Týždeň po svadbe 50tka

Profilova fotka
Ahojte, čo by ste povedali na to keby vaša svokra bude mať oslavu svojej 50tky týždeň po vašej svadbe? Hneď po svadbe ideme na 3 dní na svadobnú cestu deň budem mať na to aby som si vybavila zmenu mena vo všetkých inštitúciách. V sobotu oslava 50tky a v nedeľu domov 120 km. Príde to len mne na hlavu :-D ?
Odpovedať
@veron249 no, bez sobášneho listu, ktorého vystavenie trvá pár dní, sa ani "nepohneš" a ani nezmeníš nikde meno.. mne sa to akosi nezdá, neviem no =-)
Odpovedať
@veron249 este nebudes mat obciansky, takze institucie nevybavis, kludne oslavuj ;-)))
Odpovedať
Profilova fotka
ja neviem o co tu ide. ide ti o ten zhon po svadbe a cestovanie kvoli oslave? alebo ze nebudes mat sobasny list? my sme mali svadbu 5.7.2016 na statny sviatok - utorok. A stredu rano po svadbe sme mali sobasny hotovy tak som si ho rovno vzala. A pokial ti ide o to ze budes behat a cestovat nevidim v tom probolem, tak asi to inokedy nemohla dat. bud rada, ze sa stretnete tak skoro opat cela rodina a mozte si zaspominat a tak.
Odpovedať
tak ste si mali dat svadbu dva mesiace pred svokrinou 50tkou, ked je tyzden "na hlavu" ... co ste nevedeli, kedy ma narodeniny ? alebo ste si mysleli, ze nebude oslavovat 50tku len kvoli vasej svadbe ? ... nechapem ...
Odpovedať
nevidím na tom nič čo by bolo na hlavu, tak oslavuje a? či si si myslela, že po vašej svadbe sa svet na rok prestane točiť?
Odpovedať
Profilova fotka
ale ste ju sfukli :) kocka zrejme len chcela trosku zvolnit tempo po svadbe a ma rada veci v klude a nie hrr tam hrr sem, rychlo rychlo vsetko naraz.... :) kazdy sme iny a pre kazdeho je nieco ine "normalne"
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za názory, asi som to mala dopodrobna vysvetliť. Narodeniny má oficiálne mesiac pred svadbou, oslavu si naplánovala preto týždeň po našej svadbe lebo sa chcela prispôsobiť niekomu koho tam veľmi chce..radi by sme jej zagratulovali v ten deň kedy má v kalendári narodeniny..a hlavne v súkromí, keďže sme tak trochu introverti :-D ayky presne si to vystihla, po svadbe si chceme trošku aj oddýchnuť a hlavne byť bez stresu...ale chápem vaše názory museli by ste o tom vedieť viac :-)
Odpovedať
nevidím na tom nič " na hlavu", aj po priblížení situácie....
Odpovedať
@veron249 tiež v tom nevidím nič zlé. Síce to budeš mať ty ubehané ale musíš to brať pozitívne aspoň sa nudiť nebudeš. Práve že ja by som sa tešila na takúto udalosť. Budete si užívať tú chvíľu a hlavne to že nebudeme stredobodom pozornosti vy ale tvoja svokra:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veď vy jej kľudne zagratulujte normálne na narodeniny keď chcete, a to, že sa rozhodla kvôli niekomu oslavovať až o mesiac, s tým už vy nič nespravíte, aj keď sa vám to možno nie veľmi páči. :)
Odpovedať
Ani po Tvojom vysvetlení nerozumiem, čo je na tom na hlavu... Práveže buď rada, že neoslavuje mesiac pred Vašou svadbou, ale nechala to až po svadbe. Zagratulovať jej môžete aj skôr, ale myslím, že svokre na oslavu 50tky sa patrí ísť, argument že "nejdem lebo si chcem po svadbe trošku oddýchnuť", určite neobstojí.
Odpovedať
Tak urcite je lepsie ze oslavuje az po svadbe a nie pred svadbou aspon vidis ze chce aby ste vy boli prvy stredobodom pozornosti a chape ze je svadba pre vas dolezita..rovnako asi ako pre nu clovek ktoreho tam chce mat :-) a nic neni na tom na hlavu ved prave sa tez uz na oslave budete spolu prvy krat ako manzelia cela rodina sa stretnete a mozte prebrat aj svadbu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
lulu2323 krásne si to vysvetlila a bodaj by to bola pravda. Bola by som šťastná keby nás takto vnímala aj ona :-D Pôvodne tá oslava mala byť mesiac pred svadbou, no vtedy by tam nemohli byť ľudia ktorých tam chce tak to prehodila na ten mesiac ktorý vyhovuje im a zabudla trochu na nás...ale sme pripravení tam ísť a opäť sa prispôsobíme nejako to snáď zvládneme ... dar pre ňu už dávno zháňame (má vysoké nároky a tak jej chceme vyhovieť a potešiť ju)
Odpovedať
Profilova fotka
nooo tak ja neviem...aj keby to bolo pred, aj ked je to po, je to jej vec a myslim si ze je to v poriadku. moji stari rodicia napriklad, maju "druhu svadbu" pri prilezitosti ich zlateho vyrocia mesiac pred nasou svadbou. a absolutne to nebereme ako nieco zle alebo podobne. aj s buducim manzelom sa tesime aj na ich "svadbu" aj na nasu. nenadiktujes taketo nieco nikomu. je to iba ich vec. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 Tiez sa priprajam k dievcatam ktorym nedava logiku to ze je to na hlavu. Co je na tom na hlavu? Je to uplne normalne. Za to ze vy budete mat tyzden pred tym svadbu teraz nikto iny nemoze oslavovat? To mi pride trosku sebecke, nemyslis?
Odpovedať
Profilova fotka
Dievčatá asi ste ma tak úplne nepochopili ale nevadí chápem a je to v poriadku :-) všetci v mojom okolí sa čudovali a hovorili že oni by nešli..a tak som nad tým začala rozmýšľať..a prišla som na to, že to bude týždeň plný aktivít a povinností...a bude toho na nás veľa..a ja nie som z tých čo vedia na niečo povedať nie a tak som už od začiatku bola pripravená tam ísť...samozrejme že akceptujem jej rozhodnutie aj tak s tým nič neurobím :-D
Odpovedať
no, otázka je myslím tak či tak zbytočná, každá ti napíšeme len vlastné názory... ja by som sa z takého frmolu zbláznila, ale niekto je schopný na druhý deň po svadbe lietadlom odletieť na druhý koniec zemegule na svadobku.. ide len o teba, o vás, ako sa na to cítiš a či to fyzicky a psychicky zvládneš :-) ale na hlavu to nie je, len ja som napísala napr. že sa mi to nezdá preto, že proste ja by som takto hr všetko naraz asi nezvládla :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka nie je pre mňa zbytočná, pretože som chcela vedieť aké sú na to iné názory okrem tých, ktoré sú v mojom okolí..a pomohli mi niektoré :-) ďakujem vám dievčatá :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 je dobré že si sa tak rozhodla. Vieš určite by ju to aj urazilo keby povieš že nie
Odpovedať
@veron249 no ak ti to pomohlo, tak super :-) drzim prsty, aby vsetko vyslo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to uplne v pohode, tyzden po svadbe uz nie je taky hrozny, ako tyzden pred. Moja mamca mala 50ku pred 10timi dnami, gratulovali sme jej a oslava bude zajtra. Aj keby bola dva dni po svadbe by som sla. Bude to v pohode, vsetci sa budu rozpravat o svadbe aj tak...aj o mojej sa rozpravalo na rodinnej udalosti, akurat ze to bol pohreb zial...bud rada, ze mozete oslavovat zivot
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nechapem ved svadba nie je ziadna rocket science😄 A ani vybavovacky po nej nie su nic zloziteho. Viem o com hovorim kedze som sa vydavala v Cr takze tom mala tych byrokratickych hovadin viac. Ale je to normalna vec, ok svadba pekna, ale po nej ide zivot dalej. Takze stale nechapem preco je problem rodinna oslava vsak nepotrebujes po svadbe rekonvalescenciu jak po operacii😊
Odpovedať
@veron249 no a priprav sa na to, že keď je oslava týždeň po svadbe všetci sa ešte budú vracať k vašej svadbe :-) my máme 2 týždne po svadbe a stále je to ešte téma 1 všade :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@kordulinka preco bol tvoj prispevok zmazany? :O to co je za hovadinu, ze manipulacia diskusie?😄 Tak sa vola to ked vyjadris svoj nazor?hmm pekne
Odpovedať
Profilova fotka
netuším ako to tu funguje :-D som tu krátko...Ale ďakujem za všetky názory. :-)
Odpovedať
@veron249 nic si z toho nerob ja som tu prvy den a tiez zistujem ako to tu bezi vsetko:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veron249 @christina1988 baby nebojte sa, rychla sa tu ostrielate medzi nami:-)
Odpovedať
@veron249 nevidim dovod preco by ti to malo vadit a dufam ze si sa dobre rozhodla a ze na tu oslavu pojdete:-)
Odpovedať
Profilova fotka
★★★ Diamond Band - Cimbalovka ★★★ Kvalitná hudba na firemné akcie, rodinné oslavy, svadby a plesy. Organizovanie kultúrnych podujatí. Naštívte si našu stranku na Moja svadba.sk Tešíme sa na spoluprácu, Váš Diamond Band.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?