Mali ste dievčatá knihu hostí???

Profilova fotka
Baby premyslam zadovazit sui knihu hosti, aku s nou mate skusenost?? Nieje to zbytocnost? Bude sa chciet hostom písať do nej :) dakujem
Odpovedať
@petramik1978 Měli :) a byl to super nápad, bombastické příspěvky a super vzpomínka u které se vždy nasmějem :D Nejlepší je někoho pověřit kdo ji nosí a posílá dál a nabízí hostům ke psaní přáníček, poznámek, aktuálních pocitů ... ideální příspěvky v době kdy už nejsou hosté střízlivý ani ještě uplně opilí, prostě tak akorát kdy mají nejvíc chuť a odvahy psát :) ty řádky, verše, rady a ostatní příspěvky jsou fakt k nezaplacení :)
Odpovedať
Profilova fotka
my nad ňou neuvažujeme vôbec, nám to príde ako zbytočnosť
Odpovedať
Profilova fotka
@petramik1978 ahoj, ja si tiež idem jednu vyrobiť. Myslím, že to bude pekná spomienka. K tomu budeme mať aj foťák na tie instantné fotky, aby sa ľudia zabavili, kým my prídeme z fotenia.
Odpovedať
Ahoj, my sme namiesto knihy mali zaramovanu nasu fotku s oznamenim na bielom papieri vo velkom ráme. Ulozenu pri foto kutiku takze sa nam kopec hosti podpisalo aj s nejakym zartovnym zelanim :) Tento obraz sme si po svadbe zavesili v nasej obyvacke nad gauc na pamiatku :) Prislo nam to praktickejsie ako listovat si v knihe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme knihu a je plne zapísaná. Hostia nám do nej začali písať tak mierne pod parou a poviem Vám pri jej čítaní mi išli slzy od smiechu. Tiež som ju nechcela ale nakoniec som si ju kúpila lebo bola v akcií a neľutujem, je to pekná spomienka :)
Odpovedať
Profilova fotka
Pekný deň prajem, v poslednej dobe si každá nevesta dáva Knihu hostí, nie je to ešte tak zaužívaný zvyk na SVK, ale postupne sa to sem dostáva. Knihu treba umiestniť na veľmi viditeľné miesto, aby si ju poriadne vždy každý všimol. Je to isto dobrá spomienka. Niekedy sa kniha hostí dá aj nahradiť niečím iným. Môžete si pozrieť aj u nás v albume, nevesta so ženíchom sú badmintonisti a ich požiadavka bola, dve badmintonové rakety, špagáty a malé obálky s lístočkami, na ktoré písali odkazy a vešali medzi dve rakety.....zaujímavý nápad, zaujalo to hneď všetkých, bolo to hlavne na viditeľnom mieste a myslím, že nezostal ani jeden papierik prázdny :) Takže aj takto si môžete vyrobiť, vymyslieť svoju "Knihu" hostí.
Odpovedať
Profilova fotka
baby ste skveleeeee....... kraaasne dakujem som presvedcena si ju objednať :))) velmi sa tesiiim ♥
Odpovedať
...kniha hosti + fijifilm instax = vid fotku :) ...a knihu hosti mame plne zapisanu aj s fotkami. Je to nadherna spomienka
Odpovedať
Profilova fotka
@orsih fotky si si potom sama tam nalepila?? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@svetkamisko a odkial mas ten fotak?:)
Odpovedať
My sme knihu hostí mali. Natrápili sme sa S nou, vyzdobili... A nakoniec do nej nikto nič nepisal, lebo sa na ňu zabudlo.. dobra rada- daj to niekomu zodpovednemu na starost, inak dopadnete ako my.. kniha hostí doma A prázdna 😂😂 ale dá sa to prežiť aj bez nej 😂
Odpovedať
Profilova fotka
@petramik1978 este nemam :-) ale ked si das do Googlu fotak na instantne fotky tak ti vyhodi niekolko moznosti, kde to objednat. @orsih ty si mala tiez ten na instantne fotky?
Odpovedať
Článok sa načítava...
My sme dostali knihu hosti ako darcek od starejsieho. Zapisalo sa do nej asi 5 ludi aj s cestou :-D Uz na svadbe som videla, ze sa ludom nechce vymyslat originalne odkazy, vsetci sa chceli bavit., tancovat a nie sediet za stolom a pisat... Kniha skoncila na dne suflika...podla mna zbytocnost...
Odpovedať
Profilova fotka
my ju neplanujeme.. myslim ze toje zbytocnost...
Odpovedať
@petramik1978 nie knihu hosti mala na starosti moja sestra so svagrom. oni fotili hosti .. a hned aj lepili fotky a hostia mohli pisat.. super to spravili. ja som dostala uz iba hotove dielovna druhy den :-)
Odpovedať
@svetkamisko ano mala som ten instanty fotak z nayu ... fakt super zabava, hostom sa to pacilo :-) cena je tusim okolo 60 eur
Odpovedať
Profilova fotka
@orsih ved aj moja kamoska to mala na svadbe, sice som tam nebola, ale vraj to bolo super :-) pozerala som ceny, tak sú všelijaké :-) a ten svoj by si mi asi nepožičala hmm?
Odpovedať
@svetkamisko ahoj fotak kupila moja sestra.. takze to neviem pozicat. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@orsih jasne,chapem,dakujem :-) ale som rada,ze si ma uistila,ze je s tym zabava :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@orsih prosim ta,ake velke fotky si mala z toho fotaka? Pozeram na nete tie fotaky a su take,ktore robia fotky vo velkosti kreditnej karty,aj ty si mala take? Ak ano,stacila taka velkost?
Odpovedať
@svetkamisko ano je to velkost +/- kreditnej karty, hore vidis aj na fotkach. my mame knihu cca 20x20 takze to uplne staci podla mna
Odpovedať
My sme tiež knihu hostí mali, sama som ju robila ešte do pol 2 ráno v svadobný deň. Nakoniec sme ju zabudli vyložiť z tašky, takže to bolo zbytočné, ale ľudia nám tam dodatočne teraz píšu. Nie je to originál, ale lepšie ako nič :D Ak knihu chcete, je potom fakt dobré niekoho poveriť, aby ju mal na starosti a podával ľuďom. :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?