Ako vychádzate s budúcimi svokrovcami?

Profilova fotka
Teraz v auguste som bola prvýkrát u rodičov môjho snúbenca a priznám sa, mala som obavy, ako ma ohodnotia, ale našťastie, moje obavy boli zbytočné. prijali ma naozaj srdečne, najmä budúci svokor je celý bez seba. Asi som si ho získala obedom, čo som nachystala.Aj svokra je skvelá. Myslím, že ma ako nevestu berú už teraz. Ako vychádzate Vy so svojimi svokrovcami, , či budúcimi svokrovcami?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Mňa si snúbencova mamka vybrala za nevestu ešte rok pred tým ako sme sa so snubencom spoznali :-D Keďže sme rovnaký ročník, tak som bola pre ňu vhodnou nevestou, ale to úplne nezáväzne, robila si srandu a o rok ma mala doma ako synovu priateľku :-) a odkedy sme spolu tak som s jeho rodinkou už jedna rodina :-) sú to úžasní ľudia, lepšiu rodinku som si ani priať nemohla :-)
Odpovedať
Je zaujimave,ze na navsteve doma u snubenca si bola az v v stadiu zasnubenia...ja sa s mojimi poznam od zaciatku,cize 6 rokov priatelka, 1 rok manzelka...a poviem ti stacia mi moji rodicia...svokrovcov volam ujo a teta,cize uz to o niecom svedci. Drzim palec,aby si z nich mala ten prijemny pocit aj po case,ked opadne " pociatocna pretvarka" kedze aj moja svokra bola tip- top a teraz by som si radsej ruku odhryzla ak tam ist bez manzela...tak dufam,ze s detmi sa to zmeni k lepsiemu.
Odpovedať
Ja okej..aj ked si kolko krat musim davat pozor co poviem...a hlave svokra ma nieco proti mojej mame..takze to bude na svadbe zaujimave!ja dufam ze sa budu ignorovat a budem spokojna
Odpovedať
My sme mávali všelijaké vzťahy, no ako sme sa odsťahovali so snúbencom do vlastného, nastala obrovská zmena k lepšiemu. Svokruša ma berie ako svoju rodinu, dokonca ma primäla, aby som snúbencovu krstnú tiež volala krstná, vedˇkeď už sme o chvíľu oficiálne rodina :-) Boli časy, kedy som nevedela, či sa budeme vôbec spolu niekedy normálne baviť, ale našli sme si k sebe cestu. Ako postupne spoznávala svokruša aj našich, viac sa spriatelila. Udržujú spolu kontakty a je to teraz veľmi fajn. Môžeme si len zaklopať :-) Držím palčeky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som svojich budúcich svokrovcov spoznala po roku chodenia a aj keď im doteraz hovorím ujo a teta je to skôr milé pre mňa, keďže ich mám oboch veľmi rada (dúfam, že oni mňa tiež ;-) ). Chvíľku som si musela ale zvykať, pretože ja som zo strašne neformálnej rodiny ale časom sa to upravilo a poddalo a teraz môžem naozaj zaklopať, že máme pekný a príjemne srdečný vzťah (asi tomu dopomáha aj 300km vzdialenosť). :-)
Odpovedať
Ja som svojich svokrovcov poznala skôr ako svojho manžela. Poznali sme sa síce len pracovne, ale so svokrom som vychádzala vždy veľmi dobre a so svojou terajšou svokrou tak všelijako ako počasie. Neskôr som sa zoznámila so svojim manželom, samozrejme kde inde ako u nich v práci. Chodili sme spolu len niečo cez rok a potom sme sa vzali. U nich doma som bola naozaj vždy ako doma a mali sme vždy perfektný vzťah a teraz ako je moja svokra vážne chorá, je medzi nami ešte silnejšie puto. Horšie je to už so vzdialenejšou rodinou, ktorá nás ako pár nikdy nevedela akceptovať a mnohí nám to aj dajú najavo. Jeho krstná je doslova pre mňa postrachom, nikdy mi nebola sympatická a ani sa nevieme spriateliť.
Odpovedať
Mne svokor zomrel pocas svadobnych priprav, co nas ako rodinu viac zblizilo, myslim si... Buducu svokru si vazim, aj ked bude asi vzdy teta, neviem si zatial predstavit, ze by som ju volala mama. Je uz starsia, vo veku mojej babky, mozno aj preto si to neviem predstavit. Priznam sa, ze od nej trochu ocakavam, kedy bublina miloty a srdecnosti praskne, pretoze kazdemu sa vzdy na vsetkych stazuje, len mna zatial nejako obchadza. Uvidime po svadbe :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som si nasla druhu rodinu. Poznam svokrovcov od zaciatku vztahu (2 roky). Su mi ako druhi rodicia. Nemozem na nich kryveho slova povedat. SOm so svokrou v kontakte viac, nez snubenec .. a to cez whatsup ! :D Takze pre mna je to cista vyhra
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ja nerozumiem co hovoria, pretoze hovoria tak tazkym nemeckym narecim, ze sa to neda pochopit. takze si rozumieme. ja sa umsievam a oni tiez a mlcime
Odpovedať
Profilova fotka
No moja biduca svokra mi robila peklo celych 6 rokov co som s jej milovanym synacikom a teraz ked ma byt svadba je to este horsie a nezachranilo ma ani buduceho svagra nove dievca lebo ju svokricka nemusi.a moja draha polovicka ako vzdy vravi pre pokoj v rodine je pri maminke a stoji za vsetkym ani svadbu si nemozeme zaplatit a teda spravit sami lebo ona chce platit polovicu a moj drahy ako inak suhlasi s mamickou.no ak ja som niekedy nieco zle urobila toto je moj trest...
Odpovedať
och... 3anicka3... uplne ťa chápem... ja mam to isté peklo, bývam u svokrovcom v RD odkedy sme s mojim buducim manželom spolu, je to už niečo cez 3 roky.. zo začiatku bola svokra tip top.. pretvárka ... :( neskôr to prasklo a tým, že sa vkuse miešali do života nam dvom som to nezvládla a dosťahovali sme sa preč.. no po ôsmich mesiacoch prosíkania u svojho synáčika nás pritiahla späť... veď išli vianoce, to by neprežila... teraz bude svadba po jej vôli pretože musí byť v jednom jedinom kostole na svete a to v našej dedine pretože bývame hned oproti ich kostolu.. podotýkam evanjelického a ja som katolíčka.. proste všetko na hlavu :( kôly takémuto sobášu som musela vybavovať dišpenz... no to už tu nejdem ďalej rozoberať.. ale jedno mi nevezme a to sú deti, tie si dám pokrstiť na svoju vieru a vo svojom kostole či sa jej to bude páčiť alebo nie.... a inak aj ja sa volám anička, :D
Odpovedať
Nuž radšej skromnejšie -ale samostatne ,ako takéto móresy svokričiek - neuveriteľné... :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Anicka a Tvoj nastavajuci sa nevie voci spravaniu jeho mamy ohradit? Neviem si predstavit, ze by sa buduca svokra mala takymto sposobom miesat do zivota a uz vobec, ze by to snubenec toleroval
Odpovedať
Tak aj u nás to bolo zo začiatku fajn keď som tam chodila raz za rok A potom co som otehotnela som tam musela chodiť samozrejme častejšie A @malamargotka u nás sa to dieťaťom len zhoršilo pretože moja svokra uprednostňuje len svoju vnučka asi preto že nemala dcéru A môjho syna A dvoch scagrovich synov akoby nepoznala A to ma tak vytáča preto je to aj najčastejšie téma hádok S mojím mužom najradšej by som tu strigu videla raz za rok wrrr
Odpovedať
Profilova fotka
Anculab..nezabudni potom ak budes krstit deti v rimo a tvoj je evanjelik tak musi podpisat papier ze stym suhlasi...lebo moj mm ked sme sa isli brat tak sa dozvedel ze je gregokatolik... ☺takze malu ked sme isli krstit podpisoval papier inak by bola grego aj ked by sme ju krstili v rimo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám super budúcich svokrovcov :) hlavne svokor "Karči" je super a fajn :) aj teta je super ale má momentálne druhú pubertu :D a ja som s mojím priateľom chodila len niečo cez mesiac tuším a už ma dopratal ku ním :) a teraz viac menej bývam u nich :)
Odpovedať
Profilova fotka
lepsich som si ani priat nemohla ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatial tiez nastastie nemam problem s nim, dufam ze ostanu stale taky super ;-)
Odpovedať
problémy nemáme, ale sú 70km ďaleko a 2x do mesiaca mi stačí ich spoločnosť, bývať by som u nich určite nezvládla. :-)
Odpovedať
Myslím si, že každý má iný vzťah so svojími svokrovcami. Ja v zásade nemám žiadny problém, aj keď bolo pár udalostí, kedy som si musela držať jazyk za zubami alebo som si ho už neudržala a povedala som si svoje.. Poznám ich asi 6 alebo 7 rokov (s priateľom sme spolu už pomaly 8 rokov) a poviem vám, že mi bohato stačí ísť tam 1x alebo max 2x do týždňa na návštevu (samozrejeme s priateľom) a tak to aj plánujem nechať. Momentálne bývame sami vo svojom (s priateľom), čiže už aj návšetvy svokrovcov obmedzujem na minimum, nakoľko vo voľnom čase idem radšej k svojím rodičom (sama), pretože môj priateľ tiež extra neobľubuje takéto typy návštev u jeho svokrovcov. Miestami mi vadí, že časetjšie nechodíme k jeho alebo k mojím rodičom, ale už to aj prestávam riešiť. Ja k svojim rodičom idem vždy keď sa mi zachce (bývajú odo mňa 25km) a priateľ k svojim tiež keď chce. Občas ideme spolu, ale skôr príležitostne. Bývať s nimi - určite nie :-) stačilo mi tých 7 rokov návštev (keď som sa cítila viac ako trápne po prebudení u neho doma ... :-D ) asi tak.... x-)
Odpovedať
Profilova fotka
zaujímavé veci tu čítam... :) my sme spolu 5,5 roka cca - rodičom ma predstavil asi po mesiaci randenia (z toho som mala sánku dolu prvý raz)... ale sú veľmi zlatí, ústretoví a pohodoví... už asi 2 roky bývame s budúcim spolu - navštevujeme našich aj jeho rodičov, aj spolu aj každý sám a je to takto dobré... po ohlásení zásnub na Vianoce posledné dokonca budúci svokrovci navrhli, že by sme si potykali, s čím mám ešte zatiaľ celkom problém, ale dúfam, že vzťahy ostanú aspoň takéto dobré aké sú :) mne sa naši nepletú do života, ani oni sa nám nepletú do života a myslím, že takto to má byť - vieme o sebe, navštevujeme sa, ale každý si riešime veci po svojom (asi sme obaja mali šťastie, že sme si nenechali od našich mám do vzťahu kecať hneď od začiatku) :)
Odpovedať
veru ze riadne zaujimave citanie :-) snad ja budem mat so svokrusou dobry vztah taky ako doteraz.. nemozem sa zatial vobec stazovat :-) lepsiu svokru som ani mat nemohla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Sme spolu 5,5 roka, po roku chodenia som naveľa súhlasila so zoznámením :-D Svokor, ktorý už žiaľ nežije, bol dosť svojský, ale myslím si, že mňa mal rád, svokra je zlatá povaha, aj keď občas si kusnem do jazyka :-p Som ale šťastná, že svokra je tak v pohode, bo mi stačí moja maminka - a verte mi, tá mi vynahradí všetko :-D moja mama je pre mňa také kardio, rozčúliť ma vie za päť sekúnd do nepríčetnosti :-) Ale k tomu môjmu je zlatá, prospieva aj vzdialenosť ;-) Som zvedavá, ako to bude aj so svokrou po čase... snáď to zostane v norme. A snažím sa ju nevolať nijak :-D takže moje oslovenia sú typu: Prosím Vás a Mohli by ste... Ja svoju mamu mám, nevidím dôvod, prečo tak volať niekoho iného...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa s budúcou svokrou zoznamila pomerne skoro po 2 mesiacoch randenia s mojim dnes už snúbencom, keby bolo na mne oddaľujem to kusok, ale on stočil volant šup ho k nemu do bytiku, :-D pekne na zoznamku s maminkou a k tomu gratis obedik ...no mala som dosť, ledva som sa vody napila,taky zovretý žalúdok som mala z toho čo nachystal :-D Ale dopadlo to dobre.. ;-) Horšie zoznamko bolo s budúcim svokrom, polonahá v snúbencovom tričku obľúbeneho futbalového klubu cestou z wc, no vtedy ma skoro vystrelo :-D ale obidvaja sme sa na tom zasmiali a vychádzame v pohode. S oboma vychádzam fajn a aj on s mojimi rodičmi (ajj keď niekedy si musím kusnuť do jazyka :-D ) Su to predsa osoby, vďaka ktorým je moj milý na svete :-D Vážim si ich a rešpektujem, no volam ich stále teta a ujo, aj po takmer 5ročnom vzťahu ...Mama a otec sú a budú pre mňa navždy len moji rodičia 8-)
Odpovedať
S priateľom sme spolu viac ako 4 roky a s budúcimi svokrovcami som sa zoznámila asi po mesiaci randenia. Teraz, keď sme sa už osamostatnili chodíme k nim na návštevu asi raz za dva týždne, občas častejšie. A to mi úplne stačí. Nie žeby sme mali spolu nejaký problém alebo sa nemali radi, ale občas si musím zahryznúť do jazyka. Svokor je v pohode, ale svokra je tak trochu generál a strašne sa o svojho synčeka bojí :D Mimochodom k nám chodíme o niečo častejšie a naši si priateľom už obaja potykali a svokra bola z toho úplne pohoršená, ako to, že im môže tykať :D Z toho teda vyplýva, že oni si so mnou nepotykajú nikdy. Nie žeby mi to chýbalo, len konštatujem :D
Odpovedať
Profilova fotka
moj vztah s buducimi svokrovcami je zatial velmi dobry, uvidime ako to bude po svadbe a ked pridu deticky, ci sa moc nebudu starat alebo nieco.. ale zatial mame velmi dobry vztah
Odpovedať
Nás vzťah je tiež OK, mám ich veľmi rada a myslím, že aj oni mňa. Chodím k nim velmi často ale bývať u nich by som určite nechcela. V skratke, majú taký iný životný štýl (trochu ale nie žeby boli nejaký čudáci) jasné že to rešpektujem, veď nemôžu byť podľa mojich predstáv Mám ich rada, no aj tak si udržujem mierny odstup a nebývala by som s nimi predsa je iné chodiť na návštevy a pravidelne sa stretávať v kuchyni alebo obývačke a riešiť denno denne problémy. Raz mi aj navrhli potykanie ale ja som tak slušne odmietla. Ale určite môžem povedať že mám dobrých svokrovcov keď počujem story iných :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som svokrovcou nepoznala,ale viem,ze moj muz mal dobrych rodicou,a muzova ex.nemala problem s nimi,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
S priatelom sme spolu 3,5 roka a so ''svokrou''ma zoznamil na zaciatku vztahu,sadli sme si. Mame syna ktory ma 16 mesiacov a na jeho krstinach sme si potykali. Mam ju velmi rada,velmi mi pomaha,ci uz teraz alebo pocas tehotenstva. Rozumiem si s nou dokonca viac ako s vlastnou mamou. Niekedy ma iny nazor ako ja,ale vzdy si ho vypocujem ale sptavim podla seba. So svokrou som velmi pokojna :-) a som za nu vdacna :-)
Odpovedať
no ja mam celkom v pohode svokru byva 50 km od nas tak sa moc casto nevidime no inak vychadzame dobre sme s priatelom spolu skoro 7 rokov :) uz sme si so svokrou na seba zvykli :-D :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?