariť, keď bude naplnené láskou ....... držím palce a prajem veľa síl .....
Odpovedať
Profilova fotka
@hviezdicka321 môj názor je, že by ste mali ostať spolu :) Máš pri sebe silného chlapa ktorý vie do čoho ide! Pán Boh vie prečo Ti ho postavil do cesty a neboj sa, raz JEHO plány pochopíš aj ty :) prajem veľa zdravia! drž sa! klobúk dole pred Tvojou osobnosťou :)
Odpovedať
Profilova fotka
@hviezdicka321 Obdivujem tvoju silu a nesebeckost, ale urcite sa nerozchadzajte. Tvoj priatel sa ta evidentne nevzda za ziadnych okolnosti, miluje ta celou svojou bytostou a ty jeho tiez. Niektori ludia preziju aj 80 rokov prazdneho zivota bez ozajstneho stastia. Radsej prezit par rokov s hlbokou laskou ako je ta medzi vami. Vasa sila je aj v tom, ze kvoli tvojmu srdiecku asi nebudete riesit take malicherne somariny ako ludia, ktori maju pocit, ze su nesmrtelni a viete si vazit spolocne chvile. Velmi velmi ti drzim palce, aby tvoje srdiecko aspon v ramci moznosti pocuvalo a prajem ti vela vela stastnych nadhernych spolocnych rokov. Posielam objatie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Presne s rovnakymi myslienkmi som bojovala a stale bojujem, odkedy som sa pred mesiacom vratila z nemocnice a zrutil sa mi svet...Je to tazke a viem, ze aj mojho partnera boli, ze niky nebudeme klasicka rodina...ale miluje ma a teraz to viem este istejsie...lebo chce mna, nie idealny a bezproblemovy zivot...odkedy sa rozhodol prezit radsej par dni so mnou, ako cely zivot bezo mna, milujeme sa este viac a to je dolezite...laska je trpezliva...vsetko znasa...vsetko pretrpi a nikdy nezanikne...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@hviezdicka321 ak si v sr, mozem pomoct ako len budem moct, ci uz nusch, suscch alebo vusch, kludne pis do IP.
Odpovedať
@hviezdicka321 vidim, ze mas tazky zivot... ale nemala by si sa trapit nad vecami, ktore nemozes zmenit. On ta lubi, vezmite sa cim skor. Dozi si svoj zivot v stasti a hlavne s nim... lebo verim tomu, ze hlavne on ti pomaha, aby si mala krajsi zivot. Keby si ho od seba odstrcila, tak by si sama seba utrapila. A ak by si sa s nim rozisla, on by sa trapil rovnako ako teraz, ba dokonca este viac, lebo by ti uz nemohol viac pomoct a velmi by ho to ranilo
Odpovedať
Profilova fotka
bud stastna ze pri sebe mas tak skveleho cloveka :-) pokial sa k tebe takto chova urcite by mu nebolo lepsie s nikym inym ako s tebou... moj najlepsi kamarat s detstva ma rovnake problemy... pozname sa skoro cely zivot a sme ako surodenci ale pred rokom sa mu stav zhorsoval rapidne a dopadlo to tak ze na mna nakrical ze mam vypadnut konecne z jeho zivota a ze ma nechce vidiet.. popri tom somu cez pol brna o tretej rano nosila lieky ked mu bolo zle... chcela som byt pri nom stale a pomahat mu... ale proste ma odohnal a je mi z toho stale dost na nic... takze pokial je tvoj priatel ochotny pri tebe stat za ziadnu cenu sa ho nezdavaj pretoze to robi rad.... drzim ti palce aby si bola silna, si skvely clovek a zasluzis si byt stastna ako kazdy iny :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?