Po akom čase po svadbe sa rozhodnúť mať dieťa?

Ahojte,svadbu budem mat v juni.Chcem sa spitat na vas nazor,ze po akom case po svadbe by ste sa rozhodli mat dieta?Ja by som chcela uz hned po svadbe pracovat na tom,ved pokial sa to podari aj to trva.Je lepsie mat hned dieta alebo by bolo lepsie neaky cas zit iba ako manzelia a uzivat si manzelstvo?
Odpovedať
prepac, ale sa mi zastavuje rozum nad tvojou otazkou ... ved to je absolutne individualna vec, .. zalezi to od kazdeho paru, ako sa rozhodne, aky zivot vedie, na co sa citi, co chce ... a uzivat si manzelstvo ? co to je ? ... pre niekoho to znamena cestovat po svete vo dvojici, pre ineho opekat na zahrade s kamaratmi a pre dalsieho starat sa o dieta ... takze podla mna neexistuje ziadna "dobra odpoved" na tvoju otazku, ze "kedy mat dieta"
Odpovedať
Profilova fotka
@666kacka666 kazdeho osobna vec kedy sa rozhodne. Niektory su zastancom toho ze si chcu este behat len sami dvaja a neskor sa rozhodnu az pre deticky no napriklad ja s priatelom sme si povedali ze chceme dietatko hned po svadbe.. vychovame ich a potom ked budeme starsi a deti vyrastene si mozme behat po dovolenkach a uzivat si :-)
Odpovedať
No tak na toto ti asi nikto neda presnu odpoved ved to vy dvaja musite vediet naco sa citite ci uz chcete byt rodicmi je to zodpovednost my budeme mat este len svadbu a na nasej svadbe uz bude nasa rocna bambulka ale nevadi mi to my sme to zobrali z opacneho konca takze na tuto otazku si mozes odpoved len ty sama chcem chodit po vonku cestovat uzivat si alebo byt doma a byt rodicom
Odpovedať
Presne tak ako pisu baby, kedy je ten spravny cas na to odpoved neexistuje...je to individualne, pre kazdy par je ten idealny cas iny....vsetko zalezi od toho aki ste, ake mate plany, priority....ja za nas dvoch mozem povedat, ze hoci obaja mame dost rokov tak za dietatom sa nebudeme " saliet" hned po svadbe, privitala by som este dalsi rok popracovat na svojej kariere, trochu si este uzit, pocestovat a potom sa naplno venovat detom....
Odpovedať
Profilova fotka
@ria236 pekne si to napisala, kazdy podla svojho a ako sa hlavne chlap zo zenou dohodnu, my sme tiez hned po svadbe nechceli a mozno teraz pomalinky zacneme planovat :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?