Umelé oplodnenie

Profilova fotka
Nevesticky, mamičky či budúce mamičky..... Viem že toto nie je priamo svadobná téma, ale mám obrovskú otázku.... Som z južného Slovenska, presnejšie Lučenec.... Žiaľ, normálna cesta otehotnenia nie je a chcela by som sa spýtať na dobrú nemocnicu na umelé.... Kde nebudem hadra a naozaj príjemný personál..... Vopred veľmi ďakujem, Mirka :-) :-) ;-) ;-)
Profilova fotka
@mirka191285 skus sa pytat na modrom koniku, tam ti urcite maminky poradia 😉
Viem, že si chvália Brno, ale tam chodia až keď sa vyčerpajú možnosti v SR. lebo tam si to už platia sami.
Profilova fotka
@zeytin ďakujem krásne, napíšem :) @kathhii platí Swan na SR..... ďakujem ale za dotaz
Profilova fotka
toto radšej rieš na tom koníku, tam je viacero mamičiek, ktoré s týmto majú skúsenosť. ale s týmto sa väčšinou aj tak chodí na súkromné kliniky kde si za všetko platíš takže si nedovolia sa k tebe správať nejako nepríjemne :)
Profilova fotka
@normandy čakaním veľmi pekne, tiež si myslím že by nemali ale tak stačí u dakoho zlý deň a je to...... ale už riešim, tak vám naozaj všetkým ďakujem
Profilova fotka
@mirka191285 možno v Bratislave by mohol byť niekto ozaj dobrý. Ale spýtaj sa na modrom koníku, tam baby majú väčšie skúsenosti a budú ti vedieť poradiť. Držím palčeky ;-) ;-)
Profilova fotka
Tazko povedat kam ta poslat, no skusila by som skor nejake mamickovske forum, ci uz modreho konika alebo najmamu.. Tam sa isto najde viacej zeniciek, ktore si niecim takymto presli
Ahoj, moja sestra bola na umelom v BA :)
Profilova fotka
Moja teta bola s týmto problémom najskôr v Martine, BB a v Bratislave, ale všade do nej pchali zbytočne veľa hormónov. Potom šla do Zlína, kde sa divili, prečo do nej tlačili nejaké hormóny, keď väčší problém je na strane budúceho otca, a tam sa hneď na prvý pokus podarilo a majú ročnú Grétku. Ja s manželom máme teraz rovnaký problém, ale my zase bývame v Prahe, takže neporadím.
Profilova fotka
Dievčatá ďakujem Vám.... Uvidím čo, skúsim možno BB alebo ZA!!!!! Žiaľ CZ je pre nás naozaj ďaleko.... Možno ešte MT ale tak uvidíme..... Dúfam že bude všetko OK
Môžem len chváliť Reprofit Brno my sme tam boli Mudr Marcel Štelcl,ale on odišiel na inú kliniku v Brne ReproGenesis taký prístup som nikde nezažila .Nič ti nenanutia nezdierajú ,len aby si platila ,naše poistovne preplacaju aj zákroky v ČR pri klinike je aj hotel využívajú ho páry čo cestuju z ďaleka Lučenec nie je koniec sveta so mnou na izbe bola babenka od Michaloviec,prečítaj si na Koníkovi príspevky.
Profilova fotka
@mirka191285 drzim velmi palce, aby sa vam to podarilo!!!
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@slavulienka_m ďakujem :)
@mirka191285 http://www.modrykonik.sk/forum/asisto... http://www.modrykonik.sk/forum/asisto...
Profilova fotka
Ahojte, tému zamykám, lebo je naozaj lepšie riešiť ju na webe, ktorý má k tomu viac čo povedať. Tu je to o svadbe a radi by sme tohto ducha uchovávali aj naďalej, preto prosím @mirka191285 využi modrého koníka:) Vďaka, Petra.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?