Svadobný fotograf Robo Fojtík. Kedy Vám dodal fotky?

Profilova fotka
baby, viem ze uz tu bolo par stran o nom, ale mam jednu otazku. kedy vam dodal fotografie, v akom casovom horizonte? diky.
Odpovedať
Myslim, ze cca 2 tyzdne. Svadbu sme mali 1. jula a mali sme ich hotove pred nasou svadobnou cestou, na ktoru sme isli 17.07. Bude Vas fotit on? Ak ano, rozhodli ste sa spravne, budete mat nadherne fotky! ;-)
Odpovedať
ja som zas pocula ... ze hmm .. niekedy je to ovela dlhsie :( ... a kedy sa fotite .. pred obradom? kolko hodiek?
Odpovedať
Profilova fotka
skus pozriet tu http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... je tam kopa infom, ale myslim, ze aj o tom sa tam bavili... RoFo tie nielen odovzda fotky, ale spracuje album a upravi, retusuje, cize je prirodzene, ze to chvilku trva... Vela je vsak na dohode a o tom, co vsetko vam bude fotit.
Odpovedať
baby ,ale snehulienka uz svadbu mala ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano uz som svadbu mala. a cakam tuzobne na fotky. uz sa nemozem dockat. chcem si uz konecne urobit svadobny album a vsetkym ho ukazat. tak sand coskoro to bude... :-N
Odpovedať
A to si sa ho neopytala?????Taka dost podstatna vec.... :-|
Odpovedať
Inak nic v zlom, Snehulienka ale kedze uz fotenie prebehlo, nevidim zmysel v tejto teme, kedze je to len a len na tvojej dohode s fotografom. :-)
Odpovedať
lari ja aj hej pokial tie fotky nema stale doma je dobre sa pytat ci ostatne baby ich mali nacas snehulienka asi treba este trosku pocka tvoj termi este patri do sezony svadieb tak predpokladam dlhsiu casovu lehotu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dobre, tak to uzavrime
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj snehulienka: myslim ze tvoje otazky nie su az tak uplne mimo....som rada ze nie som jedina co caka na rofove fotky...ako vidis mali sme svadbu pred tebou a dohodli sme sa na 3 tyzdnoch a uz je 6. Ale respektujem to, ze ma toho strasne vela. Svadbili sme sa pre neho v najfrekventovanejsom obdobi, ale v nedelu by sme ich mali uz mat. Tak tesime jak blchy :-) x-)
Odpovedať
My sme mali fotky (aj s albumom) tyzden po svadbe, ale my sme mali svadbu v aprili a to sa svadobna sezona este len rozbiehala... Snehulienka, podla mna, pokial na Fojtika nieco mas, mala by si kontaktovat asi skor jeho, my Ti s tymi fotkami velmi nepomozeme ( kedze su v jeho pocitaci :) ) Ale myslim si, ze RoFo je seriozny a album s fotkami budes mat coskoro doma.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Ahojte dievcata - nevesticky. Chcela by som sa vas opytat, neviete priblizne kolko peniazkov pyta pan Fojtik, napr.: za nafotenie portretov? :-) resp. aj obradu. Nikde som to tu nenasla. Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@olliee napis mu maila...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte. Kedysi sa mi Rofove fotky strasne pacili, ale v poslednej dobe, co som videla albumy, sa mi zda, ze ich nejako zvlastne upravuje. Su take nejake blede, maju cudne farby. Neviem, ale zdaju sa mi byt take zvlastne. Alebo sa mi kazi monitor? :-D
Odpovedať
ja si myslim ze kazdy fotograf robi co moze any odovzdal pracu co najskor a mal peniaze ako aj hocikto iny takze by som ho neotravovala ale pockala na jeho telefonat ak mu budes volat skor to aj tak nebude inak ja som cakala na nase fotky mesiac ale nebol to rofo
Odpovedať
Profilova fotka
naa Prepac, neber to, prosim, v zlom... Ale spominala som tu cudne farby na Rofovych fotkach, a teraz som pozrela na tvoj album. A ty to mas tiez take nejake zvlastne. Najma zelenu. Ale fotky su fajn a vy ste na nich krasni. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jankojanka, tak tu je vidno, ze asi nejde o Rofa, ked sa ti nepacia ani fotky naa a tie su od Digital Studia, nie od Fojtika. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jankojanka farby maju uplne v pohode, rofo pouziva presety z lightroomu, kde uz potom tie fotky nejako extra upravovat nemusi, a tak dokaze spravit vela fotiek rychlo. Mozno mas neskalibrovany monitor. My z drahym sme si domov kvoli fotkam kupovali jeden z najkvalitnejsich monitorov, ktore sa dodavali vtedy aj s kalibracnou sondou, mam ho momentalne v SRGB profile a vsetky mi ukazuje ok aj ked ho dam do Argb.
Odpovedať
mám priatela fotografa tak sa vam pokusim vysvetlit "zvlastne farby fotiek" Monitory ktoré mate k pocitacom by mali byt farebne nakalibrovane (z mojej skusenosti nie je ani jeden :)) to ze sa vam zdaju fotky farebne divne moze byt práve tým, ja ked si pozeram fotky iba na priatelovom monitore, ktorý má nakalibrovaný speci prístrojom a vtedy odhalite dobreho a zleho fotografa a jeho následnu upravu fotiek.
Odpovedať
miskamisko ma predbehla:)
Odpovedať
no pravda je ta, ze 80% rf fotiek je aj na skalibrovanom monitore farebne uletenych...
Odpovedať
to je diskutabilné.... a každého subjektívny názor :) niekto má rád farebnejšie niekto nie
Odpovedať
aj ja mam priatela fotografa.. nemusi to byt vzdy len nenakalibrovanym monitorom.. ta zelena je "presaturovana".. vraj to teraz fotografi bezne robia.. nielen na svadobnych, ale hlavne to vidno na krajinnych fotach...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Na mnohych weboch su profi fotky a na mojom monitore vyzeraju vyborne. Takze bud to nebude mojim monitorom, alebo iba Rofo ma fajn farby a cely ostatny svet uletene. ;-))
Odpovedať
Profilova fotka
Nechapem zmysel tejto diskusie, Rofo foti vyborne a je to vec kazdeho vkusu. Mozno mam ja cudny monitor, ale nezdaju sa mi nijako uletene, samozrejme oproti neupravovanym neprofesionalnym fotkam fotenym na kompakt su ine... Kazdopadne radim, ak sa ti nepaci, neobjednavaj si ho a je to. Myslim, ze ti co ho mali, boli spokojni...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?