Neprišli na svadbu. Najtrápnejšie výhovorky hostí

Ahoj dievčatá, podeľme sa o najprápnejšie výhovorky. Začnem so svojimi: 1. nepijem , netancujem, tak čo tam budem robiť? 2. nedávno som bol na svadbe. Keď pojdem aj na Tvoju, bude to na mna priveľa...
Odpovedať
1
2
14
Profilova fotka
@lola.lombardiova tiez sa vyhovaram tym, ze netancujem :D ja robim malu svadbu, mne nikto neodmietol, iba priatelova babicka, lebo je uz stara a nechodi...
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa podelim o jednu perlu, ale este zo svadby mojich rodicov...kde isti manzelia odmietli pozvanie s odovodnenim, ze nemozu ist na svadbu, lebo vtedy cerpaju zumpu :-D :-D :-D
Odpovedať
@moruska pobavilo ma to :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeden pribuzny, ze "musi dcere prerabat izbu"... to bolo po tom, co uz ucast potvrdil a potom ju chcel rusit... nakoniec sa dostavil ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
netancujem :D ale je to v pohode :D ja to beriem tak ze aspon menej vydavkov :D a budu tam ozaj iba ti kt sa budu a CHCU bavit :D
Odpovedať
Ja by som bola len rada, keby sa niektorí hostia vyhovorili, keď že sa niektorí pozvali sami a niektorých volali svokrovci zo slušnosti a ja ich teda fakt nemusím...
Odpovedať
Profilova fotka
@lola.lombardiova s tou 2. mám aj ja skúsenosti :-D
Odpovedať
mojej kolegyni neprisla na svadbu tetuska, lebo musela zemiaky kopat.... :-D
Odpovedať
Caute baby aj ked nepridu hostia a sa vyhovoria, ale dary mozu priniest :-D :-D :-D
Odpovedať
nam prave jedna oznamila, ze den pred nasou svadbou ma termin u lekara, na ktoreho caka uz 4 roky!!!! NEMOZNE, ale co uz... :) Mame hosti zo zahranicia,tak potrebuju samozrejme prist o nieco skor
Odpovedať
nám neprišiel bratranec....a keď som ho po svadbe stretla a opýtala som sa ho, že prečo sa mu nedalo, tak chvíľu koktal a potom mi vraví, že mal niečo veľmi dôležité a súrne, ale že už si nepmätá čo :-D no a potom som sa dozvedela, že nechcel ísť na svadbu, lebo že tam nik nebude, že čo tam bude sám robiť (iba celá rodina tam bola :-D)
Odpovedať
Moj bratranec nepride lebo :" Nebudem sa prizivovat na tom ako si niekto ide pokazit zivot." Uprimnost nadovsetko :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
mojej susedke povedala krsta mať toto :nemožete mat svadbu v iny den ako v sobotu???ine mi pošta pre teba a ja som ete ani jednu časť nevinechala.Chudatko susedku takmer porazilo no vyriesili to a natocili jej tu cast a este v ten den jej ju na svadbe dali.
Odpovedať
Profilova fotka
mne nepride teta lebo vraj ide na operaciu...a to uz pomaly rok vie ze sa vydavam ale tak co uz..
Odpovedať
1. krstní rodičia - nemôžu dôjsť, lebo krstní je po porážke... (deň pred svadbou boli na oslave narodenín u známych a vysedel tam pol dňa, mne nedošli ani na 1/2 hod obrad) 2. najlepšia kamoška s rodinou - nemám si čo obliecť... 3. strýko s rodinou - nemáme peniaze, šaty a dar, to by sme potrebovali xy korún 4. teta, sesterka s rodinou - ??? dodnes neviem prečo 5. ďalšia sesterka s rodinou - ani sa neunúvali mi oznámiť či prídu či nie... 6. bratranec + sesternica s rodinami bývajúci v zahraničí - -//- 7. ďalšia teta - beriem, tyžden pred svadbou jej zomrela mama, teda mínus ďalších 10 ľudí... 8. manželovi starí rodičia - sú starí a cestu by nezvládli... týžden pred svadbou zahlásili, šak oni nepotrebujú hotel, oni sa vyspia aj na stoličkách... 9. manželova teta - ona nemôže ísť, lebo je po operácii (pol roka po jednoduchom zákroku...) kvôli mojej veľkej rodine som musela opustiť moje plány a sny o svadbe snov a kvôli veľkému počtu ľudí som oslavu musela objednať v reštaurácii s veľkou kapacitou, a tá teda nebola príliš podobná mojim snom... pritom všetci vedeli rok dopredu, kedy bude svadba... toto ma naozaj naštvalo... z pôvodných cca 150 ľudí bolo 80... čo už, aspoň tam bolí tí, čo tam naozaj chceli byť, a nemuseli sme sa kukať na znudené ksichty :)))))))))
Odpovedať
Profilova fotka
@irin12 - väčšina nejde len preto, aby nemusela dávať peniaze... :-N
Odpovedať
asi tak ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Veru... kto nechce, nech nejde. Ak im nestojíme zato, tak ani oni nám 8-)
Odpovedať
trápnosť výhovoriek opačne... nemôžeme ťa pozvať, lebo robíme len malú svadbu... lebo podľa nás, svadba to sú vyhodené peniaze... hmm zvláštne, že k tejto múdrosti dospeli, až pri vlastnej svadbe, doteraz účasť na žiadnej svadbe neodmietli...:))))
Odpovedať
Profilova fotka
mne moj velmi dobry kamarat zavolal ze na svadbu nepride lebo sme nepozvali aj jeho priatelku, ktoru som v zivote nevidela a pozyvame tam celu partiu z vysokej skoly a pomer dievcat a chlapcov je rovnaky..ale ved mne to nevadi, ked sa on nechce zabavit mne je to šumák :-D..
Odpovedať
@miuska26 ja sa len divím ako sa niektorí ľudia dokážu strápniť, ako čo by tam tá dievčina robila na svadbe úplne cudzích ľudí? mne by to bolo dosť trápne... kašli naňho :)
Odpovedať
svokrova sestra s muzom - budeme asi choriiiii ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
draheho bratranec (nas sused co to prvy vedel)... pojdem asi do prace.. a tak nebola cela jeho rodina...
Odpovedať
@irin12 mne doniesli dary niektori, ktori sa nedostavili pre bod. c. 1 :-)
Odpovedať
Hovorim si, ze je asi lepsie, ze ked tam nebudu niekotri ludia, kt. nechcu, zabava bude lespia bez nich. Najviac ma dojal jeden pribuzny, ktory z jesitnosti povedal, ze nepride. Ked zistil, ze sme kvoli jeho ctenej nepritmnosti nezrusili svadbu, tak v sobotu rano oznamil, ze pride aj s vnucatami... stalo to trocha nervov, no stihli sme dotlacit menovky, aj ich usadit k stolu. Tiez sa mi nepaci postoj ludi z blizkeho okruhu rodiny, ze si nevedeli zorganizovat veci, ked vedeli, asi 3/4 roky dopredu termin svadby a vyslovujem velke dakujem tym, ktori si to dokazali zariadit v praci, alebo posunut termin planovanej operacie.
Odpovedať
Mne teraz odriekli 2 kamošky - jedna prerába byt a druhá sa bude kvôli práci vo veľkom predstihu sťahovať. Je mi z toho smutno :((((((
Odpovedať
@l.enk.a viem, že ti je to ľúto. Ja osobne si myslím že prerábka bytu by sa jedeň deň zaobišla aj bez nej a takisto aj sťahovanie by nemuselo prebiehať zrovna v tvoj svadobný deň - ale aspoň vidíš ako si ťa vážia. A nebuď smutná, na svadbu ti príde veľa ľudí a s radosťou.
Odpovedať
Profilova fotka
sesternica s rodinou........malej byva v aute zle ( malej byva zle aj ked maju prist na navštevu alebo pri najlepšom prave den pred dohodnutou navštevou zavola že mala je chora..... )
Odpovedať
@romina1912 možno fakt malej tak býva zle... my sme pomaly tiež nikam nemohli chodiť keď som bola menšia, ja som len sadla do auta a už som zvracala, ale je pravda, že sme boli na veľa svadbách a iné diaľky - ma vždy nadopovali kinedrilom :-D, ale aj tak som všetko vyvrátila a dobre bolo. Aj teraz mi býva v aute zle pokiaľ nešoférujem. Asi je to diagnóza na celý život. Takže sa možno v tomto smere nevyhovára. Aj naša malá neter stále grcká. :-N Veď keď jej dcérka vyrastie, tak sa budete častejšie navštevovať. Aj ja som z Dca, je nás tu dosť, niekedy musíme dať stretko :).
Odpovedať
kedze moj buduci svagor sa nerozprava so svojou sestrou mojou buducou svagrinou,tak nepridu,aby si nahodou nevypil a nepobili sa, ze keby nesli oni tak oni idu.....a dalsi kamarat nechcel prist,ked pojde jeho byvala priatelka so svojim manzelom.....ale aspon tak mozem pozvat dalsich co viem, ze pridu a nebudem sa obzerat a cakat kedy sa kto s kym pohada-pobije ;-)
Odpovedať
1
2
14
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?