Dá sa tešiť na svadbu aj po dlhom chodení?

Profilova fotka
Som s priatelom nieco vyse 10rokov....Zijeme spolu 10r...Mame takmer 4rocnu spolocnu dceru a ja mam este 15rocnu za slobodna.........Od zaciatku sme viac menej vedeli,ze by sme sa radi vzali,lenze ako roky isli,vzdy trebvalo nieco riesit,skor vlastne byvanie,potom som nepracovala neboli peniaze,potom materska a stale nieco a preslo 10rokov a ja mam pocit,ze sme premrhali uz davno ten spravny cas na svadbu....Polovicka bude mat pomaly 50 ja 35 a ja neviem co dalej...Ako takmer kazde ziena som snivala o svadbe o peknych satach a svadbe velkej....potom som presla na to,ze mi bude stacit aj mala a teraz mam pocit,ze sme to uz prepasli...Da sa tesit aj po takom dlhom vztahu na svadbu?Rada by som zaziala ten pocit,ze ma poziada o ruku,ze sa budeme tesit zo svadby ale to uz asi neprijde....Mame sa stale radi,ale uz mi to prijde take ine....Chcem sa raz vydavat v peknych satach,ale da sa tesit aj na malu svadbu v minimalnom kruhu ludi po takom case?Zazili ste to niektora?DAKUJEM......... Joooj,pozeram,ze som to hodila ako otazku:-(Da sa to zmenit?
Odpovedať
TOTO JE OTAZKA SKOR NA TVOJHO PARTNERA AKO DALEJ... NIEKEDY ICH TREBA POSTRCIT ABY VEDELI CO VLASTNE CHCEME :) NIKDY NIEJE NESKORO NA SVADBU... ;-) TIPUJEM ZE MAS TAK DO 35 ROKOV , ISTO SI NIC NEZMESKALA LEN TREBA TVOJMU DRAHEMU NAZNACIT PO COM TUZIS A POTOM UZ IBA NAJST TU SPRAVNU CESTU :)
Odpovedať
Profilova fotka
Na svadbu sa da tesit,aj ked ste spolu tak dlho. Aj ja s priatelom sme uz spolu 12 rokov a mame 3rocnu dcerku a idem sa tiez brat. Myslela som si ze to bude take obycajne ,ze len vybavime nieco povybavujeme a bude to,ale normalne, kazdy den kukam nejake inspiracie,saty na nete, nieco na vyzdobu. Velmi sa tesim. Myslim ze som sa akokeby znova zalubila do mojho chlapa :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?