Posvadobné pocity. Čo poviete?

Pozdravujem všetky baby, čo to už majú za sebou....Konečne alebo Škoda...výber nechám na Vás. Tak sa podeľte o pocity po Vašom veľkom dni. Ak môžem napísať za seba, tak ja hovorím, že velká škoda, že už sa nemôžem venovať výberu šiat, voľbe svadobného účesu, či make-upu. Malo to svoje čaro...Čo poviete?!
Odpovedať
Profilova fotka
Je to hrozna skoda, ze uz to mame za sebou. Aj mne chyba ten predsvadobny stres a pripravy na den D. Ja som den po svadbe chytila hroznu depku. Ked som isla vratit saty do pozicovne, slzicky mi vyhrkli. Uvedomila som si, ze sa to uz nikdy nevrati a nezopakuje. :-(
Odpovedať
Máš pravdu, že človek si na to zaspomína s takou nostalgiu. Hmmm?! Ale ja si idem práve dnes oživiť spomienky, pretože dnes si ideme vyzdvihnúť fotky z ateliéru, tak som hrozne zvedavá a teším sa na ne ako malé dieťa na Vianoce.
Odpovedať
P.S.: ináč z fota usudzujem, že si bola veľmi elegantná a pekná nevesta.
Odpovedať
Profilova fotka
...pridávam sa do skupiny, ktorá s nostalgiou spomína na to, aké to bolo vzrúšo pri prípravách ;-) aj ja si hovorím, že škoda, že sa to už nebude môcť zopakovať... nie že by som sa chcela teraz rozvádzať a vydávať len kvôli tomu pocitu, mám super manželíka:-D ale myslím taký ten super pocit, že je to náš veľký deň, že sa s nami všetci tešia, že sme sa na to tak pripravovali a ako to všetko klape, že sa cítime obaja super, že sme "hviezdami" dňa...
Odpovedať
Happygirl..?!...Tvoje nostalgické spomienky nezodpovedajú práve Tvojej prezývke?! Ale jasné, chápem, veď keby sme na to nespomínali v tom zmysle,že je škoda, že je to už za nami, ...veď to svedčí o tom, že pre každú z nás to bol neopakovateľný zážitok! No, nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa tiež pridám k tejto téme. Ja mám niekedy pocit, že ma to všetko ešte len čaká ... koľkokrát prejdem okolo svadobky tak si poviem, že takéto šaty chcela mať, a vždy ostanem zarazená tým, že už to asi nepôjde, lebo práve držím za ruku svojho manžela! a v tom momente začnem spomínať na ten veľký deň, keď som bola nielen krásna, ale aj šťastná, a ako mi tiekli slzičky šťastia po tvári pred fotením, neskôr kŕmenie manžela, a náš spoločný tanec, a ...
Odpovedať
ja by som povedala Skoda aj konecne ze to mame za sebou. Konecne, preto lebo som si skoro vsetko pred svadbou vybavovala sama a uz by som na to nemala nervy. A "Skoda" lebo to bol nadherny den. Ani vo sne som nepredpokladala, ze by to mohlo tak super dopadnut. Manzelovi vzdy ked pozera DVD vyhrknu slzicky ako mu je luto, ze je uz po tom. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj mne je to hrozne luto!!! My sme mali svadbu pred 3 mesiacmi a zda sa mi to akoby to bolo uz hrozne, hrozne davno!!!! Aj na tuto stranku uz idem iba obcas, proste to uz nieje ono.............cez pripravy bolo stale co vymyslat, pozerat, hladat na internete....a teraz si sadnem na net a neviem co tu mam vlastne pozerat....!!!! :-D Obcas si pozriem nove fotky, ktore pribudli ale uz to davno nieje o tom, ze som denne pozrela na stranku aj 20-krat, co kde kto pripisal a tak. A je to skoda, hlavne kvoli tomu, ze si to uz nezopakujeme. Nemam v umysle sa rozvadzat...! :-D :-D :-D Takze kazdemu uz PO prajem krasne spolocne chvile a hlavne nech prichadza stale nieco nove aby sme nemali cas mysliet na nieco co uz nezazijeme ale ostane hlboko v nasich srdieckach!!!! :-) Vsetkych pozdravujem a prajem pekny den! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No.. tak tu sa vymykam z priemeru :-D .. neviem, ci som vadna, ale ja by som si to zopakovat nechcela. Nie, ze by to nebolo krasne.. prave naopak .. bolo to uzasne, magicke a jedinecne.. A prave PRETO, pre to NIECO, co tam cely cas bolo pritomne, by som to nechcela opakovat. Ako by som to.. proste jedinecnost chvile :-D kua ,to robi ta nocna hodina :-D Koniec koncov, vsetci ostatni zucastneni na ten den spominaju ako na jednu skvelu vydarenu party.. a ta sa da predsa urobit hocikedy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja to este sice nemam za sebou, ale nemyslim ze mi bude luto za pripravami..ma to svoje caro..ale uz by som to odznovu planovat veru nechcela..niekedy mam pocit ze by som radsej chcela aby uz bolo po tom...tak ze ako pise pikha..tesim sa na tu "jedinecnost chvile" :o)
Odpovedať
Nemyslela som si, že mi bude až tak smutno. Keď si pomyslím že sa to už nikdy nezopakuje. Bot to doteraz najkrajší deň môjho života a ubehol strašne rýchlo. Keby sa dal vrátiť čas tak by som si ho vychutnala ešte intenzívnejšie a nejaké veci by som vylepšila, hoci všetko dopadlu super.
Odpovedať
súhlasím s tebou pikha, tiež by som si to nezopakovala. bolo to fajn, ale... príliš veľké stresy, nechápem ani jedná z vás pred tým nebola nervózna? zábava bola perfektná, ale "párty" si môžeme urobiť kedykoľvek
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no tusim by som si to mala este uzivat,ako tak citam vase prispevky. ja zase vzdycham,ze aby to uz bolo za nami,ale veru mi bude chybat ten predsvadobny zhon a stres :-)
Odpovedať
ake luto? bolo to super, mozno prave vdaka tomu, ze to je len raz :-o v sobotu sme si pozerali kazetu so svadby prvy krat a normalne som bola dojata ;-) teraz som stastna, ze uz to mam za sebou a ked idem okolo svadobky hodim ockom do vykladu a skonstatujem, ze pekne, no tie moje boli moje a pre mna "naj" :-D
Odpovedať
ahojte babulky, pridavam sa k vam.......moje pocity su velmi podobne. aj ja som na tuto stranku chodila kazdy den aj 20 krat, vzdy som potom utekala za manzelom (vtedy este priatelom) aby som mu oznamila, co je nove a tak........prave vcera sme isli v auparku okolo salonu nicole, ja som sa tam pristavila a obzerala saty vo vyklade. manzel ma len chytil za ruku o s usmevom ma upozornil, ze saty uz vyberat nemusim.......prislo mi to take smutne. tiez mi tesne po svadbe hrozne vadil ten pocit, ze nemam co organizovat, komu volat a pod. ale uz som si zvykla. teraz organizujem dovolenku, zariadujem byvanie a tak sa opat nenudim. nastastie. krasny den baby;-)
Odpovedať
Profilova fotka
siskatan.. presne ako vravis :-) adkag.. ano ano ano. Uzivaj si to naplno vsetko, kazdu somarinku, kazdu jednu chvilocku.. a uz vobec si nehovor, aby to uz bolo za vami. A .. preboha, ziadny zhon a stres !
Odpovedať
pikha... ked citam Tvoje prispevky, musim konstatovat, ze sme na rovnakej vlnovej dlzke... 8-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
siskatan, a este aj svadbu mame v jeden den :-D forum je celkom dobra vec na nove kamosky 8-)
Odpovedať
tak ako vravis.. to nebude nahoda :-D
Odpovedať
baby, ja mam presne take iste pocity ako aj vy! tiez mi je smutno, ze uz len chodim okolo svadobnych salonov.......... ;-( ale tiez si myslim, ze raz stacilo............. ;-) vsak to je na cely zivot, nie? resp. si to mozeme zopakovat po 40 - 50 - 60 rokoch ........... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
baby, pripadam si nejak divne, moj den bol velmi pekny, uzasny, nic hrozne sa nestalo, bolo vsetko ok, som stastna, ale nejako mi je clivo ze ten sen co sme tak dlho planovali je prec... nemam co planovat, zda sa mi ze ma nic krajsie v zivote necaka a tak, no mam depku... neviem co s nou mam robit, aj som si pofnukala, ale nepomaha to, ten pocit trva... :-(
Odpovedať
Profilova fotka
mne je skor luto za svadbou samotnou,ako za tymi pripravami. ja som si zase uvedomila,ze uz nikdy nebudem v takych krasnych bielych satach, ale o tom to vlastne je, ze by to malo byt len raz za zivot. strasne rychlo to ubehlo a teraz,ked pozeram dvd-cko, mi obcas vyhrknu slzicky a je mi smutno,ze to je uz za nami.
Odpovedať
Profilova fotka
nikitaf v amerike sa na posvadobnu depresiu nevesty liecia ;-) maju tiez traumu z toho, ze uz je ten den prec, ze nemaju co planovat...tak pozooor :-)
Odpovedať
Profilova fotka
geegee, to hadam nie ;-) uz ma to trochu prechadza, asi mi chybala praca... bol to uzasny den a velmi sa nam vydaril, tak mozno preto je mi tak luto ze je prec. Bolo to fakt nieco uzasne, nadherne, romanticke, ziadne problemy, no proste uzasny den.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte zenusky!!! Musim sa pridat k tejto debate. Ja mam uz skoro styry mesiace po svadbe a stale na ten dokonaly den neviem zabudnut :-( Dokonca som uz pozerala na nete clanky o svadbe po 5,10...x rokoch :-| Veľmi rada by som si ten perfektný děn zopakovala. Asi to velmi prezivam ale nepomozem si. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmm...vsetko nám klaplo do poslednej bodky na vybornu...ten deň bol uzasny a nezabudnutelny... v nedelu rano po svadbe, ked som sa nostalgiou vratila v myslienkach k pripravam a k samotnej nasej svadbe, sa zobudil moj manzelicek a ako keby mi cital myslienky :-) povedal, ze si to za desat rokov zopakujeme znovu ;-) tak veru neviem...
Odpovedať
Baby!!!!! Ani ja neviem zabudnut na moj den D. Nevyslo vsetko, ako som si naplanovala, ale vyslo to super aj mensie prekvapka :-D Zopakovala by som ho znovu a znovu a znovu................................. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
hmmmmmmmmmmmmm, ja netrpim ziadnou nostalgiou. bolo to straaaaaaaaaaasne fajn a vsetko take krasne, ale zijem pre pritomnost. ;-) ani za satami mi nebolo luto. mne akosi bolo v ten den vsetko jedno a iba som sa bavila a vychutnavala som si to a na 2. den som zbalila saty a zacala novy zivot. :-) len akosi som este nedospala svadbu. trvala do 6,00 :-D
Odpovedať
Profilova fotka
a kde mas fotky? sme zvedave :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, zavislacka! :-D uz ste spat zo svad. cesty? napis mi do IP ako bolo! ;-) fotky este nie su a ani ich vela nebudde, lebo sme sa chceli fotit vonku a mali sme strasne zle pocasie, bolo chladno, fukal vietor a aj obcas sprchlo a alternativu v nejakom interieri sme nemali, no a ako som napisala: bolo mi to dost jedno.. :-D ale ked sa vratime z chorvatska, t.j. zaciatkom oktobra, nieco uz azda bude, tak vyvesim...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?