Co robit ked mu nedoverujem?

Ahojte, neverim priatelovi a vobec neviem ako to riesit....raz som sa zo zvedavosti pokusila prihlasit na jeho FB, nevyslo, ale to ste mali vidiet ten vystup :-p ziarlivostne sceny priam neznasa, dost ho to uraza...nemam ziadne dokazy iba taky hlupy pocit...neviete mi niekto poradit? detektiva si zatial dovolit nemozem :-) Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
maš pocit že ťa podvádza? alebo tam je stále prihláseny a zatajuje to pred tebou??? Koli čomu mu vlastne nedôveruješ?
Odpovedať
@ainin ahoj. Obcas ma premkne taky pocit ze co ak.. a bojujem s tuzbou drahemu pozriet do mobilu ci PC. Ale vzdy, zakazdym ked ma prepadne tato tuzba tak mu to poviem. ....Laska, mam zvlastny pocit, nejakej nedovery, bojujem s potrebou kuknut ti do mobilu.... preberieme to preco to tak je, a uz to neriesim. Vies preco? Priatel ma miluje aj ja jeho. Nic mi nechyba, nijako ma nezanedbava, nosi mi z nicoho nic kvety, hovori mi aka som krasna, robi vsetko co zena od muza chce. AK si obcas popise s nejakou, viem ze by ma to mohlo mrziet. Tak naco vrtat do osieho hniezda? Obcas mi zeny nevieme co od dobroty. A zas.. nikto nie sme svaty a uz vobec ziaden muz :) tak si len poloz otazku preco mu nedoverujes, co ti chyba, ci ti vadi jeho spravanie. Vies uprimnost je vo vztahu najviac, dusit v sebe akykolvek pocit je len na skodu veci
Odpovedať
my zeny kks aka hrubka :-N
Odpovedať
@ainin pokiaľ na to nemáš racionálny dôvod prečo mu nedôveruješ, tak probém je len v tvojej hlave, treba vyhľadať iného odborníka ako detektíva...
Odpovedať
@mirkapp No dobre si to napisala! Aj s tou hrubkou :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@mirkapp Dobre si to napisala! Az na to, ze nie su vsetci anjeli. Poznam viac chlapov, ktori maju nejake vypisovacky s inymi uplne na haku. Zbytocne minanie energie, ako to vravia oni.,.. :-D Podla mna je to trochu aj v tom, aky chlap je a co ho zaujima. Su chlapi, ktori popri praci ledva stihnu nejake svoje 2-3 konicky a su radi, ze stihaju svoju priatelku :-D No a potom su Taki, ktorym nikdy nebude stacit jedna. Ale to je aj o sebavedomi. Niektori si tym liecia prinizke sebavedomie. Niektori to nepotrebuju... @ainin miesto hladania v mobile a pocitaci by som tiez s tym pocitom konfrontovala priatela, ani nie nanho vyruknut, ze "ty ma isto podvadzas", ale v klude povedat, ze ma premkol taky zly pocit a ci sa mozme o MOJOM pocite porozpravat. Teda nie o nom a o tom, co by teoreticky mohol robit, ale o MOJOM pocite. To je dolezite. (Aby nevybuchola, aby sa necitil napadnuty...) Ak nemas konkretne podozrenie, tak by som sa zacala asi najskor zamyslat nad tym, ci to nie je len v tebe, ten pocit, Alebo ci ti naozaj dava dovod na pochyby... Uz ta niekedy zklamal? Sprava sa zrazu uplne inak ako obvykle a ty nevies preco? (no ani to nie je dokaz na neveru!!!) Ak sa inak sprava, povec mu dva tri konkretne priklady a ze preco sa zmenil, mozno ma problemy v praci. A keby som sa ja chcela naburat drahemu do pocitaca, asi by bol z toho pekne zklamany a tiez by ho to urazilo a to pritom ani nemusim hladat hesla, staci zapnut jeho pocitac, leno on je vsade furt prihlaseny, lebo vie a mi aj doveruje, ze sa mu v tom hrabat nebudem a aj on vie, ze som stale prihlasena. A tiez by mi nenapadlo, ze by sa mi do toho pozrel (sice by mi to bolo jedno, nic netajim, ale sukromie je aj tak sukromie).
Odpovedať
Profilova fotka
@ainin ahoj! no nezavidim ti tvoju situaciu- tvoje blbe pocity, nedoveru a nutkanie ho kontrolovat..doverne to bohuzial poznam z byvaleho vztahu..ale tam bola moja dovera oslabena jeho spravanim viackrat, takze potom sa to uz viezlo a podozrievania som sa nikdy nezbavila- teda zbavila tym, ze som neveru odhalila a dala mu zbohom :-) Chcem tym povedat iba to, ze ak mu uz raz nedoverujes a mas o nom pochybnosti /ci uz opravnene alebo nie/- nie je to vobec dobre.. ;-( toho sa podla mna uz nezbavis, mozno docasne, ale nadobro asi nie. V mojom terajsom vztahu je to uplne ine, citim sa spokojna a stastna, nemam ziadne potreby ho kontrolovat alebo mu neverit, pretoze som si nim a jeho laskou a vernostou na 100% ista- preto si ho aj o 11 dni beriem :-D a dovera, ta je taka krehka, ak sa raz narusi- tazko je znova verit..preto si ju treba vazit.
Odpovedať
@ainin Ahoj, nedá mi nenapísať ti. Aj ja som mala podobný vzťah, ktorý bol pekný ale práve na maličkostiach sa to rúca. Tiež som sa nemohla pozrieť do mobilu, ani heslo na email som nevedela. Že, on to nerobí mne, tak ani ja to nemám robiť. A ani ma v ničom neobmedzoval, samozrejme ani ja jeho, no ale to tiež nie je žiadna výhra...Vždy som mu dôverovala, pretože bez toho to vo vzťahu nejde. Ale neskôr ma to začalo trápiť a vadiť, prečo je taký. Ničilo ma to. No a nakoniec sme sa po 11rokoch rozišli.... ale všetko zlé je na niečo dobré a teraz mám úžasného priateľa. Veríme si, rešpektujeme sa a nemáme čo pred sebou skrývať, či zatajovať. Držím palce! :)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, mna by pekne napalilo, ak by mi moj muz kontroloval mobil ci pc, ja to nerobim, tak ocakavam taketo konanie aj od neho. nemam co skryvat, ale zaroven nie som zastanca toho, ze partner ta ma mat pod kontrolou a vrtat sa do veci, do ktorych ho nic nie je...napriek tomu mojmu muzovi naozaj doverujem:) len si myslim, ze kazdy ma pravo na sukromie.
Odpovedať
@aja656 @mirkapp @zuska_bluzka @mikema @misdan @dafu @andulka19 a este som zabudla k tomu pocitu dotat....viem o tom ze sa obcas prihlasi na pokeci pod nikom o ktorom si mysli ze neviem, nechodi tam casto, mozno raz 2 krat do tyzdna, strasne by ma zaujimalo naco :-S pytat sa ho to podla mna nema vyznam, prestal by tam chodit a zalozil by si novy o ktorom by som sa uz nedozvedela :-|
Odpovedať
@ainin pozri.. je to na tebe? chces ho nachytat? usvedcit z klamstva ci podvodu? ak zistis ze ma cosi za usami co urobis? nachytat ho na pokeci je to najmenej. Len si najprv premysli co budes robit s informaciou ktoru sa dozvies..
Odpovedať
Profilova fotka
@ainin ahoj, ako tak čítam tieto tvoje príspevky, tak mi to príde tak, že si do neho bezhlavo zamilovaná. ale polož si otázku: "je aj on do teba takisto zamilovaný?" mne osobne to tak nepríde (usudzujem len podľa toho, čo tu čítam). vo vzťahu musí byť jednoznačne dôvera. Hlavne s ním nebuď len preto, že si nedajbože hovoríš, že si stará na to, aby si teraz mala začať nejaký nový vzťah. Práve v tvojom veku som sa ja zoznámila so svojim (teraz už) manželom. A ešte len tak môj názor, ak má potrebu chodiť na pokec, fb, resp. niečo iné podobného druhu, tak to je ešte stále dieťa. No ale je to len na tebe, ty si rozumieš najlepšie, len sa zamysli nad výsledkami každého riešenia, tak ako to je tu už niekoľkokrát popísané. Na každého niekde čaká ten pravý (a určite sa nájde).
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@ainin Ten sprosty pokec, stale sa mi niekto nan stazuje... Ja osobne to nechapem, musim uprimne povedat. Tiez som tam kedysi Bola ale omrzelo ma to presne po mesiaci. Moj drahy si nikdy nepisal na nejakych chatoch s cudzimi a nechapal, co na tom ludia vidia... Mali by to na Slovensku zakazat, bolo by podla mna menej rozvodov a hadok urcite! To len tak na okraj. Ako @mirkapp uz napisala, otazka je co s tym... Niekedy je lepsie nic nevediet. Ja osobne som nazoru, keby ma drahy raz podviedol, nech mi to nehovori, nech sa s tym vysporiada sam a nehlada u mna odpustenie, ci porozumenie... To by nenasiel a ak to bol len jeden preslap, nechcem to vediet... :-p Niekedy je lepsie nic nevediet, hlavne ak o nic nejde. Co ak tam chodi tvoj priatel flirtovat? Tebe by to urcite ublizilo. Ale neznamena to, ze si hlada novu. Mnohi si tak len utvrdzuju svoje sebavedomie. Hlavne v dlhodobych vztahoch. Muzi su ako psiky, hladkaj a chval ich a budu ti verne lezat pri nohach :-D Ak ho dostatocne nechvalis, mozno si hlada potvrdenie inde, ale nie novu lasku! Uprimne, ked sa na teba usmeje nejaky pekny predavac, neodvrknes mu, ze si zadana a tiez sa tesis zaujmu, ci? Problem je len v tom, ze pisanie moze byt nebezpecnejsie, ako len usmev milej casnicky, ktoru uz nikdy neuvidi... Nechcem to zlahcovat, ja by som taketo vypisovanie netrpela, to sme si vyjasnili hned na zaciatku. Ak nam nieco vo vztahu chyba, snazime sa to spolu riesit a nie energiu investovat mimo vztahu... Mozno to by si mal tvoj drahy uvedomit, ze tancuje na tenkom lade. Ze take pisanie moze vela toho pokazit, aj ked je nevinne... Ked niekedy natrafis u muza na hluche usi, je dobre nastavit mu zrkadlo. Napriklad zacni ty ale ocividne chodit na pokec, az kym ho to nezacne hryzt. Je to sice take podle, ale s niektorymi chlapmi sa neda inak, ked sa nechcu rozpravat, ked sa hned ofucia, ze im neveris... Niekedy je dobre, ked si tu neistotu sami zaziju... No a potom je tu este stale ta otazka, co ak predsalen nieco robi. No to zistis lahko aj bez dokazov. Ako sa sprava ku tebe? Ak si mu lahostajna a je mu uplne jedno co robis a co citis, nema zmysel sa tymto vztahom zaoberat. Ak sa k Tebe sprava pekne a ma Ta rad, nepredpokladala by som za tym neveru, mozno skor tie flirtiky... A to mu musis vysvetlit to s tym tenkym ladom ;-) A ak sa predsa do niecoho zamotal, rozmysli si najskor, co by si spravila a drz sa toho, aby si si neublizovala este aj ty sama sebe... Drzim ti palce!
Odpovedať
Profilova fotka
Moj osobny nazor na zaklade vlastnej skusenosti je, ze ked mu nedoverujes tak sa s nim rozid rovno... lebo nikdy mu nezacnes doverovat abude to len horsie... Ked mas blby pocit, ten pocit ti uz navzdy ostane a nezbavis sa ho. Ja tomu hovorim siesty zmysel zeny, ked zena citi ze nieco nie je v poriadku tak naozaj nie je a netreba k tomu ani ziadne dokazy. Teraz som vyznela asi ako totalna pesimistka ale bohuzial mne sa to potvrdilo uz tolkokrat ze nemam dovod menit nazor. Teraz som stastna ze konecne po tych stroskotaných vztahoch plných presne takých pocitov ake opisujes som si konecne nasla muza pri ktorom tieto pocity nemam, a som neskutocne stastna. Takze ja na svojee pocity nedam dopustit a cim skor ukoncis toto trapenie, tym skor ti bude lepsie. A ano hovori sa to lahko ale ne take zmeny treba mat fakt odvahu.
Odpovedať
Profilova fotka
Suhlas s @demeterka -ou. Aj ja som zazila vztah, v ktorom som sa spravala ako furia - ziarlila som, robila som sceny a kontrolovala som potajomky mobil. Samu seba som nechapala, lebo pred tym som taka nebola a aj som sa obvinovala preco mu to robim, ale nevedela som si pomoct. Pri tom chlapovi som vsak stale bola nervozna, neista, citila som sa ako zviera v ohrozeni. Samozrejme netrvalo dlho a vsetky moje podozrenia sa zacali pomaly potvrdzovat... No a s mojim manzelom je to teraz uplne ina kava - on si mysli, ze ja snad ani ziarlit neviem a ten vnutorny pokoj je tiez na nezaplatenie... Podla mna, my zeny, naozaj vieme veci vycitit a netreba s tym bojovat - vyuzi svoju intuiciu vo svoj prospech.
Odpovedať
Ja som tiez mala pri jednom priatelovi taky cudny pocit a nikdy predtym som to nerobila ale pri nom sommu jednoducho musela pozriet smsky ked bol v sprche. a nasla som co som nehladala.. Pisal si tam s nejakou kockou kedy pojdu na metaxu a ze je sam doma a podobne:) A ja hlupa som sa potom este obvinovala ze to mam zato ze som stale v praci:DDD Takze ak nechces nieco najst radsej nehladaj:D A pritom vyzeralo byt vsetko v poriadku len len hlupy ,,siesty zmysel ´´ mi stale nedal pokoj.. A ked niekomu neveris radsej sa s nim rozid.. pride lepsi.Mam to overene :D
Odpovedať
teraz je to uz tyzden co sa neozval, vobec mi nepise, nevola...neodpovedal ani na sms...baby, myslite ze by to bol prilis velky prehresok napisat mu z vymysleneho nicku na pokeci? a kam az by musel zajst aby to bolo na rozchod? pozvanie od neho na kavu? komplimenty? tvrdenie ze je single?
Odpovedať
@mirkapp LIKE!!! tiež to tak mámea myslím, že na tom stojí skutočne dobrý vzťah ! :)))))))
Odpovedať
@ainin ak chces zistit ozaj pravdu, urob to. Tento pocit ti pokoj neda a takto aspon zistis na com naozaj si. Vymysli si ten nick a pis si s nim. Uvidis aky bude.
Odpovedať
@ainin Tak si aj ty založ tajný nick na pokeci a začni mu písať. Za pokus to stojí.
Odpovedať
Profilova fotka
@ainin ja by som to na tvojom mieste nerobila, ale len preto lebo presne viem co sa stane a ako to skonci a viem aj to ze sa zarucene budes trapit.... ale kazda si tym musíme prejst, tak ako ja aj milion iných zien, tak aj ty si tym prejdes ale bude dobre. Teeraz budem ako vestica ale ver ze na konci bude niekto kto bude pre teba ten pravy. Lebo teraz, napises mu z iného inu, jasne ze zacne komunikovat a jasne ze ta zacne balit a jasne ze sa neprizna ze je zadany a jasne ze bude hrat uzasneho alebo ak aj prizna vztah ta sa bude hrat na chudacika ktorého terorizuje nejaka stihacka... zruti sa ti svet, bude to boliet, budes robit sceny, ale nic sa tym nevyriesi, skor ci neskor sa rozídete... ale naozaj ti mozem dokonca az zarucit, ze to prave orechove este len prride :) kazda ho raz najde, to by si musela byt totalne nemozna zena aby si nenasla pravu lasku a nemyslim si ze si taka :) tak drzim palce nech to rychlo preboli... ak sa teraz rozídete, garantujem ti ze do pol roka si novy clovek a tesis sa zo zivota :D...
Odpovedať
Profilova fotka
@ainin no a to ze tyzden sa neozyva? to normalny chlap nespravi, takze to hovori za vsetko, a ani sa nikdy nedozvies ze preco... aj ked my zeny mame taku silnu nutkavu potrebu stale zistovat dôvody, ale chlapi su z iného cesta... Zrely chlap na pokec nepoleze a zrely chlap sa nezatajuje pred svojou polovickou
Odpovedať
Profilova fotka
@ainin ja som toto na pokeci spravila...nie síce s tajným nikom, ale cez jednu kamošku. Všetko mi pekne kopírovala a aspoň som vedela, že na čom som. Napísal jej , že je single a rozišli sme sa. Ale bolo to na niečo dobréé...už ôsmy rok mám iného, najlepšieho chlapa na svete, ktorý je od minulého roku môj manžel. Veľa šťastia ti prajem :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
No zeny,neviem,ci je to spravne zistovat takto ci chlap poslucha..ono to aj strasne boli a potom su aj psychicke problemy,zufalstvo a niekedy to ma aj dramaticky spad..je milion ludi a milion nazorov ako zistit ci je len jedna zena alebo aj ina.ja som to uz zazila a co som si za muka prezila v tom vztahu citila som sa menejcenna,nezaujimava nikto mna uz potom nezaujimal.myslim si AININze by si mala s nim poriadne porozpravat a ak bude zatlkat,cicikat povedz mu len tolko,ze je milion chlapov,ktory by ta chceli a nech si zvazi co od zivota chce..ak nebude mat zaujem sa vyjadrit tak asi nebude mat zmysel v sebe zivit nadej..ja som to tiez robila a mne sa to veru neoplatilo.ked sa ti raz srdce rozpadne,zlepit ho uz je tazke :-( drzim ti palce a dufam ze ti to dopadne dobre popros pana on vzdy pomoze tak aby bolo TEBE dobre a aby si sa mala TY dobre.
Odpovedať
a co cakas ze ti tu povedia? ved vas ani nepoznaju ludia tu. mam pocit, ze ocakavas, ze ti povedia, ze tvoj podvedomy pocit je urcite spravny a podvadza ta
Odpovedať
Profilova fotka
zacni mu trosku verit
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?