Svadba v máji 2009. Aký je váš manželský život?

Profilova fotka
Tak už máme po svadbe:-( Aký je manželský život? Ako si na seba zvykáte? Som zvedavá na vaše zážitky a postrehy:-) Majka
Odpovedať
my sa mame super...ja mam pocit ze ho lubim stale viac a viac 8-) tesime sa az bude hotovy nas domik a budeme vo svojom... ale inak je to super.... obcas tak sedime niekde...zapozerame sa do blba...a obaja myslime na to, ze sme manzelia... 8-) a Michalko potom povie "ty kokos...ja som sa fakt ozenil?"...ale nemysli to v zlom ale tak, ze ...proste tomu nevie uverit stale :-D a ty? ako? zmenilo sa nieco?
Odpovedať
jej nova tema ;-). manzelsky zivot je podla mna velmi fajn. proide mi ze moj maznel je od sadby veselejsi. neviem cim to je, ci ziskal nejaku istotu ;-), alebo to bude nejakym jednoduchsim dovodom (ako ze mau ma kto navarit ;-)). No rozhodne je milsi, veselejsi ako pred svadbou. a je to presne od dna svadby ;-). ale brala by som aby ten den bol znova ;-). to asi nebude, ale dame si v buducnosti nejake vyrocie ;-) a zorganizujeme to na sposob svadby ;-). no kto vie mozno sa nam, uz v tej dobe bude pacit nieco ine ;-). ale je to dobry pocit. a som strasne rada. aj casto pouzivame oslovenie moj manzel/moja manzelka ;-), paci sa nam to. je to take vznesene ;-), teda apon mne to tak zneje. ako pozeram pouzila som vela smajlikov. ked ja dnes zaspavam, tak sa apson na kazdeho usmievam ;-). aby si mysleli ze oci ako ciarocky mam od smiechu, nie od spanku ;-)
Odpovedať
jaj este som zabudla dopisat u nas sa zmenilo to ze uz sa rodinka nepyta kedy bude svadba, ale sa pytaju kedy bude babo.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! Aka strasidelna otazka, ze kedy bude babo?:-D Ja na to vzdy odpoviem: "Nestras!". Moj drahy je uzasnejsi, ako som si myslela, vyborne vari a kedze je teraz doma, pomaha mi s domacimi pracami, kym som v robote. Normalne nechapem:-) Stale sa objavuju nejake mile prekvapenia:-) A aj by ste chceli uz babo?
Odpovedať
Ahojte, tak aj my uz mame po svadbe a poviem vam, ze je to zaujimavy pocit. Hlavne moj drahy stale hovori, ze normalne nechape, ze ako som to spravila, ze povedal ano (totiz zarity stary mladenec) :-D ...ale tak nakoniec sa to podarilo a bol to podla mna najkrajsi den nasho zivota. stale si hovorim, ze ako je to mozne ze nam to tak rychlo utieklo. ani sme sa nenazdali a uz bolo 6 hodin rano a my sme isli domov spat :-D ...no je tomu dva tyzdne a zatial sa mi ten manzelsky zivot velmi paci. ale presne ako to pises malajana, ze uz sa nepytaju kedy bude svadba, ale kedy bude babo :-) , tie nekonecne otazky nikdy neutichnu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! No my sme momentalne obaja bez prace, ale zatial sa drzime celkom dobre a nehadame sa pre peniaze. Nechcem, aby nam to pokazilo nas krasny vztah a som si ista, ze si nieco najdeme:-) Ako sa dari vam s pracou?
Odpovedať
ahojte vydaté žienky. tak my sme už 3 týždne v stave manželskom a zatial si zvykáme...niekedy nám to-hlavne zo začiatku , stále nedochádza, až keď sa pozrieme na prsteň.-) stresy pred svadbou boli poriadne. v pondelok v týždeň svadby som mala ešte v škole skúšku z politiky a dva týždne po som mala poslednú, ktorú som prešla s odretými ušami, ale prešla.. je to super, ked viem, že k niekomu patrím a že sme spolu:-) zatiaľ sa tak ochotne o mna stará ( občas to aj zneužívm, pokiaľ ho to baví:-))))) je to super-odporúčam. náš svadobný deň bol úplne skvelý, vychádzalo všetko, čo len malo-asi som si to vymodlila:-) pretože na 30.-teho hlásili ráno až prízemné mrazy a nič len stále dážď a dážď....nakoniec bolo tak super, že lepšie byť nemohlo. od fotenia, cez omšu, ktorá bola veľmi krásna (pesničky som vyberala osobne, aj sme si čítali sami prosby) bol to hlboko prežitý sobáš....až po sálu,kde nás už čakala skupina z BA -ginTonic. to bolo druhé prekvapenie, čo nás čakalo. všetci ludia sa vyborne bavili a tancovali sme až do rána.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte... Som neskutočne šťastná a manžel je úžasný... Čakáme náš uzlíček lásky na september... Tak ja som vďačná za to čo mám a viac si priať už nemôžem... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte..aj my sa mame fajn, sme zdravi a mame pracu - no co viac si mozme priat ku stastiu...hlavne to mojkanie nejako viac chuti..alebo mame plodne dni?! :-D chceme coskoro pracovat na rodinke..uz sa na to tesime, aj ked uz mame jedneho zbojnika ale ten je uz velky..aj on sa tesi tak sa budeme musiet snazit, aby ho to nepreslo x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte! To som rada, ze sa mate aspon tak dobre ako my:-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?