Maličká svadba vaše rady skúsenosťi atd...

ahojte chcem sa poradit s tými čo ste mali úplne maličkú svadbu typu nevesta ženích svedkovia koľko vás to vyšlo a čo všetko treba vybaviť? s priateľom sa napriek našej komplikovanej situácií chcem zobrať na úrade nakoľko naši sa rozviedli a aj ked bývajú od seba kúsok mama nedokáže s otcom mať žiadnu spoločnú reč a viem že keby sa spolu stretnú dopadlo by to hrozne kamarátka mi odišla s priateľom pracovať do zahraničia...čiže vyšlo to tak že to musí byť len malá svadba a navyše s priateľom nemáme penazí nazvyš na všetko sme si zarobili sami preto nechceme na jeden večer vyhodiť tisíce... aké boli vaše výdaje a skúsenosti s maličkou svadbou? vdaka ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme mali maličkú, bolo nás spolu 8 :) Tiež mám naj kamošky v zahraničí a jedna v čase mojej svadby mala doma pár týždňové bábo :) Hlavne záleží kde ju chcete mať, či budete platiť ubytovanie atď. Nás vyšla svadba ako niekoho iného klasická :)
Odpovedať
Profilova fotka
nas bolo desat:) malicka svadba ... a v podstate sme mali obrucky, posedenie, oznamenia, saty, oblek a doplnky, kvetinky .. that´s all .. zalezi ake chces "cenove relacie" .. nas to vyslo cca do 2tis eur .. ale len obrucky boli 450e (obe, klasicke zlate:), moje saty a doplnky 370e .. takze ono je mozne zvladnut to za par eur:) pokial nechces "velke svadobne saty" .. a obrucky si date napr ocelove:) a mali sme posedenie v nasej oblubenej restauracii .. cca 50e na osobu .. cize tiez kategoria drahsich:) ... kazdopadne majte svadbu, aka vam spravi radost .. my sme si vypoculi .. ze preco nie "normalna" velka a tak .. ale my vieme, ze sme spravili dobre .. a s laskou na svoju malu a komornu svadbu spominame:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?