A požiadanie nebolo

Profilova fotka
Asi to bude hlupe, lebo hlupo sa aj citim... ale ako ste sa vyrovnali so sklamanim, ze vas priatel nepoziadal o ruku aj ked ste to cakali? Prosim nepiste, ze som to nemala cakat. Ja viem. Nehovorte ani, ze to mam nechat tak a netlacit nanho. Ja to viem. Mame nadherny vztah, lubime sa, zijeme spolu a aj ked uz by som svadbu chcela, nas zivot na tom nestoji. Ibaze sa spojilo vela krasnych "okolnosti", isli sme na neuveritelne nadherny romanticky vikend a aj s "podporou" okolia "to ta urcite poziada o ruku"... si to ta moja zenska hlavicka vymalovala do ruzova a... teraz som sklamana a ani neviem preco tak moc. Zivot ide dalej, nic strasneho sa nestalo, len som to niekam potrebovala povedat a dostat to zo seba. Tak dakujem, ze to mozem povedat vam :-) a ak sa aj vy chcete zdoverit s niecim podobnym, ako ste prezivali budem rada :-)
Odpovedať
@saralevi no na to ti mozem povedal len jedno, ze zacni zit trosku v realite... akoze ked ste sli na vylet tak ta mal poziadat o ruku lebo "oni mi povedali " ze ma urcite poziadas???? a ked ta poziada vo vasej kuchyni strapaty/neoholeny v pol rozka v ustach tak sa to nebude ratat???? lebo to nebudes moct prezentovat kamaratkam , "ako ta poziadal" Ked ta to tak strasne serie tak mu to povedz a uvidis: myslela som si ze ma poziadas o ruku, lebo ....... (kamosky povedali? :-D ) tu si dal preco si si to mylslea a uprimne mu to povedz, aby si nebola prekvapena ked z neho vyleti, ze: a preco? ty sa chces vydavat? chlapi nemaju web modryzenich.sk ak ma chapes.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, verím ti, že si ostala sklamaná...ale chlapi nerozmýšľajú tak ako my. mala som niečo podobné- asi 2 x som čakala, že ma drahý požiada o ruku a nič- tiež som ostala sklamaná. a nakoniec ma požiadal o ruku , keď som to ani nečakala- pozval ma na večeru, ale ja som nebola nejak hladná tak som si dala len cesnakovú polievku a potom ma požiadal o ruku /no ťažká romantika z mojej strany :-D /tak neboj on ťa požiada o ruku, keď to nebudeš ani čakať :-)
Odpovedať
@saralevi to vies, chlapom to treba niekedy celkom na rovinu povedat trochen :-D mna minuly rok na dovolenke, silo-mocou prehovaral, ze nech s nim vstanem na vychod slnka k moru, ale ze mne sa nechce, ale poooood, tak som isla, potom ma aj trklo, ze asi nieco bude, ale nakoniec nebolo nic :-D :-D :-D nestastna som z toho nebola. nakoniec z neho tento rok vyslo, ze on to vtedy aj tak chcel, ale nenabral odvahu :-D :-D :-D CHLAPI! :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka dakujem za nazor. ale ja som si nemyslela, ze ma poziada len preto, ze to niekto povedal. :-) o svadbe sme velmi nehovorili, ale sam sa vyjadril, ze by sme mohli svadbu naplanovat buduci rok a mal vela naznakov, ze prave tento vylet by mohol byt nas zasnubny. a to ako to "odprezentujem kamaratkam" mi je uplne ukradnute, lebo oni neboli ludia, ktori mi to hovorili :-) @lenka_matko dakujem :-) urcite je krasne byt takto prekvapena. zena sa asi prosto nevyhne chvili, ked ma pocit, ze "to" pride... ;-) samu ma hneva, ze ma to sklamalo aj ked v podstate nemalo preco. som na seba normalne nahnevana, ze som sa tak nechala uniest predstavivostou :-|
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi ja som to zažila viackrát. boli sme v reštaurácii, krásna večera, krásny rozhovor o nás dvoch.. nič. boli sme samy doma, on začal hovoriť, ako ma ľúbi. ja som čakala, že už.. a nič. romantická večerná prechádzka. nič. vedela som, že ma požiada o ruku, pretože sme boli dohodnutí, že sa v máji vezmeme, ale teda som čakala stále. a dlho nič. potom sme sa povadili v Tescu. prišli domov. ja som naštvaná vykladala nákup do chladničky. on prišiel, povedal: zavri chladničku. potom si kľakol a ja som pozerala ako puk a pýtala sa: teraz? bola som v úplnom šoku. povedal, že ma chcel prekvapiť, pretože vedel, ako veľmi to čakám každú romantickú chvíľu. tak urobil takéto prekvapenie a požiadal ma, keď som to vôbec nečakala :)
Odpovedať
@saralevi ja som zila mesiace v tom ze sa vydam bez poziadania o ruku... zijeme uz spolu cez tri roky a vlastne sa to akosi prirodzene zacalo vsetko vybavovat a riesit, akoby sme sa dohodli.. nemam nijak romanticky zalozeneho chlapa a vlastne som si ani nevedela predstavit, ze by na mna vytiahol krabicku a nieco sa ma na kolene pytal.. aj ked kus mrzelo, zahodila som to za hlavu ze vsak co viem aky je a zato mi bude dobrym manzelom, ze na mna nevyrkuje s vecerou a svieckami.. a potom na mikulasa som doma nasla vo velkej cervenej fusakli malu krabicocku s prstenom, skoro som na zadok spadla a veru potom sa aj pekne spytal, ze ci sa za neho vydam :-D on si mozno potrebuje len najst svoju cestu alebo mozno ani netusi ze sa nieco take robi.. moj napr. netusil ze existuje aj iny prsten ako obrucka.. atd. nemaju to oni skade vediet, neriesia medzi sebou pri pive taketo veci :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi Ja ta uplne chapem. Jasne, zijeme v realite, kasleme na to co povedia kamaratky, ale nejak si to chceme uchovat pre seba. Ten krasny zazitok, ktory je iba nas. Ja som si napriklad vysnivala, ze by ma mohol poziadat v kruhu rodiny na rodinnej oslave. Samozrejme, nic nebolo, tak som vymyslala dalej... Proste mame sny a tie nam nikto nevezme a niekedy ich nevieme ovplyvnit. No a co? Nakoniec som prsten dostala na dovolenke na Maledivach, vedela som ze to tam pride, lebo som nasla prsten v trezore :-) V tej chvili mi to doslo az v poslednom okamihu, ked uz klacal na kolene s prstenom v ruke:) A tiez som bola v soku, takze ked mi polozil otazku, ci si ho vezmem, moja odpoved bola: "Ved nemusime, ked nechces." No proste popletena od zaciatku do konca :) Takze moja rada znie, snivaj dalej, tes sa na to a ono to pride, aj ked asi predsa len trochu inac a inokedy nez to budes cakat :))))
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshine85 to je mileeee :-) hlavne, ze odvahu nabral a urcite potom vsetko bolo tak, ako malo byt a vymyslel nieco krasne na druhy pokus :-) a aspon si videla krasny vychod slnka ;-)
Odpovedať
@saralevi ano, ano, vymyslel, to si necham pre seba :-D ale kedze som ho vymakla, ked mi chcel ist kupit prsten, tak som si ho isla vybrat sama :-D :-D :-D aj tak by mi v zivote netrafil velkost :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi citim s tebou. Nie je to pekny pocit. Ja som si tiez zazila podobne. Najskor mi povedal na Vianoce, s obruckami v ruke, ze on nam kupil obrucky, aby sme boli ako manzelia, ale ze sa nikdy zenit nechce...........o 2 roky (minule leto) prisiel s tym, ze sa len predsa chce zenit a ze to bude 13.7.2013. Ani nepoziadal o ruku a ani prsten nemal. Potom to ale predsa len spravil. Az o skoro pol roka na to, na Silvestra o pol noci si klakol na kolena, s prstenom a poziadal ma. Verim, ze aj ten tvoj to spravi a poziada ta. Inak nebud smutna. Dolezite, ze chce byt s tebou a ze sa chce zenit
Odpovedať
@eeffka ja si myslim ze dotycna len chcela dostat zo seba von sklamanie. Ty si tam nebola tak nemozes vediet ci to tak nevyzeralo ze ju chcel poziadat o ruku. Tak si si ten sarkazmus mohla odpustit. @saralevi Ahoj moja, normalne sa porozpravaj s nim o svadbe, ako by sa ti pacilo poziadanie o ruku, len tak nezaväzne...len sa rozpravajte...ja som napr.svojmu dopredu povedala ze ak ma niekedy poziada o ruku, tak aby sme pri tom boli sami a nie pred rodinou, a nech mi prsten nepcha do torty a pod :D a poziadal ma na dovolenke pri mori, pri vychode slnka, celkom necakane ;) chlapi vedia byt kreativni len potrebuju usmernit. Drzim palce ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi nesmut... :) tes sa z vasej lasky, a hlavne to necakaj... :) pisem to z vlastnej skusenosti... :) ja som tolkokrat cakala, ze uz to pride...uz to pride...nikdy nic...vzdy na nejaku veceru, alebo romanticku chvilku som sa nafintila, alebo aspon pekne obiekla, a on si zmyslel, ze ma poziada o ruku priamo na pretekoch, pred vsetkymi... :) spotena, zablatena...ale najstatsnejsia... :) dokonca zavolal na tie preteky aj mojich rodicov, lebo niekedy sme sa o tom bavili, ze by som chcela aby nasi boli pri tom, kedze sestru raz ziadal jej manzel o ruku a nasich to velmi zamrzelo, ked tam neboli...a na nase zasnuby prisli... :) celu trat isiel spolu so mnou...prstienok mal celu trat v drese...:) vobec som si nic nevsimla... :D ale hlavne to nechaj na prirodzeny priebeh... ;) vela stastia... :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@neomea to bolo tiez krasne mikulaske prekvapenie :-) a asi mas pravdu v tom, ze on si chce najst vlastnu netradicnu cestu... no teraz to uz aspon ani ja cakat nebudem a to bol mozno ciel :-D
Odpovedať
ja som môjmu priateľovi práveže viac krát vravela, že by sa mi oveľa viac páčilo požiadanie kľudne na obyčajnom mieste, pri nejakom pre nás peknom momente. že to určite nechcem na nejakom výlete, po večeri, na prechádzke pri zapadajúcom slnku. toto je na mňa až moc sladká romantika. pokiaľ ste sa o svadbe a zásnubách bavili, tak sa neboj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mh200877 jeeeej velmi pekne ti dakujem. uplne z duse si mi to napisala a vystihla si to s tymi snami, ktore mame... aj s tym, ze nejde o ludi okolo, ale o to, ako si ten krasny zazitok uchovame pre seba... velmi pekne dakujem za tvoje slova, zahriali ma pri srdiecku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sunshine85 krasny pribeh so stastnym koncom. a asi to bol osud, aby to tak bolo a aby si si vybrala ten pravy prstienok ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@janajag jeeej normalne ma dojimaju taketo pribehy. sice mu to chvilku trvalo, ale som moc rada, ze nakoniec pochopil po com tvoje srdiecko pisti a ze ty si ho lubila a bola taka trpezliva a nakoniec aj tento pribeh ma svoj stastny koniec. a to je uzasne, gratulujem a zelam krasnu svadbu a este krajsi manzelsky zivot :-) a mas pravdu, najdolezitejsie je, ze sa lubime a sme spolu stastni svadba nesvadba :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@helulik to si trafila, ja som tiez do kufra balila same paradne veci s podtitulom "keby nieco" :-D a z tvojho pribehu poziadania mam normalne husiu kozu :-) kraaasne to vymyslel tvoj manzel a uplne to usil na vasu mieru pre oboch. je vidiet, ze si na tom dal zalezat, aby to bolo pre vsetkych perfisne. a musim teda povedat, ze som videla uz aj vase fotky a ste krasny parik a mali ste to naozaj velmi peknucke. gratujem a zelam nadherny spolocny zivot. a dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kexik218 mojko ty si si ma ako krasne zastala, dakujem moc :-) a mas uplnu pravdu... teda to s tou tortou by som mu mohla povedat asi aj ja :-D ja som sa moc nechala uniest snivanim, ale dobrovolne sa priznavam, ze ja uz som raz taka :-) mozno by som mohla drahemu aspon v hrubych obrysoch naznacit ake sny mam ja... ale zas nechcem aby mal pocit, ze ho do toho tlacim a ze by to musel alebo mal urobit. to by ma mrzelo viac, ako to, ze by ma nepoziadal :-| chapes ako to myslim... a more a vychod slnka je nadherne prostredie na poziadanie. romanticky to vymyslel tvoj manzel :-)
Odpovedať
Profilova fotka
esteze mame kazdy ine predstavy, inak by to bola nuda :-) myslim to v dobrom, lebo ja som taky klasicky nudny romantik :-D a ako by si si predstavovala ty ten pekny moment? alebo uz prebehol? a dakujem za povzbudenie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi presne tak
Odpovedať
@saralevi ak si myslela mňa, tak konkrétnu predstavu som nemala. skôr som chcela aby to bolo nečakané. fakt kľudne aj cestou domov peši večer z mesta. a nakoniec to spravil v podstate cez FB, cez ktorý sme sa aj spoznali. najprv sa spýtal, či niesom na fb, hovorím mu, že nie, že nechce sa mi tam ísť. a on že ale poď, niečo ti pošlem. tak mi poslal link, ale v názve zatial bolo niečo ako www.gov... nejaká blbosť. tak som na to klikla, že čo to je. prvý obrázok bol taký ako klasicky bývajú zaľúbené pekné obrázky, tak som len myslela, že niečo pekné mi poslal. a vôbec som si nevšimla, že názov stránky sa zmenil na www.menovezmessi... až po ďalšom obrázku mi došlo, čo sa asi deje. tak sa to postupne preklikávalo samo na koniec a na konci bolo napísané, že sa ma musí niečo spýtať. a to už kľačal zamnou a začal rozprávať... ale on s webom aj robí, takže aj zato si vybral takýto spôsob :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@verra66 vaaaauuuuu padam na rit! :-) to je ake pekne a este mu to je take blizke, ked s tym robi... a ma to spojitost s tym ako ste sa zoznamili... spicovy napad, gratulujem :-)
Odpovedať
@saralevi vďaka :-)
Odpovedať
neviem na čo čakáš. požiadaj ho ty
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi dakujeme... :) ano, aj ja som bola z toho uplne v soku...spoznali sme sa na bajkoch, tak ma aj poziadal o ruku na cyklistickych pretekoch... :) ani netusim ako mu to napadlo... :D ale som najstastnejsia... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamanima urcite je to pekny napad pre niekoho, ale na to som asi prilis konzervativna :-D a navyse som si ista, ze by ho to svojim sposobom urazilo. zobrala by som mu taku chlapsku vysadu a jeho by to mrzelo ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@saralevi my sme uz po velmi kratkom case chodenia vedeli, ze sa ccheme vziat, az niekedy v buducnosti samozrejme.. takze som vedela ze ma o ruku poziada, ale necakala som to tak skoro. stale vravel, ze vtedy, ked to nebudem cakat, lebo mna je tazke prekvapit.. raz som to dokonca uhadla, ako to planoval.. :) a tak ma poziadal presne ako hovoril, v den, kedy by som tu voobec necakala, kedy som bola na neho hnusna, v depke, hadali sme sa.. cakala som ze sa skor rozideme ako zasnubime.. :) teda z toho vyplyva, necakat sa oplati :) naozaj, zbytocne sa budes takto trapit, ako hovorili dievcata vyssie, nevies ako to ma naplanovane a uvidis potom, ked sa to stane. drzim palce nech je to cim skor :)
Odpovedať
No mňa požiadal na naše prvé výročie, trošku ma to aj zaskočilo, aj ked potešilo a bol to užasny pocit byť zasnúbená a vzali sme sa po 3 rokoch a 3 dňoch...možno ta tvoj požiada a svadbu budete mať chvílku potom...tak sa moc nenáhli, lebo to by ti šťastie neprinieslo ...
Odpovedať
@saralevi ja si myslim ze sa nebude hnevat ak mu povies co sa ti paci. nebude sa musiet bat ze ci sa ti to takto bude pacit a bude viac uvolneny :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?