Tá svadba mohla byť aj lepšia teda

Profilova fotka
Je tu aj niekto taky ktori si povedal po svadbe toto by som urobila inak ako to bolo?ja mam 2 roky po svadbe a stale si vycitam svadobne saty. Mrzi ma to ze sa to neda vratit spät. :-(
Odpovedať
my sme mali svadbu tento vikend a bolo tak uzasne ze by som sa vydavala kazdy vikend. Nic, uplne nic by som nezmenila. So vsetkym som bola maximalne spokojna. Urobili sme pre hosti par prekvapeni o ktorych sme vedeli iba ja a moj manzel. Jedno z nich bolo ze o deviatej nam prisli hrat Sendreiovci a strhla sa obrovska ciganska zabava. Milujeme cigansku hudbu i ked nemame ziadne romske korene. Vsetci - rodina i kamarati - piskali od stastia ... Co sa tyka siat - bola som max. spokojna - splnili to co som chcela - aby boli ine, nie tradicne princeznickovske ... Prekvapila ma nasa kvetinarka, ktora nam robila aj vyzdobu. Nechala som vsetko na nu, komplet vsetko a nic som nechcela vored vediet - prekvapenie - ked som to uvidela bola som v prijemnom soku. A to plati o vsetkom - hotel, sluzby, farar ... a hlavne ludia okolo nas ;-)
Odpovedať
ja keby som mohla nieco zmenit, tak seba. a to v tom, ze by som si uz nerobila take starosti. ono keby vsetko vyslo tak ako si predstavujes, aj tak by si zase nasla nieco, co by si zmenila. vzdy sa da nieco spravit inak. :-)
Odpovedať
Asi bych se o krapet míň nervovala, ale jinak bych neměnila nic, byl to paráááádní den :o) dala bych si repeté :-D :-D
Odpovedať
Mne je luto akurat jednej veci, ze sme sa za cely cas s nikym na svadbe neodfotili, ci uz s rodicmi alebo s kamaratmi. jedna znama ked sa vydavala tak sa na svadbe fotili so vsetkymi hostami a bolo to naozaj pekne. inak bolo vsetko super.
Odpovedať
Profilova fotka
tortelina a ine nespokojne zienky: Podla mojho nazoru ked nemate pochybnosti ci ste si vybrali toho spravneho muza, vsetko ostatne je pominutelne a nema vyznam si nieco vycitat... Nechapem preco robit tragediu zo siat alebo vyzdoby ked najdolezitejsia vec je slubit si lasku a vernost s muzom vasho zivota... Ci nie preto ste sa vydavali? :-S
Odpovedať
jancia, suhlas. presne to iste som sa chystala napisat... tortelina : podla mna by bolo horsie, keby si si po 2 rokoch svadby vycitala svojho manzela. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
já nelituju ničeho, je jasné, že kdybych se vdávala teď možná bych pár věcí změnila, ale naše svatba neměla jedinou chybičku a jak píše jancia, pokud jste se púrovdali za toho pravého není co řešit :-)
Odpovedať
Mě trošku mrzí, že jsem si víc neužila příprav:-) Strašně jsem se tím nechtěla zabývat, odmítala jsem jet v nazdobeným autě,mít klasické šaty...a celé přípravy jsme sfoukli za necelé dva měsíce. Vždycky jsem brala to první, co bylo, protože mi to přišlo úplně jedno. Teď když tady koukám na alba, tak žasnu, co všechno se dá vychytat, ale čert to vem, sice jsem neměla úplně úžasný šaty, ale akce jako taková byla naprosto super, s úžasnýma lidma. Z jiného soudku - a co mě štve víc - je právě to focení se s hosty. Nemám třeba vůbec fotku jen s mýma rodičema a bráchou, nebo jen já a moje babička. Nidke ani nemám spešl jen mé rodiče (ženichovy jo), ale to je podle mě taky chyba fotografa (ale nebyl to profesionál, tak se nemůžu zlobit) - zato mám na oplátku milion fotek švagrový ]-( (byl to její kamarád, takže tak). Ale některý kámoše mám jen na několika momentkách, což je škoda, protože další svatbu už mít nebudu ;-) - snad.
Odpovedať
tortelina svadba predsa nie je o šatách a kvetoch v kytici.Pozri sa na svojho manžela a ak ho miluješ aspoň tak ako v deň svadby/môžeš aj viac/je všetko v absolútnom poriadku.Moja svadba dopadla dobre,tiež si nejaké maličkosti vyčítam/spoločná fotka,viac sa fotiť zo svadobčanmi..a pod/ale manželstvo je o niečom inom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Holky, mate pravdu, ze to nejdulezitejsi je manzel :-) ale me treba mrzi, ze jsem si neuzila prilis obrad, pac nasi zasantrocili prstynky, takze ja misto toho, abych se soustredila a uzivala si, tak jsem trnula, jestli je najdou. Na foceni pak jsme vymysleli pozy a s kym jeste a myslela jsem na to, abych tam byla hezka. To az na hostine jsem si mohla odfouknout. Ale jinak si nestezuju, bylo to prima :-) a JE to prima a snad to i BUDE prima naporad :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sa vydavam teraz v sobotu o7.o7.o7 ten datum nam dali vediet asi mesiac pred svadbou ale doteraz nam vse¨tko zazracne klape,bez stresu a to mame aj nadhernu kaplnku.my mame len civilny sobas no len tak v urade to by bolo take nemastne-neslane :-p take brrrrr.no ta kaplnka je uz skoro ako v kostole.tak tam aj viac pasuju svadobne saty.my si to neskor zopakujeme este aj na slovensku(svadbu mame vo svajciarsku)a to bude potom riadny cirkevny sobas.ale co nebudem nikdy banovat je ze tam bude nasa dcerka leonie uz ako druzicka ;-) to bude nad vsetko.viem,ze to dopadne krasne,ved tam budu moje pokladymarkus a leonie.
Odpovedať
Já bych nezměnila vůbec nic, bylo to nádherné a předčilo to naše představy. Sice jsme zapoměli doma cd s hudbou, přijeli jsme trošku pozdě k obřadu...spadla jsem ze schodů a odřela si rameno, nestihli jsme si zatancovat s tetama a strýčkama a já se pomalu nestihla najíst, ale právě proto to bylo tak krásné, protože to nemohlo být perfektní. Bylo to uvolněné, pořád jsme se smáli, fotili jsme se ostošest, natáčeli....prostě bájo. Nikdy na ten nádherný den nezapomeneme. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
podla mna taky celkovy povzneseny pocit zo svadby sposobuje to, ze tu fakt maloktora z nas dokaze napisat, ze by nieco zmenila. ale ked sa na to pozriete s odstupom a predstavite si, ze by ste tu "svoju" svadbu pripravili pre niekoho ineho? alebo ked sa pozriete na vasu svadbu ocami kritickych hosti... hm??? mozno by ste nasli zopar detailov, co by ste vedeli dotiahnut este lepsie ;-) podstatne je, ze tieto detaily pre nas osobny pocit z vlastnej svadby nie su vobec podstatne.
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, ja si myslim, ze aj to co nevyjde je zasa namet na humorne stories po svadbe. Aspon sa mozme na niecom aj zasmiat :-D (Rodina mojho zenicha sedela v kostole nalavo vedla mna a moja rodina vedla manzela) ;-)
Odpovedať
Victoria: A moje svědkyně stála za manželem a jeho svědek za mnou.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Petronelie :-D ;-) a vobec nas to netrapi, vsak :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Všechno nemůže být 100%. Na co by se pak s humorem vzpomínalo???? Nejdůležitější je přece, aby neutekl ženich :-D
Odpovedať
Victoria: Vůbec a kdyby mě na to neupozornil manžel na fotkách...tak mě to ani nenapadne...alespoň jsme měly něco extra, ne? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
No jasne, ja sa kazdemu chvalim aj so situaciami, ktore nevysli tak ako boli naplanovane a ludi sa viac pobavia ako keby som hovorila: "Vsetko bolo uplne dokonale, vsetko vyslo presne ako malo, nic neocakavane sa neudialo ..." ;-)
Odpovedať
Victoria: Moje řeč! :-D
Odpovedať
Myslím, že drobnosti, ktoré s odstupom času hodnotíme ako "nie veľmi vydarené, resp. mohlo to byť inak", sú veci typu: čo by bolo, keby... Najdôležitejšie je, že ma miluje a ja milujem muža, ktorý v ten krásny /aj keď s drobnými nedostatkami/ svadobný deň stál po mojom boku a sľuboval mi lásku, vernosť,... a aj po dňoch, týždňoch, mesiacoch a rokoch som presvedčená, že som urobila dobre a milujem ho ešte viac ako vtedy. Sú veci, ktoré sme možno chceli mať inak, ale toto už teraz nezmeníme, tak načo si tým lámať hlavičku? Načo si kaziť radosť a krásne spomienky na NÁŠ deň? Čo sa týka fotiek so svadobčanmi, to sme si my stihli odfotiť, keď sme chodili od stola k stolu a pripíjali si s každým, ale napr. so svokrovcami máme len jednú fotku /ako aj s ostatnými svadobčanmi - ako si pripíjame/ a to bol kameň úrazu, keď na to prišla svokra po snáď 100m pozeraní svadobného videa a svadobných fotiek . Začala nám vyčítať nedostatky, ktoré sa počas svadby vyskytli. Pre nás to nedostatky neboli,ale ona to takto vnímala, pretože mala svoju predstavu, ktorá sa na míle vzdiaľovala od predstavy našej a mojich rodičov. Ale nenechali sme si pokaziť radosť z toho, ako bolo v ten deň krásne, ako nám super, ako sa ľudia úžasne bavili, ako sme ich prekvapili popolnočným prekvapením, aká fajnová torta bola... a množstvo milých príhod sme pri tom všetkom zažili.
Odpovedať
taky nelituju ničeho, svatba byla úžasná a to my bylo hodně špatně, v té době jsem nevěděla, že to je z nejkrásnějšího co nás mohlo potkat a to, že už na svatbě jsme byli tři, aniž bychom to věděli:o))))je jasné, že kdybych se vdávala teď možná bych pár věcí změnila, jsou nové a nové možnosti, ale třeba bych to udělala stejně tak jak jsme to měli, bylo to NADHERNE a i když jsem si neužila tancovaní a zábavu večer, neboť už jsem objímala doma wc mísu :-D :-D :-D neměnila bych, byl to nejkrásnější den našeho života ve dvou a další nejkrásnější den byl 7.5.2007 kdy se nám narodila dcerka x-) x-) x-)
Odpovedať
Totelino, pokud Tě ty šaty opravdu mrzí, co si třeba s manžílkem na výročí udělat svou soukromou oslavu a půjčit si na ní svatební šaty podle Tvých představ? Vím, že to není levné, ale určitě by sis to užila a dušička by se cítila líp. Rozumím tomu, každá si chceme odnést ten nejlepší pocit!
Odpovedať
môj názor je: ako si kto ustelie tak ide spať...a platí to aj pre svadbu ;-) všetko nemôže byť dokonalé a radšej sa tešiť z tých nádherných pocitov ako premýšľať nad tým, čo mohlo byť lepšie...čas sa späť vrátiť i tak nedá... ;-) ;-)
Odpovedať
No po dvou letech mam taky takovy pocit, ale to je tim, ze je to proste dva roky zpet a spousta veci se delala jinak. Tehdy jsem s tim byla max. spokojena a byla na svou svatbu hrda. Ale i za ty dva roky se tal ve "svatebnictvti" pokrok v ruznych vecech a vsechno jde udelat trochu lip. Ja jsem ted zpetne z satu taky moc nestastna, vybirala jsem si je tyden pred svatbou a vybirala jsem ze dvou :-( Mirabelo - ja myslim ze tohle nepomuze, to uz proste neni ono. Navic na soukrome oslave mit takove saty - jak to myslis? To jako sami dva na pokoji v takovych satech, nebo zamluvit restauraci, nebo jit jen tak do restaurace v takovych satech? Podle me se to neda
Odpovedať
svetluskah* nech ťa to nemrzí...ja mám po dvoch mesiacoch a už v tohtoročnej kolekcii sú šaty po akých som túžila...ale neľutujem, pretože na jeseň min. roku také šaty neboli...tak ako nebol taký výber pred 2 rokmi, keď si mala svadbu ty...ale hlavné, že manželstvo pokračuje v pohode a harmónii...nie? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
na toto mam len jedinu odpoved-nemohlo!!vsetko bolo krasne prisli moji rodicia zo slovenska,nasa dcerka bola nadherna a aj ked sme uz o20hod.boli doma s restiky party na terase s priatelmi bola super. ;-)
Odpovedať
tiez sa pridavam k tym, ktore by sa radi menej nervovali, ale uz je neskoro ;-)
Odpovedať
mna osobne tiez mrzia fotky,s mojou milovanou maminkou mam len lednu alebo dve aj to v spolocnosti s inymi ludmi....lebo fotograf sa ma na hostine opytal mam este nieco fotit.....a mne v tu chvilu nic nanapadlo tak som ho poslala domov.....ja krava..joooj ja by som vymenila okrem manzela mnoho veci...firiem a tak..nesplnili co slubili a ja som to nemala moznost v piatok vecer pred svadbou vymenit.....prezila som , zosobasili nas, aj som sa na tom pobavila len keby som to vedela predtym....nedala by som si tolko namahy.....
Odpovedať
Ja som svadbu ešte nemala.. Ale myslím si,že vždy sa nájde niečo , o čom si povieme v budúcnosti,že ,,Toto som mohla urobiť lepšie,,. A určite to tak bude aj so svadbou. Možno si poviem,že prečo som dala modrú výzdobu a nie fialovú? Alebo prečo som mala taký účes a nie iný? Ale to sú podľa mňa maličkosti. Svadba je predsa o tom,že si beriem milovaného muža. A keď si po takých 2, 5, 10 rokoch poviem,že by som na mojej svadbe zmenila napr. len výzdobu a nie môjho manžela, tak si myslím,že je to úspech. Pretože na takýchto maličkostiach nezáleží,ale na niečom úplne inom. Na tom,aby sme sa s manželom ľúbili aj po 2,5,10 rokoch - celý život. ;-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?