Je možné sa s predávajúcou z bazárika stretnúť aj osobne?

Profilova fotka
V budúcnosti chcem určite využiť služby tohto bazáru. Ale viete, dnes never ani vlastnej sestre, ako sa vraví. A tiež tu čítam, že sa tu nachádzajú aj podvodníčky. Nechcem sa v nijakom prípade dotknúť čestných žienok, chcem sa spýtať, či je možný aj osobný kontakt, či je len tovar na dobierku a či peniaze nemôžem dať z rúčky do rúčky? Lebo sa môže stať (a žiaľ často sa aj stáva), že pošlete peniaze na účet a tovar nikde. Neviem si totiž predstaviť, že by som si kúpila od niekoho svadobné šaty a nevyskúšala ich, nonsens.
Odpovedať
Profilova fotka
Všetko je len o dohode :-) Veď keď si pozrieš bazár tak v mnohých inzerátoch je písané že skúška je možná v takom a takom meste (odkiaľ predávajúca pochádza). Ja som tiež tak kupovala, ale spoločenké šaty a nebol žiaden problém :-) Aspoň som nemusela behať po pošte a predávajúca detto a spokojnosť na oboch stranách :-)
Odpovedať
ahoj , ja tiež navrhnem osobný odber ak je dotyčná osoba z môjho mesta -- som spokojnejšia keď si oblečenie alebo niečo iné vyskúša a pozrie . Je to o dôvere a ústretovosti :-) :-) :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?