Pracovný pohovor v banke

Profilova fotka
Ahojte chystám sa na pohovor do Tatra banky na pozíciu Servisný poradca pohovor bude v PO prosím neviete ako to tam prebieha???? :-| Dosť sa toho bojím ale chcem získať tu prácu :-) Dik
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@85danka85 neviem čo vieš o tej práci... ale kamoška to robila (v TB) a nikdy viac... upratovačka zarobí lepšie a nikto ju ne**** každý deň.... Preto stále niekoho hľadajú na tieto pozície, lebo to tam nikto nie je ochotný dlhodobo robiť :) Ale držím palce, možno budeš výnimka a je to robota šitá na Teba
Odpovedať
hlavne sa ta budu pytat na motivaciu, dolezite aby si ukazala zapal pre danu spolocnost + pre poziciu. nehovor zle veci na predhadzajucich zamestnavatelov a hlavne maj otazky na konci pohovoru :)
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 Ahojky, aj ja sa chystam na pohovor na poziciu- Spracovatel produktov a sluzieb :) Kedy mas pohovor?
Odpovedať
Profilova fotka
@mayka007 pohovor mam v piatok 14:20 ale na pobočku do Popradu
Odpovedať
Profilova fotka
vždy sa mi pačila práca v banke aj keď viem čo to zhruba odnáša ale za skúšku nič nedám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 Ja mam zajtra ale v Prešove. Moja znama robi na pobocke, a ona mi odporucala hlavne vela vela vela kecat a urcite Ti daju ulohu niekoho prehovorit,aby si nieco kupil, nejaku sluzbu alebo tovar :)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam tiež v Prešove ale praca bude v Poprade tak budem veľa veľa kecať :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 Ja uz mam zabsolvovany pohovor-prve kolo na financny poradca- pre pobocku v Maxe, a tam som isla uplne nepripravena- ale tetuska len chcela spontannost, stale usmev na tvari a komunikativnost :) cize netreba byt ticho :)
Odpovedať
Profilova fotka
takže si postúpila do 2 kola super ale 1 kolo si mala priamo v centrale v PO?tak hadam to nejako dam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 prve kolo na financneho poradcu som mala najprv na pobocke, kde je to miesto volne :) druhe kolo bude na personalnom a tretie u regionalneho...
Odpovedať
Profilova fotka
Hej az 3 :-) no ja idem na servisneho poradcu co viem tak su tam 2 kola no uvidime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 Tak asi kazda pozicia je inak riesena :) Drzim palce!
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@mayka007 Dik aj tebe drzim palce maj sa :-)
Odpovedať
.... 8-( táto téma sa sem neskutočne hodí
Odpovedať
Profilova fotka
@mimonka8859 nehodi len som ziadala o radu...
Odpovedať
@85danka85 @mayka007 ahoj aj sa som poslala životopis ale nikto sa mi zatiaľ neozval. Môžem vedieť či si mala predchádzajúce skúsenosti v banke? Alebo ich odrádza dieťa? Neviete akú majú kritéria, okrem tých čo boli uvedené v inzeráte? Dík
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 servisný poradca je pozícia, kde pracuješ s pokladňou, robíš servis k účtom (trvalé príkazy, inkasá, zmeny údajov). Je pravda, že je to najhoršie platená pozícia v banke, ale ak si šikovná, vieš si zarobiť na odmenách - musíš poznať všetky bankové procesy (naučíš sa to na mesačnom školení v BA), urobiť čo najlepšie certifikáciu a potom robiť čo najviac posunov - teda osloviť klienta na nejaký produkt, posunúť ho k finančnému poradcovi a musí sa z toho uskutočniť obchod. Rada na pohovor - ja som pohorela na "predaji", dali mi leták do ruky a mala som to predať. Ja som vtedy netušila, čo je to darčeková karta a teda som to nevedela ani predať. Ale vykecala som sa z toho s tým, že nemôžem predať niečo, čo nepoznám, rýchlo sa učím a keď budem vyškolená, predám všetko. A potom snaž sa byť prirodzená, ako hovoria kočky, veľa rozprávaj a niečo si naštuduj o TB (aby si poznala svojho budúceho zamestnávateľa a aj tie produkty si popozeraj - pomôže, keď sa pôjdeš deň predtým pozrieť do banky a zoberieš si na preštudovanie nejaké letáky), v ničom neklam, nič neprikresľuj. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@monikamiskonatalka ahoj ja som v banke ešte nepracovala tak neviem či to bude výhoda alebo nie... ja deti nemám takže neviem asi záleží od konkretného personalistu? neviem :-) hádam sa ti ešte ozvu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova A pozicia Spracovatel produktov a sluzieb, tam neviete co by sa mali pytat? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova diky za rady :) to, že je to najhoršie platená pozícia v banke som netušila to ma veľmi nepotešilo ale tak snáď nejaký kariérny rast časom :-) no uvidime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@mayka007 o takejto pozícii som tam nepočula, kým som tam robila, ale tak trochu mi to znie ako produktový manažér. Teda asi by som sa pripravila na nejakú modelovú situáciu, ako by sa mal riešiť vzniknutý problém, príp. navrhnúť nejaký nový produkt, resp. vylepšiť existujúci. Ale naozaj neviem, o akú presnú pozíciu môže ísť. Ale určite platí to, čo je v druhej časti, teda naštudovať si veci o TB a jej produktoch, komunikovať, neprikresľovať a byť prirodzená. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova a oni ti dali konkrétny ich leták s ich službami predpokladám :)
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova už som si pozrela tu darčekovu kartu :-) dik
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 určite, dá sa povedať, že každý si musí prejsť touto pozíciou (ak niekto už nie je s nejakou praxou, ktorá by ho mohla posunúť hneď vyššie). Ja som postúpila vyššie po polroku a hneď o dve pozície (aspoň to vtedy tak bolo vnímané), ale aj keď oficiálne som si prilepšila, nebolo to tak. Ako servisný poradca som si zarobila na tých odmenách, ako hypotekárny špecialista som si na "úložkovej" pobočke nemala šancu plniť si plán (hlavne, keď ja sama nie som presvedčená o úveroch), takže som mala len fixný plat a ten bol nižší ako fix + odmeny pri servisnom poradcovi.
Odpovedať
Profilova fotka
@85danka85 áno, keď som bola na pohovore, akurát mali kampaň na darčekovú kartu, dali mi priamo ich leták, ktorý som si mala naštudovať a potom predať (klasická modelová situácia). Lenže z letáku som sa toho veľa nedozvedela.
Odpovedať
Profilova fotka
@gabrielaslivkova idem si preštudovať teda ich porodukty a dakujem za rady :-)
Odpovedať
@gabrielaslivkova Ahoj, a vieš mi poradiť pozícia Back office specialista v tatra banke- čo budú chcieť na pohovore alebo čo je náplňou práce? Dík
Odpovedať
Back office specialista - je spracovanie zmluv, popr. nahadzovanie do systému, zmeny na zmluvách... je to práca s minimálnym kontaktom s klientom a prevažne spracovanie požiadaviek. Na pohovore budú chcieť, aby ste mali skúsenosti s prácou v administratíve a základy práce na PC - Word, Excel...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@maggie16 viete mi aj povedat aky bezi plat na takejto pozicii? dakujem
Odpovedať
@mayka007 mozem sa opytat, ziskala si tu pracu? aky bol pohovor?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?