Nespoľahlivý partner. Som v tom sama?

Žienky, aj vy máte po boku partnera (priateľa či manžela), ktorý je v určitých veciach dosť nespoľahlivý? Ja takého človiečika mám, veľmi ho ľúbim, ale niekedy ma strašne zožiera jeho nepresnosť. A najmä, dnes, cca pred 20 min sme dovýletovali. Mali sme ísť na víkend preč. Mal dojsť o siedmej večer, ale keď som mu celá nervózna po hodine aj trištvrte telefonovala, kde je - "Som na čerpačke, o päť minút som späť." Po 15 (!) minútach mi volá, že nikam nejdeme, auto je v čudu a už nenaštartuje. Nestačí, že príde neskoro, ale sa aj vlečie zo starým autom, o ktorom človek nevie, v ktorej minúte doslúži (A to som mu ešte dnes vravela, aby ho nebral, nech vezme druhé. Ale on nie, on potrebuje práve toto). V prvom momente som bola strašne nahnevaná. Teraz mi je zas ľúto, pretože nestalo sa prvý krát, že prišiel neskôr, ako povedal. Už som sa naučila, že mi povie, o koľko minút je tam a tam, ale vždy musím niečo k tomu prihodiť. Hlavne na takéto výlety prídeme vždy poslední - keďže sa to organizuje vždy s jeho kamarátmi - a ja si vždy pripadám ako ten najväčší blbec ;-( Za pokazenie auta isto nemôže, ale že si troška moje slová nebral k srdcu (že ho treba nechať teraz doma) a nezobral to druhé, to mu teraz ťažko viem odpustiť. Baby, napíšte aj svoje skúsenosti, nech viem, že nie som v tomto sama.
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj riano .. myslím, že každá z nás má podobnou zkušenost ... sice ne se zkaženou dovolenou , jako ty, ale určitě tím, že je všechnoo jinak, než se prve domluví ...:(:( to je asi jejich specialitka ...hihihi Nerada chodím pozdě a když se někde chystám, tak já už sem oblečená a manžel leze z postele, ještě si stačí pustit pc,, ale já už stojím v předsíni a řvu na něj, at si pohne, že už sem tam měla dávno být...:) hihihi
Odpovedať
Profilova fotka
:) já mám takového miláčka taky, je ten největší miláček na světě, miluji ho nadevšechno, ale spolehnutí je na něj nulové. Když řekne, že někam dorazí, přijde tam nejdřív tak o 2 hodiny později, ale spíš až tak druhý den 8-) . Můj muž je programátor, nezná nic jako je pracovní doba, nebo jakýkoliv řád. Programuje si dokud neodpadne, pak se vyspí a jede dál. Takže třeba jede dva dni v kuse apod. Když jsme spolu začali chodit, velice rychle jsem si uvědomila, že ho nemůžu ani v nejmenším měnit. On (a jemu podobní) to nedělají schválně, mají to prostě tak nastavené. Naučila jsem se s tím žít, když ho chci někam dostat na čas, musíme vycházet spolu a navíc mu vždycky řeknu, že tam máme být tak o dvě hodinky dřív. Hned na začátku mi bylo jasné, že bude jednoduší se hned sestěhovat, než na něj pořád někde čekat. 8-) Ještě má jednu úžasnou vlastnost, když řekne, že UŽ JDEME, znamená to, že tak za +- dvě hodky můžeme vyrazit. Vezme si jednu ponožku, ale mezitím si vzpomene, že je ještě něco nutného dodělat na PC, pak druhou ponožku ........Když jsem to neznala, tak jsem na povel JDEME, vstala, vzala si bundu a hodinu čuměla u dveří :-N . Teď se nevzrušuju, dokud ho nevidím stát v bundě, botech a s klíčema v ruce. Pak opravdu má cenu se zvedat a oblíkat x-) . Rozhodně se s ním nenudím. Ale náš životní styl je už takový chaotický, pracujeme oba doma, nechtěla bych to vidět, kdybychom měli docházet někam, kde vyžadují nějakou pravidelnost. =-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-D jeee, tak to se riano vubec neboj, rozhodne v tom nejsi sama! ja mam doma neco podobneho.. kolikrat jsem od nej slysela, ze pujdeme nekam na vylet, pojedeme nekam na dovcu... taxe natesim a nakonec prd z toho. pry to byl jen navrh - grrrrr!!! a pak mam nemlich ty same zkusenosti co mifule - taky uz se nestresuju, kdyz se rekne JDEME, pze vim, ze to znamena minimalne za pul hodiny se zacnu vypravovat... mame ale udelanou dohodu (kterou stejne obcas horkotezko dodrzujem) - co se tyce tvych kamaradu a tve rodiny, tak cas ridime podle tebe, co se tyce me rodiny a mych kamaradu - velim ja, kdy se odchazi z domu. vetsinou jsem se ale naucila rikat mu taky asi o pul hodky driv.... a nastesti mame v kuchyni hodiny, ktere jsou napred, takze si muj drahy mysli, jak uz nejde pozde, ale prichazi pak vetsinou vcas.
Odpovedať
No baby, ďakujem Vám za príspevky. Ako ste mifule aj zabitulka poznamenali, tiež ak potrebujeme vyraziť z domu (či už od nich alebo od nás), tak ho aj ženiem, že už je neskoro a zároveň, kým sa on slimačím tempom oblieka a balí (že však ešte máme čas), tak ja si ešte dakde posedkávam príp. len nahodím základné veci na seba a až kým on nie je minimálne pred úkonom obuť sa, ani sa veľmi neunúvam začať s balením. Aj keď už sme vystrojení, pred dverami brány, vždy ešte musí utekať domov, že na dačo zabudol. Ako som zistila, už to majú muži v ich rodine asi skôr genetické. Aj jeho mama sa mi sťažovala, ako musí večne na muža čakať.
Odpovedať
Profilova fotka
mifule: moj manzel je tiez programator ;-) ma svoju firmu,ktoru riadi so svojim spolocnikom. Pojem presnost vobec nepozna :-D aj ked v tomto nasom pripade to nie je az take dramaticke... zvykla som si uz od sameho zaciatku, ze ked povie, do 15 minut som doma, tak je to cca 1 hodinka. Dokonca meskal aj na nase prve rande :-D keby som ho nepockala a odisla prec, tak dnes urcite nie sme manzelia :-D Niekedy sa snazi a termin dodrzi, ale to musi byt fakt vynimocna situacia (napriklad obrovsky hlad, alebo ideme niekam, kam sa tesi ako dieta) :-D riana: s tym sa musis naucit zit :-D tiez mi to niekedy nie je prijemne, ked muzo meska, ale lubim ho, viem, ze spravi vsetko, aby som sa citila stastna a tak tieto jeho "drobne" nedostatky dokazem prekusnut a casom si na to aj zvyknes 8-) znie to mozno smiesne, ale kazdy mame chyby a je to len otazka toho, ci to dokazeme tolerovat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. musim sa zastat programatorov :-D :-D :-D moj nastatsite nemeskava :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ooo: stastnaaaaaaa zena :-D ;-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
najstastnejsia :-D :-D ale kazdy chlap ma nejake muchy :-D
Odpovedať
fifitko25: ja toho môjho tiež veľmi ľúbim, na tie menšie meškania som si zvykla alebo sa to až tak nesnažím katastroficky brať, ale niekedy ma to fakt mrzí, som nahnevaná, keď je to prípad, ako včera. Ale ako vravím, v jeho prípade to bude tá genetika. Celý tato :-D Ak jeho mama s tatom prežili spolu už pekných pár rôčkov, tak by som mala aj ja čo to prežiť bez ujmy na zdraví. No nie?
Odpovedať
Profilova fotka
riana: nie nadarmo sa hovori: aky otec, taky syn :-D moj svokor je super, ale co sa tyka terminov a casu, tak to si s muzom mozu ruky podat :-D takze ako hovoris.... genetika 8-)
Odpovedať
fifitko25: Tak to si aj my dve môžme ručky podať :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj riana12: :-D nie su nimi (nespolahlivcami) skoro vs. chlapi?? najmä vtedy, ak to najviac nepotrebujeme, no nie? niekedy by som aj ja skrtila |-| ale láska hory prenása a neverila by si, ako si clovek ulaví, ked si tu webke möze clovek "postekat" na niekoho, koho vöbec nepozná.... :-D doma sa hádat netreba, i tak sa musíme udobrit, ved sme partneri.... :-N takze povzniest sa nad to a bude, ved si zalúbená, tak kukaj len nato, co sa ti na nom páci, co ta vie rozveselit a zabudni na meskania, ale pripomenula by som mu to, prípadne by som mu to niekedy vrátila!!?? :-D maj sa slávka
Odpovedať
Článok sa načítava...
ahmon11: Neboj, najavo som mu to dala ešte včera večer. Nech si chlapec nemyslí, že sa mu to len tak ľahko prepečie. Ale v podstate sme už udobrení, teda ja ukľudnená. Zatiaľ cez telefón :-) O takú hodinku (bude treba samozrejme dačo prihodiť) príde po mňa a pôjdeme na ten včera zrušený výlet. Ale len na jednu noc. A potom si ma ešte na udobrenie nechá jednu noc u nich. No nie je zlatý? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no ja som rada, že sa tu táto téma objavila. Aspoň si už nemyslím, že to má, doma len ja takého šuchtoša, ktorý má na všetko čas a pojem hodinky pozná len ako materiálna vec, čo sa nosí na ruke. Už mám zajednaného aj kamaráta, ktorý bude na čas dávať pozor v deň našej svadby, lebo on by bol schopný aj obrad zmeškať. Zo začiatku sme sa vedeli kvôli tomuto aj pohádať, lebo aj keď meškal nikdy mi nezavolal kde je, teraz sa už naučil mi aspoň dať vedieť, takže netrčím na dohodnutom mieste a nevyzerám naše auto. Takže držme si palce, tá trpezlivosť sa hádam raz vráti :-)
Odpovedať
Ahoj brontik, vitaj :-) Tiež tomu svojmu prízvukujem, aby mi zavolal, že už vyráža stadiaľ a stadiaľ, pomaly sa učíme. Zo začiatku, keď meškával, vždy som sa bála, či nemal dakde havárku, či sa mu dačo nestalo a tak. Keď si tak spätne spomínam, nemeškal jedine pri prvých dvoch razoch, čo sme mali stretko, jediné 2 razy ]-( , čo sme ešte nechodili. Odvtedy permanentne meškáva :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no holky, tak ja vim, ze muj nastavajici to ma po obou svych rodicich - je to u nich v rodine celkem bezne. zato ja jsem z rodiny, kde se na cas dba. takze vzhledem k tomu, ze pritelova rodina bude za nasi svatbou muset dojet, uz jsme se s pritelem dohodli, ze jim rekneme, ze obrad zacina o 2 hodky driv, nez zacina, abychom meli jistotu, ze prijedou a bude to vsechno bez nervu;-) takze... obcas mi u nich v rodine tecou nervyyyyy... kdyz mate techhle "nespolehlivych" lidi vic kolem sebe, je to na odstrel 8-) kazdopadne takhle divoky je to u nich doma i s celkovym planovanim - oni jsou strasne "flexibilni" (tak tomu rika muj pritel), takze co se rekne, musim brat spis jenom jakysi mozny napad, ne ze to tak doopravdy bude - veskera domluva s nima je obcas dost obtizna:-) ale jsou strasne hodni a mam je moc rada, stejne jako sveho mileho... takze kdyz vim, ze neco fakt chci, musim to do nej hustit stale dokola, aby si uvedomil, ze z tohoto necouvnu a je to pro me dulezite...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Riana no postupne sa asi všetko naučíme akceptovať. Len by sa aj oni mohli naučiť trošku zmeniť situácia. No poviem Vám práve z aktuálneho stavu. Som mu dnes navarila, máme ísť kamarátke na meninovú party cca 1,5 hodiny cesty autom a on asi pred dvoma hodinami prišiel z práce, že musíme vyraziť najneskôr do hodiny, lebo im máme doniesť zamrazené mäsa. No a tu v Írsku je teraz prekvapivo teplo - hádam aj 20 stupňov, tak by bolo naozaj dobre aj vyraziť, lebo to mäso máme len tak v chodbe položené. No a tipnite si čo robíme? Ja sedím za PC a on pozerá TV, ešte neosprchovaný, nepripravený a to mi ešte aj slúbil že pôjdeme niekam na výleť, lebo je tak nádherne a ja som celý týždeň ležala doma chorá. No nejdem mu nič povedať, uvidíme, kedy sa zobudí, že je treba ísť.
Odpovedať
Profilova fotka
brontik 8-) Taky jednu aktuální, dneska v 14:00 jsem řekla, že se půjdeme podívat na Hrnčířské trhy (konec je v 18:00) je to tady za barákem. Od těch dvou říká, že už teda jdeme, zatim nemá ani ponožky, které jsem mu podala někdy před hodinou :-D. Od PC se ani nehnul, jak tady někdo říkal, pokud ho nemotivuje hlad, je to marné.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj Mifule, tak to je teda vydrz. No ako som ja povedala, ze budem cakat, tak som to samozrejme nevydrzala. Ked je tak nadherne vonku, nemôžem sedieť vo vnútri. Tak som sa šla osprchovať, nič som mu nepovedale, ako sa vždy viem túliť a pod. No to je pre neho znamenie že už je zle nedobre, tak už je aspoň v sprche. Takže keď už sme začali, už to pôjde rýchlejšie... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Mám svatou trpělivost a miláček hřeší na to, že je to tam ještě zítra. Ale jako, když někam opravdu musíme jít, tak mě to stojí půd dne nervování, jestli se mi ho podaří dostat včas s baráku. Naštěstí to není moc často, mám za to, že lidi co nás znají, raději dojdou k nám, než by čekali někde v nejistotě. Koukám, že u vás je to na dobré ceste, je ve sprše, to je zpola vyhráno. :-N
Odpovedať
Profilova fotka
no teraz som to nezvladla ja. on nas uz obleceny bali a ja som este v domacom a robim si make-up. takze dievcata, mozno som vam dala know-how. musim uz ist, cita mi tu ponad plece :-D
Odpovedať
Ja tiež žijem skoro rok s partnerom pracujem v rakusku a som doma v dvojtyždnových intervaloch bežne nachdzam v šufliku v spalni lyžičky či male šalkove tanieriky od tvrdej ako skala zachnutej neviem či šlahačky kremu 8-( večer ma rad pri telke dobroty a ked nechce mať na stoliku bordel tak to šupne do šuflika ale bohužial na to zabuda čudejem sa že nemame mravce =-) =-) na nakup ho možem poslať aj s listočkom aj tak polovicu nedonesie nechapem =-) =-) =-) raz ma z neho poraziiiii
Odpovedať
Profilova fotka
Tý jo, holky, já vás obdivuju... Tohle bych fakt nesnesla! Můj manžel je total vzor spolehlivosti a zodpovědnosti, když něco slíbí, oznámí, tak to udělá... A naprosto načas, do minuty. Kdykoliv tuší dopředu, že by něco nestihl, ihned volá nebo oznamuje, aby se to dalo zařídit jinak, anebo aby to stihl někdo jiný. V tomhle teda mám doma poklad.
Odpovedať
Profilova fotka
No, u nas je to skor naopak :-N ...na manzelika sa mozem spolahnut vo vsetkom, nehovorim o tom, ze obcas chvilu meska, ale ked sa na niecom dohodneme, tak to skratka plati...asi by som nezniesla vedla seba nespolahliveho cloveka, mozno preto, ze ja dost vela veci zabudam, takze ozaj potrebujem niekoho, kto mysli casto aj za mna x-) x-) ale snazim sa byt spolahliva aj ja :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
U nás je to tiež skôr naopak, ten kto mešká a na koho sa musí stále čakať, som ja :-D Ale čo čert nechcel, v náš svadobný deň meškal ženích a na obrad sme prišli o pol hodinu neskôr :-x Šťastie, že nikto po nás nemal sobáš. Ale zároveň si každý hosť myslel, že sme meškali kvôli mne ]-(
Odpovedať
ahooooooojky...tak moj manzel meska vzdy a vsade...ked povie ze pride o 5min tak je to minimalne 15...a zase dakedy je ako vymeneny a povie ze za hodku a je doma za 10min...vie ma s tymto fakt dost dobre nastvat..ale co uz...aj tak ho milujem nadovsetko... :-) :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
Tak já se můžu taky přidat:-) jelikož spolu chodíme do jednoho krámu, skoro pokaždý se stane že otevíráme o pár minut později. Kolikrát si říkám, ty lidi co tam pak čekají, si říkají, no jo ženská, ta než se nalíčí a obleče....tak pořád chodí pozdě.....ale myslím že naši zákazníci už mýho manžela znají, takže ví, že pravda je obráceně:-) jak už tu někdo psal, já vstanu, jdu se umýt, oblíknout a můžu vyrazit...manžel vstane, jde si sednou t k PC a pak když už se má skoro otevírat, teprve si jde čistit zuby.....už jsem si taky zvykla, jinak to nejde, všude chodíme na poslední chvíli.....já byla zvyklá od našich jezdit o víkendu na výlety na celý den....ráno brzo vstát a vrátit se večer.....no u nás to je tak, že chceme na výlet, ale ještě skoro v poledne nevíme kam vyrazit.....a pak někam jedeme jen na chvíli:-(...musela jsem si zvyknout na jiný životní styl:-)
Odpovedať
Profilova fotka
Jak to tu tak pročítam, tak docházím k názoru že musím být chlap. U nás jsem ten věčnej nabourávač plánů já :-N
Odpovedať
Profilova fotka
ked mi mo povie presnu hodinu, kedy pride, zvycajne hned pripocitam pol hodiny az hodinu
Odpovedať
Profilova fotka
:-D fnek, zalozime novu temu? .... :-N
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?