Chcem, aby mi priateľ dal dôvod žiarlit

Ahojte baby, som s priatelom uz 3 roky a neviem co mam robit .. zda sa ze mam toho najlepsieho chlapa na svete, ktory by mi dal vsetko a vidim na nom ze ma naozaj lubi ale ja uz si ho nejak neviem vazit .. ide totiz o to ze ho betiem ako samozrejmost pretoze viem ze by ma nikdy nepodviedol, za inou sa ani nepozrie, s nijakymi inymi zenami si nepise ani sa nestretava, ani s kamaratkami, jednoducho ma oci len pre mna .. mozno sa zda ze je to hlupost a mala by som sa z toho tesit ale mne to jednoducho vadi.. mam pocit ze uz sa nemusim ani snazit o neho bojovat pretoze mi pride ze somnou bude aj keby som bola najhorsia zena na svete... co mam robit ?
Odpovedať
Profilova fotka
Zamysliet sa nad sebou? Neviem co by si chcela od nas pocut. Kazda zena by chcela chlapa ako ty, ze aj po troch rokoch ma stale oci iba pre teba, mas v nom istotu. Ano ja viem, zvadza to k tomu aby si si to nevazila ale zakazdym ked dostanes takyto pocit tak si spomen na chlapov, ktori sa nestitia byt zenaty a kazdy vikend spat s inou a ako sa tie zeny trapia. A tie sa mozu aj na mihalnice postavit, bojovat a aj tak pojde cez vikend za inou
Odpovedať
Toto moze napisat len zena ktora si nevazi dobreho chlapa. Bud si este velmi mlada alebo si proste nedospela do stadia, kde vies ocenit dobreho muza do zivota. Taketo zeny asi potrebuju nejakeho debila, ktory ich bude podvadzat a klamat a urazat, aby potom za par rokov pribehli k takemu milemu a dobremu chlapovi. Mozno chodte nachvilu od seba, vysvetli mu ze mas pocit ze potrebujes pozriet na ten vztah, ci to je len stereotyp alebo ho naozaj milujes a uvidis ci ti po mesiaci bude chybat alebo ti bude dobre samej.
Odpovedať
@jasomlula ďakujem ti za názor .. mozno to tak vidim za to, ze som nikdy nemala ziadny normalny vztah predtym a preto si to neviem vazit .. ano som mlada, a mozno sa na to budem za par rokov inak pozerat, kazdopadne dakujem
Odpovedať
Takyto problem mala aj moja kamoska..Nakoniec sa rozviedli..Teraz ma kkta co ju aj mlati a ona sa tvari akoze to za to,lebo k tomu predtym si vsetko dovolovala,cize ked sa sprava rovnako tento druhy magor si to proste nenecha.Vlastne sa tvari,ze si zasluzi.Ak hladas nieco podobne,toho magora tirada dohodim,aspon budem mat nazad kamaratku ked sa ho zbavi
Odpovedať
@bibi133 neuveriteľné...aj by som napísala, že by som chcela mať tvoje problémy, ale vlastne nechcela ani náhodou.
Odpovedať
Mala by si si ho vážiť a ďakovať Bohu za to, že ti dal v živote človeka, ktorý by pre teba urobil všetko. Vieš, človek si začne vážiť to čo má, až keď to stratí a potom už bude neskoro plakať nad rozliatym mliekom....Zamysli sa nad sebou.
Odpovedať
@bibi133 riešiš blbosti, že máš najlepšieho muža na svete tu môžeš napísať o dvadsať rokov. Tri roky je zúfalo málo na to, aby si ho poznala v rôznych situáciách. Len tak na okraj, NIKDY nemôžeš o žiadnom mužovi povedať, že by ťa nepodviedol. Po troch rokoch má väčšina mužov oči len pre tú svoju vyvolenú. Presuň sa na fórum Modrý koník a nájdeš tam stovky príbehov žien, ktoré začínajú tým, že by v živote nepovedali na toho svojho, že im môže niekedy zahnúť, že sa môže vykašlať na svoje deti a dnes je to krutá realita. Si mladučká, užívaj si vzťah, nezabúdaj, že ho je treba stále budovať, nikdy nie je hotový a nešpekuluj nad somarinami.
Odpovedať
toto ma moja kamoška vzťah z rozumu. ale podla mna vždy ti bude niečo chybat tak to radšej ukonči
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi133 Rozumiem o akej situácii píšeš, tiež som nikdy nemala dôvod na priateľa žiarliť, nepíše si s inými ženami, nenadväzuje nové kontakty a pred peknými kolegyňami sa hanbí :-D Tam ale končí to, čomu rozumiem. Nehnevaj sa, ale toto by si si skôr mala vážiť a mať z toho radosť. Chlap, na ktorého by si "mala dôvod žiarliť" by ťa aj tak skôr či neskôr podviedol, alebo vymenil za inú. Nie nadarmo sa hovorí, že príležitosť robí zlodeja. Povedali ti to tu už ostatné, ale poviem ti to aj ja: Fakt sa nad sebou zamysli! Sadni si pred zrkadlo a zamysli sa nad tým, čo od života chceš, kam chceš smerovať a čo dosiahnuť. Ak chceš mať dlhodobý fungujúci vzťah s niekým, s kým budete žiť ako rodina a starať sa spolu o svoje deti a neskôr o vnúčence, tak si daj facku a začni si vážiť to, čo máš! Ak je pre teba ale dôležitejšie to, aby si mohla na priatela žiarliť...no, si slobodný človek a máš právo naložiť so svojim životom ako uznáš za vhodné, aj si ho úmyselne celý posrať. Takže moja rada znie: Daj si facku a váž si, čo máš!
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi133 nemala by si sa z toho skor tesit ako chciet aby si nanho musela ziarlit? ved to je to co kazda zena chce, dokonale verneho chlapa, istotu, ze nikdy nebude chciet inu. prepac ale v tom ti ja fakt nerozumiem
Odpovedať
@bibi133 úprimne, dlho som váhala, či na toto reagovať a už 5 krát som čosi napísala a vymazala...ale súhlasim kus v tomto s dievčatami...zamyssli sa nad sebou, začni si vážiť čo máš a chcelo by to kusisko pokory...ak si nedokážeš vážiť svojho frajera a nemáš ho rada..nechaj mu volnu cestu nech si nájde dievča, ktoré ho bude lubiť a bude si ho vážiť a ty si nájdi takého akého chceš, nech môžeš každý den čakať či ťa podvedie či nie ...len potom neplač o čo si prišla :)
Odpovedať
Profilova fotka
@z1984 Lenže často to vyzerá tak, že opakom vzťahu z rozumu je vzťah z hlúposti :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Do urcitej miery chapem jednu vec - ked sa vo vztahu jeden snazi az prilis, narusi tym pomyselnu rovnovahu a nenecha tak priestor tomu druhemu (hoci toto sa deje hlavne v zaciatkoch). Z toho potom vznikaju kadejake pochybnosti a divne myslienky... A o tom by ste sa mali porozpravat. Druha vec vsak je, ze mlady clovek este nemusi celkom rozumiet o com ten vztah je, chybaju skusenosti, spominana pokora a nadhlad... Ak sa vam to nepodari vyriesit, vyriesi to uz len rozchod. No hlavne to ries s nim a nie s nami na fore.
Odpovedať
Profilova fotka
Prečo to chceš? Myslíš, že ťa má málo rad? Píšeš totiž, že máš toho najlepšieho chlapa, tak tomu fakt nerozumiem a o už mám dosť rokov, aby som všeličo chápala. Dovolím si tvrdiť, že ja mám tiež toho najláskavejšieho manžela, je mojim verným spoločníkom, spovedníkom, vždy ma vie vypočuť , či sa len tak bezstarostne smiať na mojich huncútstvach. Toto potrebujem a nejaká hlúpa žiarlivosť mi k tomu vôbec nechýba. Ozaj, povedal ti niekto, že žiarlivosť je horšia choroba, než alkohol?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem čo by som ti mala poradiť. rozhovor neviem či by bol na niečo boli lebo povedať priateľovi, že sa má pozerať aj po iných a dávať ti dôvody aby si mohla žiarliť to asi nebude okay. ale viem, že sú také ženy, že jednoducho majú takého dokonalého chlapa ale majú takéto pocity a radšej si nájde nejakého gaunera alebo ako by som to povedala aby mohli ľutovať celý život, že nezostali pri tomto
Odpovedať
Profilova fotka
vaz si co mas. ani si nevies predstavit, co by niektore dali za to, aby mali chlapa akeho mas ty. co by si tym dosiahla, ak by sa bol obzeral po inych? bolo by ti lepsie?
Odpovedať
Ale ste jej vsetky nalozili.. Jej pocity, akokolvek pre vacsinu nelogicke, su legitimne a akokolvek jej budete tlacit, vaz si co mas, riesis blbosti, preco to chces, pozri sa do zrkadla, budes plakat nad rozliatym mliekom atd, nic z toho jej nepomoze. Ja by som skor isla na to uplne inak. Od seba. Od vnutra. Rozpytvaj to a poloz si tazke otazky, co asi bude za tym, ze citis takuto potrebu nanho ziarlit? Mas potrebu citit vo vztahu, ze ten druhy ma 'navrch'? Ze ho mozes kedykolvek stratit? Citit sa submisivne? Istota vo vztahu ti 'nici' zaujem o toho druheho? Dig deep. Nie som psycholog, ale z tej trosky literatury, co mam precitane, viem, ze su na tom postavene cele teorie, preco a ako sa clovek vo vztahoch sprava, moze to byt trauma z destva, alebo nejake abandon issues. Skus sa porozpravat o tom s odbornikom, psychologom, mozno ti otvori oci a dokaze ta naviest na spravnu cestu, a ked pochopis, preco sa citis vo vztahu, ako sa citis, zacnes sa na vec pozerat uplne inak a svojho priatela si naozaj vazit. Good luck.
Odpovedať
@nyfi pozri, mohli sme jej napísať aj to, že keď na neho ani troška nežiarli, tak tam asi nie je láska taká, aká by mala byť. ČI? Inak ten psychológ, čo si radila, nie je až taký zlý nápad.
Odpovedať
Profilova fotka
Isto psychológ lebo práveže v takomto vzťahu by si sa mala cítiť dobre a šťastne takže tam niekde bude problém
Odpovedať
Profilova fotka
Niečo sa tam musí diať, keď ťa trápia takéto veci. Možno by si sa s tým mala priateľovi priznať a nejak to spolu rozobrať, prečo máš také pocity. Budeš sa v nich takto len utápať a môže to váš vzťah vážne naštrbiť
Odpovedať
nechapem o co tu vlastne ide. ona sama chce, aby ziarlil? teraz ako neviem, co si o tom nejak mysliet. baby by dali neviem co za to, aby mali takeho chlapa ako ty
Odpovedať
@adriennka ona chce aby jej dal on dovod ziarlit na neho :) nie aby on ziarlil na nu
Odpovedať
Zartujes vsak?
Odpovedať
Profilova fotka
@bibi133 asi ta ziadny muz nikdy nesklamal, ze? Lebo keby ano, tak by si si vazila takeho chlapa, akeho mas teraz pri sebe!!!
Odpovedať
@bibi133 otázka hodná pubertálneho nevyzretého decka..registrácia 28.2... počet príspevkov 2.. nemám sa viac k čomu vyjadriť.. na zamyslenie toto tu zas.. 8-( =-)
Odpovedať
čo máš robiť? dobrovoľne sa niekým nechať prefackať, aby si sa spämatala a vážila si, čo máš... kolľko máš rokov? 10? ja mám presne takého istého (už manžela) - bude to 8r čo sme spolu, tiež sa s babami nestretáva, on je celkovo podobne ako ja skôr "domased", takže ani s kolegami na pivo, najradšej je doma so mnou (s nami, máme už 3mes. syna) a vážim si, že taký je a že nemusím o neho bojovať, (inak samo o sebe dosť odveci, bojovať by mal skôr muž o ženu, nie naopak, to je úplne mimo) a považujem to za zrelosť a "dospelosť" v rámci nášho vzťahu, sme už svoji, aj pred Bohom, dali sme si dokonca prísahu jeden druhému.... dospej, dievča
Odpovedať
@trevoriasa nemusel ju nikto sklamať, dievča ešte na vážny vzťah nedospelo, keď takto uvažuje.. mňa tiež žiadny muž nesklamal, môj manžel je aj môj "prvý", sme spolu 8r, rok a pol manželia a nič nám nechýba a vážim si to, čo mám... len na to treba dospieť a vedieť si veci vážiť (aj vtedy, keď máme "všetko")
Odpovedať
len si ho chran a tak ti napisem, nepokaz si to co mas. mohla by si o neho velmi lahko prist a uz by sa taky fajn chlap veru najst nemusel. mala by si si vyvetrat hlavu a ujasnit si vlastne co chces
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka ano, suhlasim s tebou aj v tomto. No niekedy si zeny uvedomia akeho maju chlapa az vtedy, ked sa nieco stane. A samozrejme, treba na to aj ten vek!
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?