Nosenie obrúčky po svadbe. Čo robiť, aby sa nezničila?

Ahojte, mám menší problém a neveim čo mám urobiť. Môj manžel od svadby nedal z ruky dolu obrúčku. Som na to hrdá, a veľmi ma to teší. Ale včera som mu pozrela na ruku a obrúčka je dosť zničená, čo mi je strašne ľúto - a to ju má iba 2 týždňe. Manuálne pracuje a ešte aj koníček má veľmi manuálne náročný. Neviem sa rozhodnúť či mu mám povedať aby si dal obrúčku dole a nosil ju iba výnimočne (nechcem aby sa ho to dotklo a navyše som veľmi rada že ju nosí, je to vlastne jediný voľne viditeľný znak že niekde mám manželku :o) ) alebo nech ju zničí na to predsa je aby sa nosila (bude to lepšie ako ju mať strčenú niekde v šuflíku a ani si na nu nespomenie!!!). Aké máte skúsenosti, alebo aspoň Váš názor poteší.
Odpovedať
ahoj janzi, môj manžel vôbec obrúčku nenosí, nebol zvyknutý na prstene a vadí mu to. ale čo už s tým urobím. leží doma v krabičke. :-| ja si myslím,že zas tak veľmi zničiť sa nemôže, je to predsa zlato.buď rada, že ju nosí.
Odpovedať
Profilova fotka
janzi... podla mna si stastna zena... a bud rada, ze ju nosi :-) ked bude velmi znicena.... date si ich potom opravit sikovnemu zlatnikovi... ale ved ta obrucka musi nieco vydrzat... ;-) nech sa vam dari
Odpovedať
janzi, aj moj manzel ma hrooozne doskrabanu obrucku, a to je platina.....ale tiez stale ju nosi, a to je pre mna dolezitejsie ako doskrabana obrucka ;-)
Odpovedať
mozes byt len rada, ze ju nosieva...nekaz mu radost, zlato volaco vydrzi... a moznoze casom ju on sam odlozi, ktovie...moj ocko nosieval obrucku kym sa na nu "nezavesil" a takmer nerisiel o prst..teraz ju nosieva len prilezitostne...alebo sa s nim nenapadne porozpravaj - mozno ju nosi len kvoli tebe ;-)
Odpovedať
správne kočky...aj ja som hrdá, že môj manžel obrúčku nosí, aj keby ju zničil...uvidíme dokedy, lebo je zaťažený na oceľ =-) takže janzi...určite mu nehovor, aby ju nosil len výnimočne 8-)
Odpovedať
teší ma, že ste sa všetky zhodli. Veľa to pre mňa znamená, že ju nosí, aj preto lebo vôbec nenosil prstene. Kašlem na to, že bude zničená, aj tak sa zlatník sekol a urobil nám ich raz tak hrubé ako mali byť z pôvodných cca 5,5 g majú 11,5 a preto nám na ne urobil aj super cenu keďže sa takto sekol - asi to tak náhoda zariadila, aby ju mal manžel z čoho drať :-D Ďakujem za Váš názor ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj manzel sa nevedel dockat svadby, lebo sa velmi tesil, ze bude mat konecne prsten, lebo doteraz nenosil nic. mna to velmi tesi, ze ju nosi, ale dava si na nu pozor a dava si ju dole, ked sa ide sprchovat a aj ked robi. moja svagrina ma opacny problem, tak ako aj livi, ze manzel obrucku nenosi a je z toho celkom smutna. tak sa tes, ze mas manzelika, kt. tesi sa pysit tym, ze je manzel a ma svoju manzelku, aj ked nehovorim, ze pani, ktorí nenosia obrucky sa za to hanbia, ale len nie su zvyknuti. a urcite v kazdom zlatnictve sa daju opravit. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Moj manzel tiez pracuje manualne, preto obrucku do prace nenosi, berie si ju ale takmer vzdy, ked niekam spolu ideme, alebo ked ide aj sam do mesta, nieco vybavit, na nakup ... to sa mi paci :-) Ja mam tiez take dni, ze ju nenosim, prirodzene prstene nemam rada, najlepsie sa citim s volnymi rukami
Odpovedať
Profilova fotka
baby aj ja sa hrozne teším na obrúčku :-) ja by som ju nosil už aj teraz :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Uplnenaj - su pary, ktore nosia obrucky uz aj pred svadbou - od zasnub ... takze? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
majcik to sa mi zdá také čudné :-N
Odpovedať
nie, nie...uplnenaj nechaj si ju na svadobný deň...je to úplne naj, keď ju začnete nosiť aj s drahou práve v deň svadby ;-) ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
janino len keď ja sa už neviem dočkať :-D ja som taký truhlík že všetko hneď :-N
Odpovedať
ale aj to príde...veď to čakanie bolo na tom celom najkrajšie...mali ste si dať skorší termín :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moj manzel si ju "tajne" skusal po veceroch a potom uz len chodil po dome a rozhadzoval rukami, aby som si vsimla, co ma na ruke. aj nam vraveli, ze preco uz nenosime obrucky, ked ich mame doma, ale mne sa to pred svadbou zdalo divne, takze teraz uz skoro tyzden si uzivame nosenie obrucok. nosime ju obaja aj do roboty, kedze pracujeme obaja v kancelariach, ale moj manzelik si ju dava dole pri praci v zahrade, ale ja som ju mala aj v zahrade, lebo mi bolo luto dat ju dole, ale davala som si bacha, aby sa mi nedoskriabala... :-)
Odpovedať
no ja by som to povedala, tak, ze ak ju chce nosit je to super. Ked sa poskriabe nevadi, lepsie mat obnosenu obrucku na prste aby sluzila na to k comu je urcena ako mat ju niekde zapadnutu prachom ale nalestenu. Moj ju tiez stale nosi a som rada. Ja som tiez nebola zvyknuta na prstene ale zvykla som si, lebo to ma pre mna symbolicky vyznam :-) Nehovor mu nic a na nejake vyrocie si ich mozete dat opravit spolocne (casom sa kazdemu osucha)
Odpovedať
Profilova fotka
Uplnenaj - aj mne to pride trochu cudne, obrucka je pre mna symbolom vydatej zeny a zenateho muza ... ale vsak to mas uz o 2 mesiace, vydrzis ...
Odpovedať
Profilova fotka
janino skorsi termin nemal taky pekny datum ;-) a aj tak, keby bol skorsi termin aj obrucky su skor a zas som na zaciatku 8-) majcik nic ine mi neostava ;-)
Odpovedať
uplnenaj...my sme mali pôvodne 7.7., ale bolo už u leva obsadené, tak sme to preložili dopredu na 5.5., môjmu drahému tiež veľmi záležalo na dátume...ten váš je ozaj super ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
janino ono vies, taky datum sa lahko pamata a clovek potom nezabudne na vyrocie ;-) a aj tak sa mi na tom nasom datume paci najviac ze je to v piatok :-D :-D
Odpovedať
môžte potom mať svadbu dva dni a dve noci :-) :-) :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
to to, presne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no je este moznost mat jedny obrucky na bezne nosenie a "zodranie" a jeden par obrucok slavnostnejsich ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ale to by asi dost stalo :-|
Odpovedať
Profilova fotka
urcite su to nejake naklady, je na zvazeni kazdeho, ci je ochotny alebo ci ma moznost investovat do dalsich obrucok.
Odpovedať
Profilova fotka
decka sak nebudme zas tak fixovany na materialne statky :-) veci su na to aby sa pouzivali a ked sa raz tie obrucky osuchaju tak si ich dame proste prelestit a zas budu ako nove. napriklan na kazde vyrocie? 8-) jeden chlapec raz v jednom filme povedal: "ked som bol maly dostal som na vianoce korcule. boli krasne a velmi som sa z nich tesil no bal som sa aby som ich neznicil. tak som si ich vyskusal, previezol sa na nich v izbe a odlozil ich do skrine. a tak plynul cas. mne vyrastla noha a teraz mam krasne nove korcule ktore su mi male". tak len na zamyslenie ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
to je pekneeee a vystizne :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mirka20 niekedy sa zadarí ;-) to bude asi tým kofeínom :-D
Odpovedať
moj manzel tiez nosi obrucku stale, co ma dost prekvapilo, lebo nikdy prstene nenosil, ale tesim sa, ze je na nu hrdy 8-) a poskriabana je uz poriadne, ale to vobec nevadi ;-) uplnenaj: uplny suhlas :-D
Odpovedať
Profilova fotka
upnenaj-v akom filme to bolo???neve ma to napadnút ale viem že som to videla....teraz mi to bude chodoit celý den po rozume :-N
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?