Najkrajší, najmilší a najvtipnejší svadobný moment

Profilova fotka
Máme po svadbe a okrem obrúčok, dobrého manžela a nového priezviska nám na svadobný deň ostalo veľa nádherných spomienok. A medzi nimi samozrejme ten najkrajší, najmilší a aj najvtipnejší svadobný moment: NAJKRAJŠIE: pár minútiek pred obradom (už sme stáli nastúpení pred vchodom) som môjho ešte snúbenca chytila za ruku a odtiahla trošku bokom od svadobčanov. Doslova sme si ešte ukradli chvíľočku len pre seba. Podala som mu papierik na ktorom bolo napísané také moje malé vyznanie - (papierová sms-ka x-) ) To čo nasledovalo po tom, stálo za to! Nezabudnuteľný posledný snúbenecký bozk s objatím a "potiacimi" sa očami. NAJMILŠIE: pre svadobčanov sme mali pripravený stolík s písacím strojom, na ktorom nám mohli napísať pár viet. Pre nás najmilšie bolo čítať ich odkazy, priania, básničky a aj to ako sa tešia na jedlo, lebo aj my dvaja sme na zožratie ;-) NAJVTIPNEJŠIE bolo keď za mnou prišiel ujo s päťročnou uplakanou Alžbetkou. Smutná bola z toho, že neveste a ženíchovi nakreslila obrázok a ona ju teraz nevie nájsť - bolo to tesne po polnoci, keď som už mala oblečené popolnočné šaty :-) A čo vaše najkrajšie svadobné momenty?
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
NAJKRAJŠIE: ten moment, keď začala hrať hudba na obrade a my sme boli ešte v predsáli a videli sme ako sa všetky oč na nás upreli,, my sme naše upreli jeden na druhého a vykročili sme k "oltáru" NAJMILSIE: keď mi naša malá 4ročná družička ked sme sa fotili povedala, že my sme dve najkrajšie nevestičky :-D NAJVTIPNEJŠIE: moment ked som potrebovala ist na wc, tak mô manžel išiel so mnou aby mi pomohol so šatami a ked sme vyšli tak sme sa smiali ako kone bo on samé vtipy hovoril počas cikpauzy.... ten pohľad recepčnej ked sme s takým smiechom vyšli obaja z dámskeho wc... akoby tam mala napísané,,,To tak rýchlo stihli??? :-D :-D :-D inak super téma
Odpovedať
Mne sa zda, ze podobna tema tu uz bola. Citala som to a niektore veci, ktore nevesty opisovali boli strasne vtipne, ine velmi dojimave a tak :) Ale neviem to naaaajst. Bola to super tema. No ja sa este nemam s cim podelit. :-N
Odpovedať
Najkrajší - keď sme spolu tancovali svadobný tanec - hrali nam Seala, a svet patril len nám dvom :) Najmilší - najmilšie bolo to, ako veľmi sa so mnou moja rodina radovala :) Najvtipnejší - keďže som bola počas svojej svadby chorá a trápil ma kašeľ, celý obrad v kostole som sa modlila, aby som vydržala nekašlať, no "záchvat" ma chytil akurát tesne predtým, ako som mala hovoriť do mikrofónu - našťastie môj manžel bol duchaprítomný a podal mi hašlerku :) - tak svoj sľub povedala s cukríkom v ústach :)
Odpovedať
najkrajší - keď ma moj muž prvykrat uvidel, ja som schazadala po schodoch dole a keď som uvidela tie jeho spotené očká, skoro som sa roztopila :-) najmilší - keď som si hneď pri prípitku obliala celý vrch šiat griotkou!!!, a už som mala slzy na krajíčku, tak moja mama sa na mna pozrela, chytila ma za ruku, išla si vypýtať od čašníkov bielu handru, namočila ju a škvrna po jej ruka mi zmizla a ja som vedela, že ešte stále nie som úplne dospelá :-) a mama to vie aj tak najlepšie :-) najvtipnejší - keď nastalo začepčenie a dobehol náš kamarát - spevák v rockovej kapele, so sekerkou, v kroji s klobúkom, na brade sa mu ligotal piercing, chytila som taký záchvat smiechu, až mi slzy tiekli :-)
Odpovedať
najvtipnejšie bolo asi, že som si ženícha viezla na obrad sama, nakoľko nemá vodičák a už z princípu sme odmietli mať vyzdobené svadobné auto so šoférom.
Odpovedať
Profilova fotka
Najkrajsi a najdojimavejsi moment s celej svadby pre mna bol ked moj maly syncek Damianko na svadbonej hostine povedal mojej mame ze - moja maminka a tatinko uz teraz budu navzdy spolu (: Stiekli mi slzi radosti po licach ked som to pocula,pretoze to hovoril tak hrdo a stastne (: splnil sa mu sen ze budeme konecne rodina.A mne tiez............
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja sa k Vám pridám :-)) NAJVTIPNEJšIE: podla mna ked farár povedal spojte ruky a my sme striedali všetky možne kombinácie lebo sme nevedeli ktoré ruky spojiť:-)) NAJKRAJšIE A NAJMILšIE: Som mala dve..ked premna prišiel Marek a ked ma videl v izbe v svadobných šatách....začal plakať .... čakala som všelijaku reakciu ale takuto nie :-))) A druhá:ked už sme mali po svadbe a veselici a všetci odyšli odnašali sme veci do auta a on ma pritiahol k sebe a začal plakať pretože sa tešil že sa oženil a že má ženu a že som jeho.....až vtedy si to plne uvedomyl.... stale ked si na to spomeniem plačem šťastím....PS.moja polovička nie je na plač on je tvrdas :-)))
Odpovedať
Najvtipnejsie: to som si vsimla az na dvd, ale ked sme sa mali podpisat na zapisnicu tak som isla ja prva, farar vravi aj meno a priezvisko uz to nove, vse v pohode, potom isiel drahy a farar mu vravi , meno a priezvisko poprosim.. Manzel zobral pero do ruky, pozrel na papier, otoci sa k fararovi a povie a ako to chcete, tlacenym alebo pisanym..:D Najmilsie: pustanie lampionov ,este ked vysla von aj hudba, zacali hrat vonku pred polnocou a vsetci sme pustali lampiony, niektory piskali.. Ja som mala cely cas zimomravky po celom tele Najkrajsie: ked uz bolo po svadbe, vyprevadili sme poslednych hosti, prisli do prazdnej saly a uvedomili si ze uz je jedna etapa zivota za nami a dalsia pred nam, prisli sme do izby unaveni a stastni sme prekecali cele rano..
Odpovedať
Profilova fotka
takze, moj manzel je Mexican, ale brali sme sa na Sk. najvtipnejsi: prekladatel sa stratil a aby moj muz nieco povedal, tak mi viackrat ponukal prsten. ale dal mi iba jeden! :-( heje ja som stratila tahak s prisahami obojjazycne. Moj mily ju vedel po spanielsky, ale ja ani, ani!!! Panika! Tak som prisahala po spanielsky, len aby si knaz nevsimol, ze ju neviem. nato, moj vlastny zenich mi musi naspekat nakoniec, lebo som si zapamatala iba velmi malo z toho, co povedal on... a najlepsi bol vyraz prekladatela - moj bratranec. pozeral na nas ako vyjaveni, lebo vsetko bolo akosi ¨naopak¨. pozrel na knaza a s kludom anglicana len prikyvol. nezmohol sa ani na slovo. knaz sa len pozrel a zrejme pochopil, ze vsetko ide nejak tazko. Nechcel nam to komplikovat, a tak pokracoval. Vdaka Bohu, nechal nas. pochopil, ze sme v strese, ale vedel, ze to berieme vazne. a v tom sa nemylil ;) Takze ano, povazujem sa za vydatu :) najtrapnejsi: ked som isla pobozkat krizik, vlastne na konci obradu, uvedomila som si, ze mi neodkryl zavoj! najcarovnejsi: vstup do kostola s tatikom, ked sa vsetci moji milovani divali a stastne usmievali. :) najmilsi: ked mi moje krstniatko posepkalo do ucha, ze som velmi krasna, ale nemam to nikomu hovorit :) najkrajsi: povedat mojmu nastavajucemu ¨ano¨. Najkrajsi moment na svete!!! ja som taka stastna! :) A ked ma jeho rodicia nazvali dcerou a privitali ma v ich rodine. Fantasticky pocit!!! Taki srdecni, laskavi ludia! najfantastickejsi: ked ma krutil ako kralovnu smerom k stolu. waaaau. ako princezna. ale velmi stastna, nie len pekna.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Damy, tato fotka hovori za vsetko. To chlapca je nas syncek :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenka82 ja som zvedava, co budu robit nase deti v kostole.......... 4 rocny a 22 mesacny chlapci............
Odpovedať
Profilova fotka
baby skoro ste ma rozplakali 8-) tolko stastia na svete :-D @alenka82 ta fotka fakt nema chybu ! taky text pod to: jajajaj co to len stvaraju ? :-D NAJKRAJSIE: ked som kracala k oltaru a on ma videl prvy krat ako nevestu. ja som sa stale pozerala na neho, inak by som tou ulickou nedokazala asi ani prejst, naval citov, stastia, radosti a vdaky. NAJKRAJSIE: ked sme mali spojene ruky, farar pozehnal nase manzelstvo a po svadbe ked sme sa rozpravali s muzom, a sme sa zhodli ze to bol ten moment, kedy sme si obidvaja uvedomili ze sme svoji NAJKRAJSIE: ked ma svokor vyobjimal so slzami v ociach a nedokazal povedat ani slovo ESTE RAZ DAKUJEM ZA TUTO TEMU, PRIPOMENULA MI NAJKRAJSIE CHVILE Z NASEJ SVADBY. A TERAZ HURAAAA DO MANZELSKEHO ZIVOTA :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jaaaj a este NAVTIPNEJSIE: pustali sme lampiony a uz tak stojime vedla seba, sledujeme ako letia no romantikaaaa a drahy zadre: sledujes to prudenie vzduchu ? zajtra bude urcite burka :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Najkrajší: Keď mi maminka po našom prvom tanci povedala, že to bol pre ňu ten najkrajší a najdojímavejší moment. Najmilší: Keď ma otec viedol ku oltaru mne zovrelo žalúdok a on ma tak silno chytil za ruku, že to ihneď prešlo Najvtipnejší: Keď som počas nášho tančeka zabudla kroky, opätok sa mi zamotal do spodničky a ja som skoro zletela
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, uplne ste ma dostali! Az mi tiekli slzy - niektore od dojatia, ine od smiechu. Uz sa tesim na svoje zazitky zo svadby a hned potom sa ozvem a doplnim tuto diskusiu :)
Odpovedať
najkrajsi: nas prvy tanec najvtipnejsi: ked sa ma tretikrat druzba spytal ci chcem hlavku stat alebo vienok snat a ja som mu tretikrat odpovedala, ze hlavku stat :D chudak nevedel co ma robit, tak som mu nahlas povedala: "spytaj sa ma este raz" :)
Odpovedať
najkrajsi: ked som vstupila do kostola a videla som ako babka s mamou placu od dojatia najvtipnejsi:ako sme hrali pre polnocou hru z topankami a ja som skoro na zaver povedala : ja som vsetky odpovede videla v odraze dveri :D najmilsi: ked som videla moju princeznu krasne oblecenu , bola taka mila a krasna :-)
Odpovedať
ešte mi napadlo- minuly rok sme boli manželovmu kamarátovi na svadbe, a v kostole povedal: Ja Zuzana beriem si teba Gabriel .... ;-) samozrejme že mu potom všetci gratulovali s oslovením: Zuzka, blahoželám .... 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najkrajšie: ked sme vyšli z kostola a začalo jemne pršať na par minut, padali nam kvapky šťastia ;-) Najvtipnejšie tento mladý muž na fotke je naše krstniatko a rano o piatej odchadzal medzi poslednými a plakal že on chce ešte tancovať a byť na svadbe napriek tomu že my sme už odišli :)
Odpovedať
Profilova fotka
@adrianka22 a takto sa chytal za hlavu ked nás uvidel
Odpovedať
Profilova fotka
baby ste SUPER, uz teraz sa tesim na tu nasu:) my sme boli pred rokom svagrine na svadbe a kyticu chytilo 9rocne dievcatko- samozrejme ked ju isli dat spat okolo 2hej v noci, nariekala, ze ona ist spat este nemoze, nakolko jej starejsi povedal, ze si musi teraz najst zenicha :D
Odpovedať
Profilova fotka
Babule, uzasna tema.....dufam, ze o par tyzdnov sem prispejem aj ja ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@alenka82 dokonalá fotka :)
Odpovedať
Ja neviem takto posudit, co bolo najkrajsie, najmilsie atd...ale je viac okamzikov, ktore mi utkveli v pamati :) Krasny moment bol napriklad, ked uprostred hostiny prisiel za mnou jeden z nasich hosti, ze v hotelovej hale je male dievcatko,ktore ked zistilo, ze dole v sale je svadba, chce strasne vidiet nevestu a odmieta ist spat na izbu, kym ma neuvidi :) tak som vykukla zo saly, zamavali sme si a dievcatko spokojne a s obrovskym usmevom slo konecne spinkat :D Potom vtipne bolo, ked 5 rocna dcerka mojej sestretnice si vsimla, ked som schadzala po schodoch po obrade, ze mam na nohach tenisky...snazila som sa ju ukecat, nech to nikomu nepovie, ze to bude nase spolocne tajomstvo, s cim sice suhlasila,ale nezabranilo jej to na plne usta kricat na moju krstnu (jej babku), ze BABKAAAAA!!!NEVESTA MA TENISKYYYYY!!! takze samozrejme sa zacalo riesit, co mam na nohach :D A najviac som sa narehotala na druhy den, ked sme este sedeli s priatelovou rodinou u jeho ridicov na dome a bavili sa o svadobnom dni, tak prisla na rad tema cepcenie a zacali ma chvalit, ze ako mi ten kroj pristal a tak a v tom manzelov stryko vyplestil oci - to si bola ty??? on vobec nepochopil o com cele cepcenie bolo a myslel si ze je to len taky nejaky program a vobec si nevsimol,ze hlavna akterka v kroji som ja :DD
Odpovedať
@alenka82 kde ste mali svadbu? vyzerá to tam nádherne!
Odpovedať
NAJKRAJŠIE: keď po mňa prišiel (na bágri :-D ) a ja som ho z okna svojej izby sledovala a mala motýle v bruchu, keď farár požehnal naše manželstvo a ja som si uvedomila ten okamih, ktorý začína novú etapu života, keď v kostole spievali pieseň Vďačiť ti chcem mama....a ja som ju celú preplakala a on ma držal celý čas za ruku tak silno, že som vedela, že je to ten pravý, keď mi na konci nášho prvého tanca (mali funny first dance, z ktorého mal najväčšiu trému) dal krásnu pusu ako znak "zvládol som to" :) NAJMILŠIE: keď mi pri redovom tanci hovorili všetci aká je to skvelá svadba, keď sme si čítali priania z knihy hostí, keď nám po svadbe všetci svadobčania aj nesvadobčania hovorili, že to bola najlepšia svadba na akej boli :) NAJVTIPNEJŠIE: keď som mu na fotení mala kusať do uška a jeho to tak strašne bolelo že začal kričať, keď som sa v kostole skoro zadusila oblátkou, keď sme nemali krížik na ktorom prisahať (lebo farár nám povedal, že taký ako máme nemôžme mať, že nám dodá svoj kríž a zabudol na to, zvesil prvý kríž aký bol po ruke - dosť veľký a ten sme použili), keď po východe z kostola začali strieľať konfety a všetci z toho boli v šoku/nemom úžase, keď sme tancovali náš prvý tanec, mali sme pripravený tanček a on zabúdal kroky a bolo to také vtipné že ľudia sa smiali kričali pískali zabávali sa (úžasná reakcia), keď sme sa fotili so svadobčanmi a moja už opitá kamarátka stále kazila záber lebo už bola proste opitá. :-D Určite som si nespomenula na všetko ale každá spomienka mi vyčarí úsmev na tvári. BOL TO NÁŠ NAJKRAJŠÍ DEŇ V ŽIVOTE ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
NAJKRAJSI: Ked som vystupovala z koca na obrad, uvidela som nasich hosti, zenich cakal s vystretou rukou, aby mi pomohol a vedla nase male druzicky a kosickami plnymi ruzovych lupienkov. Ked som zacala vystupovat, spustila sa hudba az mi naskocili zimomriavky, podarilo sa mi vystupit ladne ako princeznej (napriek tomu, ze 5 minut dozadu na skuske to vyzeralo zufalo :)). Potom som uz len nasadila usmev a bola som velmi stastna, ze si mozeme uzit tento den s rodinou a priatelmi. NAJMILSI: Ked mi moj tatino nemohol zagratulovat, lebo od dojatia zo seba nevedel dostat ani slovo :) NAJVTIPNEJSI: Ked sa nase male druzicky chvalili ako pekne porozhadzovali lupienky na koberec a ja som do toho zo srandy povedala, ze by si to teraz mali po sebe upratat a pozbierat ich a oni sa hned rozbehli a zacali ich zbierat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@nikuliak Hotel Partizan na Taloch. Krasny obrad na terase s vyhladom :-)
Odpovedať
najkrajsi moment pre mna bol ked som kracala s mojim otcom pred oltar a prvy spolocny tanec ako manzelia :) najdojemnejsi pre mna bol ked mi svokra gratulovala a mala slzy v ociach,aj mne hned vybehli.. najmilsi:ked nasa trojrocna dcerka tancovala skoro celu noc az do pol jednej a vyzerala pri tom ako princezna :) najvtipnejsi: ked sme tancovali s hostami gangam style podla videa, :D a co ma uplne dostalo:ked sme tancovali po pol noci uz prezleceni na november rain, a moj muz mi povedal ze ked som na obrade povedala ano ze sa mu chcelo plakat od radosti, a ze mi dakuje ze ho lubim aj s jeho chybami rovnako ako on mna, ze ma strasne miluje a bude pri mne stat..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
baby, toto je krásna téma, som si poplakala aj som sa dobre nasmiala, palec hore :) už sa nemôžem dočkať týchto nezabudnuteľných momentov na svojej svadbe :) <3
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?