Ako dlho ste spolu bývali pred svadbou?

Profilova fotka
Baby, kolko ste byvali s priatelom pred svadbou???
Odpovedať
1
2
5
my cca 3 roky.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu vo februari 2012 a vtedy budeme spolu byvat rok a pol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
skoro 2 roky:)
Odpovedať
Profilova fotka
dva a pol roka :-) byvame spolu od prveho dna vztahu v podstate ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
BABY a co hovorite nato,ze pred svadbou budeme byvat len 2 mesiace...Sme uz spolu 6 rokov,,pozname sa velmi dobre,,,on domov chodi len prespavat...je to dobre?
Odpovedať
DELFI TO SAMA MUSIS VEDIET ci ho poznas dobre :-) ziadna nevesta tu na fore ti to nepovie..ak ano, tak su to len dohady :-D :-D ..a mimochodom spolocne zitie nepodmienuje vydarene manzelstvo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik ja viem ze to musim sama vediet,,ale frajer ma pochybnosti,...ci nam to bude klapat,,nevie ci nam bude stacit 2 mesiace nato...do svadby myslim :(( som zufala
Odpovedať
@delfinusik no vidis...a niekto s buducim manzelom ani nebyva...casto baby zacnu az od svadby :-) takze ja by som to tak tragicky nebrala :-) je milion sposobov ako cloveka spoznat....nielen cestou "spolocnej prespanej noci"
Odpovedať
@delfinusik však ale koľko manželstiev sa rozpadlo aj napriek tomu, že manželia spolu bývali ešte pred svadbou viac rokov.. vôbec si z toho hlavu nerobte!!! však ak sa máte rozísť, tak je jedno či budete spolu bývať alebo nie.. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik ved aj ja to vravim...my sa pozname velmi dobre za tých 6 rokov,.,,ale on sa boji :( a preto chce presunut svadbu kvoli tomu :(
Odpovedať
@delfinusik : my spolu byvame 9 mesiacov a svadbu mame o 5..ale pozname sa uz od detstva..:) neviem posudit, ci su 2 mesiace spolocneho byvania malo ci dost..ale 6 rocny vztah to uz dost je..aspon myslim.. na druhej strane asi by sa na takom dolezitom kroku ako je svadba mali zhodnut obaja..v tomto je tazko radit, asi by ste si to mali vydiskutovat hlavne vy dvaja medzi sebou.. kazdopadne suhlaism z babami- spolocne byvanie este nic nezaruci..a je iste este dost vela parov, ktore spolu zacnu byvat az po svadbe..
Odpovedať
tak ja s drahým bývam už asi pol roka.. a citim sa lepšie... ale nie som s nim zas každý den stale- ma taku pracu že chodi na 12stky denne a nočne...takže niekedy sa vidime len chvilu..ale ked je doma tak je to fajn :D je na každom pare či budu spolu bývat pred svadbou alebo nie.... je to podla mna jedno, aj ked niektorý hovoria že by sa mali spoznat aj tak..ale ved sa budu spoznavat po svadbe..je to diskutabilne..ale predovšetkým je to vec každeho jedneho paru ako sa rozhodne. mi sme s mojim drahým spolu skoro 6rokov. a pozname sa velmi dobre-aj ked každý den ma vie prekvapit nejakou luparnou :D ale to patri ku vztahu-dufam že sa nikdy neprestaneme spoznavat :D
Odpovedať
Článok sa načítava...
milujem take nazory ze " mali by spolu zit lebo len tak sa spoznaju" :-D :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem baby... viem s urcitostou povedat, ze ma miluje a ze si ma chce vziat...len si je neisty... :( ale to moze byt aj stresom a nervozitou pred statnicami :)
Odpovedať
Profilova fotka
no uprimne, ja som zastanca toho, ze by ludia mali spolu aspon par mesiacov byvat pred svadbou. Je to totiz obrovsky rozdiel medzi tym, len tak randit, kde tu spolu stravit noc (teda zazivat len to "prijemne") a "zit" spolu, ked zdielate aj starosti o domacnost, spolocne ucty, uvidite co ten druhy potrebuje, na co je zvyknuty, co vyzaduje, ako je ochotny sa zapajat do domacich prac, ci vobec pohne prstom a ci vas uz coskoro nezacne brat ako kus nabytku... :-| samozrejme ani spolocne byvanie pred svadbou nie je zaruka, ze to vydrzi, ale je to celkom slusna skuska a najma nenahraditelne spoznanie sa :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 ale my toto uz prezivame ...vsetko co si vypisala.-...a to nebyvame spolu...
Odpovedať
Profilova fotka
my mame svadbu v auguste a vtedy spolu budeme byvat vyse 8.5 roka :-) Ale tiez si nemyslim, ze to ja zaruka vydareneho manzelstva (nie ze by som mala nejake pochybnosti ;-) ). Ale ved aj nasi rodicia spolu vacsinou zacinali zit az po svadbe a moji aj draheho rodicia tento rok oslavia 30-te vyrocie svadby :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@delfinusik nuz ale neviem, ako sa da prezivat napr. zbieranie spinavych ponoziek, vysavanie, nakupy, varenie, platenie uctov atd atd ak spolu nebyvate. jedine tak, ze ste spolu v jednom byte stale, len spat odchadza inam, ak to teda mam takto chapat. ono ale spolocne byvanie je aj psychologicky moment - ak uz niet "uniku", clovek moze zmenit spravanie, takto to moze stale brat stale len ako "navstevu", hoci sa mozno delite o starosti aj radosti, ale kdesi vzadu v mozgu ma zapnute, ze ked bude zle, proste odide "k mamicke" Ale ten skutocny stav, ked chlap dojde domov, treskne dvermi, zhodi oblecenie v strede izby, sadne na gauc, otvori pivo a zapne telku, tak ten stav moze nastat az ked naozaj bude doma :-D to samozrejme nehovorim, ze nastane ;-) ale na druhej strane, sest rokov vztahu je uz naozaj dost dlha doba, aby sa ludia spoznali aj bez byvania :-)
Odpovedať
@delfinusik nedaj sa odradit :-) presne viem na com si a co prezivas a chapem ta. :-) ono to vsetko co usacek pisala - da sa zazit aj bez spolocneho byvania...ale chapem ze ona tomu nerozumie :-) ale tu sa neoplati prispievat, pretoze tu sa len presviedca o svojej pravde :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
aaaale panacik nerob zo mna nechapavca, ja tomu rozumiem, ver, ze som uz zazila zopar vaznych dlhorocnych vztahov s byvanim aj bez byvania a prave preto viem porovnat.. :-) ale ved ako som napisala na zaver predchadzajucej spravy - 6 rokov je dost, aby sa ludia spoznali aj bez byvania. A v ziadnom pripade nebolo ucelom mojich prispevkov odradzat, to ani nahodou. Len som povedala nazor zivotom ostrielanej :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik dakujem :) vies najlepsie je na tom to, ze "svokrovci" o planovanej svadbe este nevedia :D mojmu drahemu som dala este do konca tyzdna cas, aby si to prehodnotil, aby porozmyslal, a pevne verim ze sa rozhodne spravne :) a to ze 3.septembra svadba :)
Odpovedať
@delfinusik a tak svokrovci by ti do toho nemali co kecat :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@delfinusik ak ta to potesi, ja svadbu planujem od oktobra, moj to definitivne pochopil len pred mesiacom a jeho rodicom to povedal minuly tyzden len tak mimochodom :-D takze tri mesiace pred svadbou sa to len pomaly zacina vyzradzat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@usacek79 no pekne... :) moj to este asi definitivne nepochopil :D
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik jasne ze nie :)
Odpovedať
@panaacik kazdopadne toto je o individualite..hrat sa na "odbornika" je podla mna pritiahnute za vlasy...ako aj hadzat vsetkych do 1 vreca :-) ...mozes s chlapom zit aj 10 rokov a ukaze sa ti raz jak idiot a rozidete sa...mozes s inym zit len 1 mesiac a klapat to...takze podla mna ide o to najst toho praveho..a samozrejme ak ho nemas, tak sa zrejme rozidete ci byvate spolu a ci nie...ale vsetky vztahy by som do 1 vreca nehadzala toto pre teba @delfinusik :D
Odpovedať
Profilova fotka
My sme spolu chodili pred svadbou 7 rokov, zazili sme neskutocne pociatocne opojenie, potom obdobie, ked sme si potrebovali vytycit hranice a hadali sme sa ako psi (a kolko som sa naplakala a rozmyslala, ci to ma zmysel), ale presli sme cez to a nastalo krasne pokojne obdobie, ked som sa vznasalo od stastia. Bolo aj tazke obdobie, ked bol vyse dvoch rokov v zahranici a videli sme sa par tyzdnov do roka - bolo to fakt tazke, vztah nam udrzal skype (a udrzal ho v dost dobrom stave), ale zvladli sme to. Potom zase neskutocne stastne a nadsene obdobie zalubenia - a teraz sme skoro pol roka manzelia. Myslim, ze sme toho zazili pred svadbou spolu fakt dost aj bez spolocneho byvania. Dost na to, aby som vedela, ze vela veci vieme spolu prekonat a ze nejake pohodene ponozky a pod. nam vztah nerozbiju. Ano, spoznavame sa aj v novych situaciach, ale vacsinu sme uz aj tak vedeli a rozhadzane ponozky ma vedia vytocit, ale tak no a co... Obcas urobim trochu scenu, obcas on pre nieco ine, ale najdolezitejsie a najkrajsie je pre mna to, ked ho vidim pri sebe a viem, ze uz tam bude navzdy. A ked mi vecer zohrieva moje vecne zmrznute nohy, je to pre mna vacsi dokaz lasky ako neviem co ine :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@panaacik mas pravdu :) ale vies ja potrebujem aby si moj drahy uvedomil to co mu vravim, ze nam to bude klapat :) poznam, jeho aj seba
Odpovedať
@ena1903 si to vystihla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa s drahým spoznali cez internet..... ja som z vychodu on zo západu.... prvý rok bol dost tazky byt bez neho... potom po skole som prisla na zapad...aby som s nim bola.. potom sme chceli spolu byvat,ale kvoli skole a kvoli tomu ze som nemala dobre platenu robotu, sme si to dovolit nemohli... tak som si povedala,,,ved ho milujem, pockam,,, :) a cakam uz 6 rok :D potom sme sa rozhodli, teda on povedal ze po skole sa mozme vziat,,tak sme alebo som urcila datum...suhlasil...a teraz toto...kebyze mi uz skor povedal, ze zlatko prv budeme spolu byvat a tak sa zosobasime, ale nic bol ticho, vybavene kopec veci co sa tyka svadby, a zrazu taka rana pod pas... myslel si ze to ho to drzi uz skoro mesiac, ale ze mozno ho to prejde..ze je to len chvilkove,.,,,tak neviem ako pokracovat
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?