Ako si užívate prípravy na svadbu?

Profilova fotka
Ahojte, svadbu budeme mať 7.7.2012, nemáme ešte nič zabezpečené a vôbec ma to zatiaľ netrápi... :-) Teším sa na celú prípravu, chcem si ju užiť a vychutnať rovnako ako svadbu. Myslím, že keď sa budem tešiť z celej prípravy, tak mi tá svadba zostane viac v spomienkach. Čo vy na to?
Odpovedať
@usacik my planujeme svadbu na september 2012, ale dnes som s hrôzou zistila, že asi dosť meškám a v TT je všetko, čo som chcela (foto, sala) beznádejne obsadené... asi to budeme musieť preložiť na október... ale na radosti mi to rozhodne neubralo... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@luucaatkoo Ja som nikdy žiadne vysnívané predstavy o mojej svadbe nemala, takže sa budem zariaďovať podľa toho, čo bude k dispozícii. Keď si spomeniem na všetky svadby na ktorých som bola (a to ich niektoré nevesty chystali aj vyše roka), tak sa aj tak dosť podobajú. Preto si myslím, že na svadbe je najdôležitejšia nálada zúčastnených, to aby sa ľudia bavili a nie akú má kto výzdobu alebo tortu... :-) ...verím, že sa aj tvoja hrôza stratí a všetko sa vyrieši...hlavne ža sa tešíš, lebo niektoré nevesty sa tak ponoria do príprav, že si to vlastne ani neužijú.
Odpovedať
@usacik presne tak... ja mám jediné obavy zo sály, lebo chceme viac hostí a fotografa.. to by som chcela v priebeu tyzdna poriesit, ale ostatne veci ma z tak nesuria
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my sme si stanovili termin na Maj a este stale nemame nic zajednane tak som zvedava ci sa nam to podari. Pripravy si este len zacinam uzivat, kedze pokial nie je na 100% miesto a datum tak sa mi ani neda objednavat daco dalsie.
Odpovedať
Profilova fotka
no my mame svadbu 14. aprila a uz mame salu vyzdobu hudbu starejsieho kameru foto a kostol ja som tieto veci riesila uz v oktobri prajem vela uspechov ale nechcem byt strasiak ale vybavovat tieto veci neskor ako pol roka dopredu je katastrofa nakolko ja som musela velmi hladat volnych ludi :-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?