Nábytok z Drevony. Aké máte skúsenosti?

Rada by som sa dozvedela nejaké info ohľadom tejto spoločnosti a nábytku od nej. Ja som s nimi mala naposledy skúsenosť pred 2 mesiacmi. kúpila som si len obyčajné poličky a mala som s tým problémy, lebo poplietli čo sa dalo a nakoniec mi dodali poličku oškretú. No v predajni v Rači, som si vyhliadla nábytok do celého domu, suma za obývačku, spálňu, kuchyňu a chodbu, plus niečo do pracovne je nemalá, celých 300 000. ten nábytok sa mi nehorázne páči, preto tie peniaze rada obetujem - možno aj na splátky, keďže tá suma je pre mňa dosť vysoká. Ale po tých mojích skúsenostiach sa obávam, že nedostanem to, čo sa mi tak veľmi páči a nakoniec budem sklamaná. Preto by som rada vedieť, či niekto od nich takýto nábytok má a aká je jeho spokojnosť a tiež, čo si myslíte o cene, ak nábytok z drevony poznáte. Ocením každú radu. ;-)
1
2
..my sme si naposledy kúpili veľkú komodu + stoličky...a som spokojná...aj keď najradšej mám IKEA :-)
Profilova fotka
Aj ja som spokojná s Ikeou...jednoducho, ak sa Ti niečo nepáči, pokazi, alebo nesedí v pohode bez pindania Ti tovar vrátia. Zatial v ostaných nábytkárstvach, je to ako všade na Slovensku :-| .
...hmmm :-N ..keby sa táto téma volala *IKEA*...myslím,že by som tu prežívala *duševný orgazmus* :-D ..ešte sa mi nikdy nestalo,keď sme boli v IKEA,aby som odišla s prázdnymi rukami x-) ..naposledy sme tam kupovali kompletne zariadenú obývačku..žiadne šialenéééé ceny..jednoduxo sa tam dá nakúpiť skvelo, trendovo, originálne, ale najmä lacno ;-) ;-) ;-)
my sme s manzelom u nich kupili komodu a stolik,strasne neochotny lenivy personal,ale tovar=kvalita,sme spokojni ;-)
...ja som s Drevonou spokojna, nabytok nakupujeme a pozerame prevazne tam al. potom v Galane a zatial nebol problem..je pravda ze su tam trochu motaci, ale kvalita je o.k...IKEA moc nemusim, na doplnky do domacnosti ako vazicky, pohare, deky..v pohode, ale nabytok je pre mna taky neosobny a neutulny, mam trosku iny styl, som skor na klasiku...
podla mna je drevona super ;-) som s nou spokojna :-D
ahoj liana: my máme z drevony posteľ a sme veľmi spokojní :-) expertka: čo sa týka Ikea, tak na doplnky sú úplne skvelí, ale nábytok by som si tam určite nekupovala... :-)
Profilova fotka
my mame skusenosti s drevonou b - to je v ziline, mame odtial sedacku a stolicky k jdedalenskemu stolu som velmi spokojnaaa ;-)
..katrin...my sme kúpili obývačku a som veľmi ,veľmi spokojnáááááá :-) :-) :-)
Profilova fotka
Liana, my sme si tam objednali kuchynu a bola to hrooza. Dodanie malo trvat 8-10 tyzdnov (ten 10.tyzden malo byt 11.1.2006) potom ma tyzden co tyzden natahovali, ze uz to bude, len chyba nejaka policka, potom uz vraveli, ze je to nalozene a ide to do Ba. O tyzden ze zase chyba nejaka policka, no bola to hroza. Uz som tam tie baby nenavidela (aj ked oni za to nemohli). a nakoniec nam ju dodali okolo 3 marca. A pre istotu nam za tyzden zavolali (to uz bola kuchyna doma), ze to tam mame. Som si myslela, ze sranduju :-D a ono to tak bolo naozaj. Takze pre mna Drevona, co sa tyka dodania hroooza. Ale inak tovar pekny.
co sa tyka drevony, tak vela veci maju od dodavatela black red white (polska firma) a ked porovnate original ceny tak ich marza je znacne premrstena, nam sa stalo ze spalna co v drevone stala cez 40.000 tak v original obchode BRW (je pri TPD - Bratislava Petrzalka) stala o polovicu menej, co celkom stoji za rozmyslenie :d, co sa tyka inych dodavatelov to neviem
Babulina a 11miska: práve že aj ja mám u nich nedobrú skúsenosť a to sa mi jednalo len o obyčajnú poličku. Už som mala napísanú aj sťažnosť, ale zabudla som ju poslať. Nábytok sa mi nehorázne páči, som do neho fakt zamilovaná. nevieš mi babulina povedať, či v tom obchode čo si spomínala majú aj nábytok značky Forte, čo ponúka Drevona? A keby si mohla uviesť aj ulicu, bola by som nesmierne vďačná. ;-)
Článok sa načítava...
liana: posielam IP
Profilova fotka
No to je práve problém, ja nechcem teraz (kvôli mojej zlej skúsenosti) vravieť, že všetko je zlé. No na mňa dojem neurobili. A dosť ma sklamali. A v tom čase som konzultovala svoj problém aj s pani z Obchodnej inšpekcie a ta mi povedala, že pokial klient neuzavrie dopredu zmluvu, ktorá by chranila aj jeho, tak ma smolu. Lebo ja som skumala aj tu ich objednávku, že čo urobia, keď sa omeškaju v dodavke, bolo tam len, že keď prekročia pôvodnú dodavku o 4 týždne!!!! tak mám nárok odstúpiť od zmluvy. No to je úžasné, potom môžem čakať na ďalšiu kuchynu 3 mesiace. A byť v obývanom byte bez kuchyne nie je sranda.
ahoj, my sme si kupovali spálnu, vyšla na 150 000 sk, ale je to niečo krásne a stále aj zostane. drevo je drevo a určite neľutujeme, že sme do spálne toľko investovali. čo sa týka dodania, tiež sme mali malé problémy s oškúlením ale vymenili to, hoci to trvalo dva mesiace.
Ahoj burina111. Nemáš náhodou nejaké foto tej spálne? Čo všetko obsahuje zostava? Ja som si tu svoju okukala a vymerala, mala by nás vyjsť na 70 000 a to mám v tom postel, matrace, nočné stolíy, dve skrine aj zo zrkadlom, komoda a toaletný stolík, ale ten asi nechceme. Stále váham, lebo chceme to kupovať po kúskoch, nie naraz. Je to ale lacnejšie než v Kike. Tak ja neviem. Ikeu moc na nábytok do spálne a obývačky nemusím. :-|
Profilova fotka
Neviem aka je Drevona, ale Ikeu, okrem tych malickosti, co tam maju, nemusim, je to neosobne, chladne a VOBEC sa mi to nezda lacne, to urcite nie. Ale proti gustu ziaden disputat...
Nuz, Ikea ma svoje muchy, co sa tyka kvality, to ale vacsina firiem, Ikea ma dodavatelov z roznych kutov sveta, aj slovensko, no a ako sa fabrike dari, take vyraba ;-) , ale myslim si, ze ako niekto natrafi na nekvalitny kusok, tak moze iny na kvalitny, okrem toho, je rozdiel masiv a drevotrieska. Co sa tyka stylu, niekomu seversky vyhovuje, je cisty, neprecackany, priamy. Komu nevyhovuje, ma radsej ine, tomu sa zda neosobny, ale i Ikea ma "mile" kusky nabytku a hlavne dobre napady. Lacna tu na Slovensku nie je, lebo tu lacne nie je nic, to je fakt, ale zasa ako co, niektore veci inde tak lacno nezozeniete, alebo ak aj, tak este horsie vraky...Ivankaalenka, v Kike blizko Ikei v BA najdes rozne styly nabytku, orientalne, starodavne, oble, jednoduche, zlozite, precackane, skus kuknut tam. Inak, minule som v nasom meste videla svietnik za 35,- taky isty maju v Ikei za 7,- :-D A dajte si pozor na dodacie lehoty, v tomto je Ikea este na tom celkom dobre, to si vzdy zistite, aby ste niekolko tyzdnov nesedeli v obyvacke na zemi ako moj kolega :-D
Profilova fotka
JEJ, ahoj, Daisyd, ja viem, ze svietnicky a podobne veci sa tam oplatia a velmi sa mi pacia ;-) Ale nabytok sa mi zda drahy. Este ten styl by sa dal, ale niektore veci podla mna nemaju tu cenu kolko stoja. No napr. postele sa mi zdali drahe, ale mozno sa mylim, teraz ked to pozeram, tak to nie je take ruzove ani s inymi spolocnostami. POstupne si to clovek kupit moze. V KIKE maju teraz tiez pekny svietnicek na cajove sviecky za sedem :-)
Profilova fotka
No mozno nieco v Ikei vyberieme, a drevona je drahsia...
Profilova fotka
ahojte babulky, ja pracujem s nabytkom a poviem vam, ze v Ikei by som si nabytok nekupila...vidim ten rozdiel lepsie ako laik .... napady tam maju super i doplnky su skvele - vzdy si nieco kupim, ale nabytok ani nahodou.... hmmmm....
a čo povieš na Drevonu? hlavne spálne. ;-)
Profilova fotka
maruska24, Drevona sa mi paci /mam zmapovane iba spalne/ a detaily su zvladnute - no a detaily tvoria vysledny efekt, darmo mas krasnu masivnu postel, pokial ju mas spajanu v rohoch plastovou srandou este sa mi pacia postele m-variantu ;-)
dík vedvies za názor. Bála som sa, že sa pri výbere seknem. Mám vybratú zo značky fortes, sektorový nábytok. Trochu ma odrádzali od kúpi budúci svokrovci, ale dupla som si - nech sa nestarajú, oni na nej spať nebudú - a tak ju ideme zakúpiť.
Diskusia pokračuje po 7 rokoch
nabytok z drevony nie je zly, ak sa o neho dostatocne dobre postarame, ako pri skladani, tak udrzbe, tu su celkom dobre rady ako na to - www.zaveska.sk
my sme boli v drevone 2x keď sme zariaďovali byt, keď sme chceli poradiť, asi pol hodinu sme museli zháňať personál, dosť laxný prístup k zákazníkovi, nakoniec sme odišli vždy naprázdno, neboli ochotní nič zistiť, poskytnúť množstevnú zľavu a pod. Zjavne tam zamestnanci nie sú platení za množstvo predaného tovaru a potom to tak aj vyzerá. Veľa vecí som neskôr objednávala priamo cez internet od výrobcov - bolo to lacnejšie, výrobný prístup aj ochota.
Diskusia pokračuje po 1 roku
Aj mne viac vyhovuje nakupovanie cez internet. Nedávno som tak pomáhala zariadiť novú obývačku sestre. Najspokojnejšie sme boli so stránkou http://www.vysnenynabytek.cz/ majú nádherný a štýlový tovar :)
Ahojte, my sme najviac spokojní s Mobelixom :) Ale doplnky sa mi páčia aj v Ikei a odtiaľ máme skrinku v kúpeľni :-) Ale TOP pre mňa je Mobelix
@lleenicka Prekrásny nábytok, nemám slov! :O
@lleenicka Ja som si zo stránky http://www.vysnenynabytek.cz/ tiež objednávala komodu a bola som veľmi spokojná :-D
1
2

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?