Manželky vojakov z Ružomberka, ste tu?

Ahojte, su tu nejake manzelky vojakov? Konkretne z RK? Ja som sa sem prestahovala po svadbe a zatial tu absolutne nikoho nepoznam...
Odpovedať
1
2
ahoj Baaabika, ja nie som manzelka vojaka, ale som z RK... ;-)
Odpovedať
Ahoj, tak som rada, ze aspon niekto sa ozval. Som si myslela, ze uz tu hadam ani nikto nie je... :-o
Odpovedať
ja mam tiez vojakaa ;-) ale sluzi v hlohovci
Odpovedať
Ahojky, Clara86. Vsimla som si, ze tiez si mala svadbu 28.juna ako aj my. :-D . A pozeram, ze tiez ako aj my v Novom Meste nad Vahom. Tak to je poriadna nahoda. My sme sa brali na matrike o 13.30 , dufam, ze sme sa aj obchadzali :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
baaabika: my sme mali svadbu v meste v katolickom kostole, ale mam taky dojem ze som ta videla fotit, alebo prechadzat v ten den v mestkom parku - bola si to ty? Ja som isla na takom modrom veterane okolo :-D
Odpovedať
JASNEEEEEE ..trubili ste nam :-D
Odpovedať
no vidis - jaka haluz :-D a ty si z mesta?
Odpovedať
teda bola si? - ked si sa prestahovala do ruzomberku
Odpovedať
no ten moj je tiež vojak, ale služi v Nitre. ak to teda nejako zavaži.... ;-) nie sme ešte manželia, zatial len pomaly planujeme
Odpovedať
Ahoj Clara86 ..no, ja som prievidzanka, to manzel je z Noveho Mesta.. svadba bola tam, kedze sme chceli hostinu u Zakovica v Bohuslaviciach. Inak strasna nahoda, ze sme sa tu stretli. Pre Vcielkamaja ..to je v poho, nie vsetci sluzia v Ruzomberku. MOj chce ale poziadat o prelozenie do Trencina, takze uvidime. A prajem vesele planovanie, to boli aj pre mna najkrajsie chvile ..a ako chytro to ubehlo ..uz som vydata. :-D
Odpovedať
Baaabika ako sa ti zvyka v RK?
Odpovedať
baaabika: no je to nahoda :-) A mozno sa aj ti nasi poznaju, ked je z noveho mesta.. Kolko ma rokov? 8-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
SYDNUSKA: na RK sa mi tazko zvyka, nemam tu kamaratky ..takze sa nemam s kym porozpravat, obzvlast teraz, ked to potrebujem ..je to fakt dost tazke. Zisla by sa kamoska, ale ako ju mam najst???? ..to sa neda len tak. CLARA86: no, moj manzel ma 30rokov a vola sa Majko
Odpovedať
BAAABIKA: Sak mozme skocit niekedy na babsku jazdu, len tak posediet ;-)
Odpovedať
moj ma 25, teda teraz mal 26, ale vlastne sluzi v Hlohovci tak asi sa nebudu poznat.. Predtym bol v kasarnach v N.M.n.V. a bol aj na misii na Cypre ;-)
Odpovedať
SYDNUSKA: no, to by bolo fajn, obzvlast teraz, ked sa potrebujem "vykecat" ..chodievas do RK casto? CLARA: no, aj moj manzel sluzil v NMnV :-) ..mozno sa aj poznaju ..co mi vieme ;-)
Odpovedať
baaabika: ja som v RK skoro kazdy den,,, podla toho ci mam volno alebo nie... ked pracujem tak RK prechadzam aspon raz denne ;-) ... aj dnes som tam bola na nechtikoch :-)
Odpovedať
jeeeej ..a mozno sme sa v meste aj niekde obisli :-D ..ja som vcera lietala po vsetkych lekarnach v RK ..a dnes tiez, a musim najst aj nejaku cajovnu, chcela by som kupit jeden cajik a nikde ho zatial nemajuuu
Odpovedať
ja viem len o jednej cajovni v RK...ale mozno je ich tam viac
Odpovedať
aj ja uz som prisla na to kde je jedna cajovna ..na namesti. pojdem tak kuknut. moc sa mi nechce ist teraz nikam, tak hadam do 12tej sa nejak vychystam.
Odpovedať
mna sestra otravuje teraz ci s nou nejdem do mesta po topanky... sa mi vobec nechce,,,som rada ze som doma
Odpovedať
no, ja pojdem cochvila cakat mojho muzicka pred kasarne ..esteze zajtra je doma, kedze je sviatok. inak, teraz som sa vratila z obhliadky mesta, nenasla som kadernicku co by mi posunula moje predlzene vlasy ..sak uz sa s tym neda manipulovat.. som zvedava, co vymyslim.
Odpovedať
no ja som nikde nesla... v RK predlzuju vlasky oproti hotelu Kultura, hore na poschodi ako ma Trnovsky opravu sperkov a hodiniek,,, tam by ti to neurobili???
Odpovedať
a kde v RK byvate, ak to nie je tajnost?
Odpovedať
Profilova fotka
baaabika: bola si sa spytat na K.Salvu? Je to oproti policajtom. Medzi tou velkou lekarnou na rohu a optikou. Take nenapadne dvere, kde je aj ocna lekarka. Je to da poschodi. Vlasky predlzene nemam, ale chodim k tej ocnej a som si vsimla, ze maju v ponuke na dverach napisane aj predlzovanie vlasov.
Odpovedať
Sydnuska: byvam na Madacovej oproti hotelu kultura :-) ..tajneeee to nie je. bola som sa aj tam pytat, ale oni to nerobia tym sposobom aky mam ja vlasy predlzene. ja som si ich davala pred svadbou predlzit este doma v PD ..no, buduci tyzden si to este obeham. tak som zvedava.
Odpovedať
no alebo v najhorsom pripade si urobis cestu do PD a urobia ti to tak ako maju :-)
Odpovedať
tak Sydnus ..dala som si to dole aj sama ..tie predlzene vlasy :-D ..plakala som pri tom ako mala, tak to bolelooooo. som sa dala aj ostrihat, taaakze som zvedava, co povie manzel.. este ma nevidel, lebo sme boli kazdy na vikend vo svojom rodnom meste x-)
Odpovedať
daj fotku do albumu, nech vidime ako ta ostrihali a zhodnotime... ;-)
Odpovedať
len co budem mat nejaku aktualnu fotku dam do albumu ..inak manzelovi sa to paci ..bol nadsenyyyy
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?